Ez történhet veled az ősz legelejénTudd meg, hogy mire számíthatsz az évszak kezdetén!

Bár még tart a nyár, mégis az augusztus utolsó hetében járva egyre jobban érezzük, hogy vészesen közeledik az ősz, ami minden bizonnyal új élményeket tartogat mindannyiunk számára, éppen ezért a nyárzárás mellett a gondolataink egyre inkább a következő három hónap körül járnak.

Azt, hogy neked mit tartogathat a következő évszak legelje, a mágikus pillangók árulhatják el, ha választasz egyet az alábbi négy kép közül.1. Ha az első képet választottad, akkor a mágikus pillangók azt üzenik neked, hogy a lelki fejlődésedet kell átvizsgálnod az ősz legelején. Erre akkor is szakítanod kell időt, ha elfoglalt vagy az életben, hiszen ez is a részed!

Amennyiben félretennéd az anyagiakat, hogy lelki síkon fejlődj, akkor erre ideális lesz ez az időszak. Bátran foglalkozz az álmaiddal, vedd észre a vágyaidat, valósítsd meg az elképzeléseidet, mindehhez pedig kérd az őrangyalod támogatását, és hidd el, hogy mindent meg fogsz kapni, amire szükséged van!

2. A második képen keresztül azt üzenik neked a mágikus pillangók, hogy az ősz legelején úgy érezheted, hogy olyan jeleket kapsz, amelyek arra utalnak, hogy hamarosan új lehetőségek bukkannak fel az életedben. Bár érzed ezeket az energiákat, mégsem tudsz azokkal mit kezdeni, legalábbis egyelőre.

Bátran engedd át magad ennek az új izgalomnak, örömnek, és higgy abban, hogy az őrangyalod mindenben a segítségedre lesz! Tudd, hogy nem befolyásolhatsz minden lépést, de érezd, hogy az a helyes út, amelyen jársz! Bátran vesd bele magad ebbe a kalandba, aminek élvezd ki minden izgalmát az ősz legelején!

3. A harmadik kép alapján azt az útmutatást kapod a mágikus pillangóktól, hogy a kapcsolataid, esetleg a szerelmi életed alakulhat át az ősz legelején. Ezt a változást tapasztalhatod családon belül, munkahelyi kapcsolatokban vagy a párkapcsolatodban.

Ideje lesz tudatosabban megvizsgálnod az emberi kapcsolataidat, hiszen az életben mindenki fejődik, változik, így egyértelmű, hogy az emberi kapcsolatok is. Amennyiben azt veszed észre, hogy eltávolodtál a másik féltől a kapcsolataidban, túl sokat teszel azokba, vagy ellenkezőleg, már nem érdekelnek, akkor szembe kell nézned a tényekkel!

Mindenképpen légy őszinte magaddal, mérd fel a saját igényeidet! Ha átgondolod az érzéseidet, akkor aközben ne feledkezz el arról, hogy a kapcsolatokban szükség van kompromisszumokra! Mindezt vizsgáld meg a kapcsolatban érintett másik fél oldaláról is!

Szerelmi téren nézz mélyen magadban, mert akkor rá fogsz jönni, hogy illik-e hozzád a párod, vagy sem. Ha szereted, akkor mondd meg neki. Ha már nem, akkor ezt őszintén beszéld meg vele. Nyugodtan bízz meg az érzéseidben!

4. Ha a negyedik képre esett a választásod, akkor a mágikus pillangók szerint nosztalgia leng körül az ősz legelején. Mivel túl sokszor jut eszedbe a múlt, ezért ez az időszak kiváló lesz arra, hogy szembenézz az érzéseiddel és begyógyítsd a múlt sebeit.

A fájó érzéseket olykor könnyebb eltemetni, de te is tudod, hogy ezt nem teheted örökké, mert egyszer muszáj lesz szembenézned velük, ugyanis az eltemetett érzelmek felszabadítása és feldolgozásának eredménye egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet lesz. Ez segít az újrakezdésben, de abban is, hogy könnyebb és szabadabb légy.

Abban az esetben, ha ez a nosztalgia jó emlékeket jelent, akkor tudd, hogy az életben még rengeteg boldog pillanat vár rád! Az emlékek fontosak, de az baj, ha miattuk nem tudsz előrenézni, továbblépni, éppen ezért az ősz legelején is dolgozz a fényesebb, szebb jövőért!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló