A prófétaszellem szerint ez lehet 2020 utolsó legnagyobb eseménye az életedben!Válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el, hogy az alapján mi lehet az idei év utolsó legemlékezetesebb fordulata számodra!1. Szakmát váltasz: Amennyiben az első lap mellett döntöttél, akkor a prófétaszellem szerint az lesz számodra 2020 utolsó legnagyobb eseménye, hogy te magad úgy döntesz, vagy az élet kényszerít rá, hogy szakmát váltasz.

A jóslat szerint megtalálod azt, ami valóban boldoggá tesz, kellemes érzéssel tölt el. Többé nem leszel ideges attól, hogy be kell menned a munkahelyedre. Ha esetleg azért kell másik munka után nézned, mert kirúgtak, akkor se csüggedj, mert olyan állást fogsz találni, ami sokkal jobb lesz az előzőnél! Higgy abban, hogy az égiek jót akarnak és segítenek neked!

2. Megismered életed nagy szerelmét: A második lapon keresztül azt jövendöli neked a prófétaszellem, hogy 2020 utolsó legnagyobb eseménye számodra az lesz, hogy találkozol az igazival, a lelki társaddal, életed nagy szerelmével.

Természetesen annak érdekében, hogy növeld ennek valószínűségét, ismerkedned, randizgatnod is kell, de ne görcsölj rá a dologra! Bátran hallgass a megérzéseidre, kövesd azokat, mert az égiek is azt akarják, hogy megtaláld a nagy szerelmet!

3. Csoda történik: Ha a harmadik lapot választottad, akkor a prófétaszellem azt jövendöli, hogy a 2020-as év utolsó legnagyobb eseménye számodra az lesz, hogy csoda történik veled, tehát valami hihetetlen élményben lesz részed.

Ez jelentheti azt, hogy mégis sikerül valami, amire már keresztet vetettél, vagy álmodban sem hitted volna, hogy össze fog jönni. Arról is lehet szó, hogy te magad, vagy egy szeretted, csodálatos módon meggyógyul.

A lényeg tehát az, hogy valami elképesztő, rendkívüli dolog fog történni, amire nem találsz logikus magyarázatot, így csak annyit fogsz rá mondani, hogy csoda történt.

4. Fordulat a családi életben: Ha a negyedik lapot választottad, akkor a prófétaszellem szerint az lesz számodra 2020 utolsó legnagyobb eseménye, hogy a családi életedben, a párkapcsolatodban vagy esetleg a házasságodban bekövetkezik egy nagy fordulat.

Ha kapcsolatban élsz, de erre még nem került sor, akkor még idén megtörténhet az eljegyzés, vagy az esküvő, de a gyerekvállalás sem kizárt. A lényeg tehát az, hogy a prófétaszellem úgy látja, hogy pozitív irányú, talán általad nem is várt, változásban lesz részed a családi életedben.

5. Megoldódik a megoldhatatlan: Az ötödik lapon keresztül azt üzeni a prófétaszelleme, hogy 2020 utolsó legnagyobb eseménye számodra az lesz, hogy megoldódik valami, amit mindeddig megoldhatatlannak gondoltál.

Az is lehet, hogy úgy hiszed, hogy kevés az esély arra, hogy egy dolog elrendeződik, de csodák csodájára mégis meg fog oldódni. A prófétaszellem azt jövendöli neked, hogy lehet, valaki a segítségedre lesz, de a sem kizárt, hogy önerőből oldod meg a helyzetet, vagy megkapod az ehhez szükséges eszközt. Bárhogy is, a lényeg, hogy sikerül megoldani.

6. Nagy dolgot viszel véghez: Ha a hatodik lapra esett a választásod, akkor a prófétaszellem szerint az lehet számodra 2020 utolsó legnagyobb eseménye, hogy valami elképesztő, rendkívüli dolgot teszel. Talán megmentesz valakit, vagy legalábbis segítesz neki.

A prófétaszellem úgy látja, hogy az a dolog, amit véghez fogsz vinni, sokkal nagyobb jelentőséggel bír majd, mint azt te eleinte gondolod. Olyasmit fogsz tenni, vagy mondani, amivel segíthetsz az embereknek, de akár a világnak is.

Legyen ez a dolog bármi, te nagyon büszke lehetsz majd magadra. Lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd a tehetségedet, a tudásodat és a képességedet, te pedig élni fogsz ezzel!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló