Mire számíthatsz 2020 őszén a csillagjegyed alapján?Ezt hozhatja neked az évszak!Kos: Egyáltalán nem ígérkezik jó időszaknak számodra 2020 ősze. Ebben a három hónapban egy helyben toporoghatsz, ráadásul semmi sem sikerül, amibe belekezdesz. Az idei ősz változást hoz az életedbe. Ez jelentheti azt, hogy munkahelyet váltasz, elköltözöl egy másik településre, de párt is találhatsz, ha még nincs.

Bika: 2020 ősze igazán kedvező időszaknak ígérkezik a számodra, ugyanis eltűnhetnek az életedből a negatív dolgok, aminek hatására arra kezdhetsz törekedni, hogy előrehaladj és új sikereket érj el. Már szeptembertől sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehet az életed.

Ikrek: Ikrekként elmondhatod magadról, hogy már eddig is rengeteget dolgoztál 2020-ban, aminek az ősze is a munkáról fog szólni számodra. Mivel egyre több túlórát vállalsz, ezért egyre fáradtabb leszel a következő három hónapban, ám megéri keményen dolgoznod, mert fizetésemelés és előléptetés lehet a jutalmad.

Rák: 2020 őszén akkor járhatsz a legjobban, ha kicsit visszavonulsz. Ez azért fontos, mert az elmúlt időben túl nagy társasági életet éltél, ezért most már szükséged van némi nyugalomra. Törődj többet a családoddal ebben a három hónapban, és spórolj, mert idén sokat költekeztél.

Oroszlán: 2020 őszén lassíts, ugyanis neked sem kell folyton pörögnöd, ráadásul rád fér a pihenés, a lazítás. Az életedet iparkodj úgy megszervezni ebben a három hónapban, hogy legyen lehetőséged a kikapcsolódásra! A pénzügyeid remekül fognak alakulni, és többet fogsz keresni, mint arra számítottál.

Szűz: Érdeklődsz a spiritualitás iránt, de ezzel mostanában mégsem foglalkoztál. 2020 ősze remek időszak arra, hogy kicsit befelé figyelj, a lelki békéddel foglalkozz, ami által könnyebben csatlakozhatsz a spirituális világhoz. Esetedben a spiritualitás amolyan lélekerősítő, ami által visszanyerheted a magabiztosságodat.

Mérleg: 2020 őszének már az elején áttérhetsz az egészséges életmódra, amihez hozzá fog tartozni a rendszeres sportolás. Mindez kiváló hatással lesz rád, hiszen fittebbnek, nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad.

Skorpió: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nehezen állsz meg, soha nincs időd a kikapcsolódásra. A munka nagyon sokat jelent a számodra, 2020 őszén pedig learathatod a kemény munkád gyümölcsét, de ezt követően jól tennéd, ha csak magaddal foglalkoznál! Ebben a három hónapban tégy olyan dolgokat, például kirándulj vagy szórakozz, amelyek során kikapcsolódhatsz, pihenhetsz!

Nyilas: A művészet rengeteget jelent a számodra, de azt mégis a háttérbe szorítottad nyáron. 2020 őszén ez megváltozik, ugyanis rendkívül kreatív leszel. Amellett, hogy hagyod szabadon szárnyalni a fantáziádat, még akár képzőművészeti tanfolyamra is beiratkozhatsz.

Bak: Elmondható rólad, hogy általában olyan emberek közelében szeretsz tartózkodni, akik szeretnek, és a szerelem is fontos a számodra. Ha párt keresel, akkor már nagyon vágyhatsz arra, hogy megtaláld a számodra megfelelő társat, míg kapcsolat esetében gyakran vitatkozhatsz össze a párodra 2020 őszén, amelynek három hónapjában végül minden elrendeződik, a szerelmi életedbe pedig béke és harmónia költözik.

Vízöntő: Szereted a társaságot, amit a sok barátod és ismerősöd is bizonyít. 2020 őszén új kollégával ismerkedhetsz meg, újabb barátokkal lehetsz gazdagabb, de a lelki társaddal is összehozhat az élet.

Halak: Szereted a békés, nyugodt életet, de 2020 eddig csak hullámhegyeket és hullámvölgyeket hozott, ezért elbizonytalanodtál. Az ősz három hónapja nyugodt időszaknak ígérkezik az életedben, ahol lassan minden a helyére kerül, te pedig végre igazán jól érezheted magad.

(Forrás: ketkes.com)

Ajánló

Ajánló