Szeptemberben mutatják be Russell Crowe új filmjét a magyar mozikTíz film, amiért érdemes lehet moziba menni a következő hónapban.Téboly (Unhinged): A hazai mozikban szeptember 10-én mutatják be a Tébolyt, melynek főszereplője Russell Crowe. Az Összeomlást és Az országút fantomját idéző Téboly olyan B-kategóriás thrillernek ígérkezik, ami ezerszer inkább körömrágós lesz, mint logikus.

Greenland – Az utolsó menedék (Greenland): Szeptember 24-én érkezik a magyar mozikba a Gerald Butler főszereplésével készült Greenland – Az utolsó menedék. A katasztrófafilm története arról szól, hogy a Földet hamarosan sorozatos meteorcsapások érik, a túlélésre pedig csak annak van esélye, aki eljut valamelyik földalatti bunkerbe Grönlandon.

Palm Springs (Palm Springs): A magyar mozikba szeptember 3-án érkezik az Andy Semberg és Cristin Milioti főszereplésével készült Palm Springs. A korábban a Sundance-en, majd a Hulun sikert arató vígjátékban egy léhűtő srác kénytelen átélni az Idétlen időkig alapszituációját, csak esetében egy pocsék esküvőn kell túltennie magát újra és újra.

Peninsula – Holtak szigete (Peninsula): A magyar mozikban szeptember 17-től nézhetjük meg a 2016-os dél-koreai zombifilm, a Vonat Busanba folytatását, ami a már megváltozott világba kalauzolja el a nézőket. A Peninsula – Holtak szigete egy olyan osztagra koncentrál, amely behatol a zombik, és ki tudja, hogy még mik által uralt területre.

Az új mutánsok (The New Mutants): A magyar mozik szeptember 3-án mutatják be Az új mutánsok című filmet. A Josh Boone rendezésében készült, X-Men világában játszódó horror-fantasy egy maréknyi mutánsról szól, akik azt hiszik, hogy kórházi ápolás alatt állnak, ám valójában valami más történik velük…

Inkább lennék özvegy (Hope Gap): Szeptember 10-én mutatják be a hazai mozik az Inkább lennék özvegy című filmet, aminek rendezője, William Nicholson, aki azért döntött úgy, hogy ezt a színdarabját adoptálja vászonra, mert a saját tapasztalatait vette alapul hozzá, ugyanis ő volt az a fiú, akinek szülei sok év után elváltak. Ezt eleveníti fel Annette Bening és Bill Nighy, akik 29 év után bontják fel a házasságukat ebben a némi angol humorral fűszerezett, érzelmes drámának ígérkező filmben.

King’s Man: A kezdetek (The King’s Man): A magyar mozik szeptember 17-én mutatják be, a franchise-hoz képest évekkel korábban játszódó, de az eredeti színészgárdát mellőző előzményfilmet, a King’s Man: A kezdeteket.

Ahogy az első két film esetében, úgy a rendező most is Matthew Vaughn, míg a főszerepben Ralph Fiennes baja fog meggyűlni többek között Raszputyinnal a XX. század elején játszódó történetben, amiből az is ki fog derülni, hogy hogyan jött létre az MI6 nagyon titkos titkosszolgálata.

Felkészülés meghatározott ideig tartó együttlétre: A magyar mozikban szeptember 24-én érkezik a Szerdai gyerek rendezőnőjének, Horvát Lilinek új filmje. A Felkészülés meghatározott ideig tartó együttlétre főszereplője egy nő, aki azért hagyja ott a külföldi karrierjét, hogy azzal a férfival legyen, akibe szerelemes, ám amikor ismét találkozik a férfival, akkor az azt állítja, hogy még soha nem találkozott a nővel.

Hab (Hab): A magyar mozikba szeptember 10-én érkezik a Hab, aminek középpontjába egy cukrászdatulajdonos áll, akinek üzlete veszélybe kerül, mentő hitelt pedig csak családosként vehetne fel, ezért bérel magának egy vőlegényt és egy gyereket.

Mulan (Mulan): Szeptember 10-én érkezik a magyar mozikba Mulan. A hányattatott sorsú fantasy nem másolta le teljesen az eredeti, 1998-as animációs filmet, ugyanis inkább a történet alapjául szolgáló legendát dolgozta fel, tehát egy lányról szól, aki fiúnak kiadva magát beáll a hadseregbe a beteg apja helyett.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló