Mi lehet számodra 2020 őszének legrosszabb eseménye?Ha szeretnéd tudni, hogy a Sötét Tükör Jóskártya szerint mi lehet számodra az ősz legsötétebb pillanata, akkor válassz egyet az alábbi lapok közül!1. Csalódnod kell: A Sötét Tükör Jóskártya szerint az lesz számodra 2020 őszének legsötétebb pillanata, hogy csalódni fogsz. Sajnos ez olyasmi, amit nem befolyásolhatsz. A csalódás azért következhet be, mert valamit meg kell tapasztalnod. Lehet, hogy rájössz, hogy valaki hazudott neked, eltitkolt előled valamit, kihasznált, vagy valamilyen más módon bánt, ám ne hidd, hogy ez azért történik, mert az égiek azt akarják, hogy szenvedj!

Sokkal valószínűbb, hogy az őszi csalódás során megtanulsz egy fontos leckét, esetleg ez kell ahhoz, hogy véget érjen a kihasználásod. Könnyen lehet, hogy amennyiben most átvizsgálod az életedet, akkor magadtól is észreveszed, hogy mi okozhat csalódást és még időben elkerülheted, de csak akkor, ha elég erős vagy ahhoz, hogy szembenézz az igazsággal!

2. Kiborul a bili: A Sötét Tükör Jóskártya, hogy 2020 őszének legsötétebb pillanata számodra az lesz, hogy valami olyasmi történik, ami felkavar. Itt ne gondolj a lehető legrosszabbra, hiszen könnyen lehet, hogy csak pechszériád lesz, vagy úgy érzed, hogy minden összejött, és eleged van.

Ha gyanítod, hogy mitől borulhatsz ki, vagy már most stresszben élsz, esetleg érzelmileg kimerültél, akkor tegyél azért, hogy a jóslat ne teljesüljön! Ha mégis bekövetkezik, akkor mindenképpen így kell megtanulnod egy életleckét.

3. Kudarcot vallasz: Az lehet 2020 őszének legsötétebb pillanata a számodra, hogy valami, amiben nagyon hittél, nem jön össze. Ez történhet a te hiányosságaid miatt, de az is megtörténhet, hogy nem rajtad fog múlni a dolog.

Most még nincs késő ahhoz, hogy mindent ellenőrizz, keményen dolgozz és lépéseket tegyél annak érdekében, hogy sikert arass egy álmod megvalósításában, vagy egy előléptetés megszerzésében. Ha ezek ellenére is kudarcot vallasz, akkor el kell fogadnod, hogy ez a sors akarata. Talán még meg kell tanulnod valamit, de az sem kizárt, hogy ez a dolog azért nem fog sikerülni, mert egy annál sokkal jobb lehetőség vár rád a jövőben!

4. Véget ér egy kapcsolatod: A Sötét Tükör Jóskártya szerint 2020 őszének legsötétebb pillanata számodra az lesz, hogy megszakad az egyik kapcsolatod, ami lehet szerelmi, vagy baráti viszony. Természetesen ez még nem kőbe vésett dolog, tehát még változtathatsz a jövőn, méghozzá úgy, hogy most kezdesz el dolgozni a kapcsolataidon, amiket igyekezz jobbá tenni! Ha nincs ötleted, hogy melyik kapcsolatod kerülhet veszélybe, akkor vizsgáld meg az összeset!

5. Magány vár rád: A Sötét Tükör Jóskártya szerint 2020 őszének legsötétebb pillanata számodra az lesz, hogy egyedül fogsz maradni. Ez nem biztos, hogy azért következik be, mert elhagynak, vagy elpártolnak mellőled. Ugyanakkor a körülmények csak akkor fontosak, ha te magad üldözöd el a családodat, barátaidat.

Ha a jóslat valóra válik, akkor a magány értékes tapasztalatokkal fog gazdagítani, még akkor is, ha nehéznek és sötétnek fogod érezni ezt az időszakot, amiben főnixmadárként születhetsz újjá.

6. Elveszíted a munkádat: A Sötét Tükör Jóskártya neked szóló jóslata szerint lehet, hogy olyan hibát követsz el a munkádban, amely miatt kirúgnak, vagy a főnököd nem lesz elégedett azzal, ahogy dolgozol, ezért elbocsát. Ha saját vállalkozásod van, akkor talán nagyobb pénzösszeget veszítesz el.

Ugyanakkor úgy is elveszítheted a munkádat, hogy az nem a te hibádból történik. Ebben a helyzetben érhető, hogy eleinte tragédiaként fogod fel, hogy munkanélküli lettél, de később látni fogod, hogy hosszú távon jól jártál.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló