Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Oroszlán: Bár a Nap már kilépett az Oroszlánból, neked még sincs okod a panaszra, hiszen továbbra is támogatja az anyagi helyzetedet. Amellett, hogy szeptember első hetében is élvezheted a pénzügyi biztonságot, még a magabiztosságod is egyre inkább nő, hála annak, hogy a Vénusz bolygó belép az Oroszlánba, ami által visszatér az életkedved.

Szűz: A Nap már a Szűzben jár, tehát még mindig tart a te időszakod! Igaz, szeptember első hetében az uralkodó bolygód, a Merkúr kilép a jegyedből, és belép a Mérlegbe, ám neked nem kell aggódnod, mert még ez a jegyváltás is neked fog kedvezni!

A napokban rengeteg örömben lesz részed, inspirációkat gyűjthetsz, amelyek hatására teljesen máshogy fogsz tekinteni magadra és az életedre. A héten a kapcsolatrendszeredet is bővítheted, ha szeretnéd, mert sokan fogják keresni a társaságodat.

A szeretteid, és a párod, ha van, igazán büszkék lesznek rád a héten, mert most pontosan tudod, hogy mit és hogyan szeretnél elérni. Bátran élvezd azt a sikert és népszerűséget, ami ebben az időszakban megadatik a számodra.

Mérleg: Habár a Szűz hava rengeteg megpróbáltatást hoz a számodra, mégis a szeptember első hete reményt adhat, hogy nincs minden veszve. A napokban a Merkúr bolygó belép a Mérlegbe, ezért úgy érezheted, hogy végre visszakaptad a hangodat, aminek hatására sokkal magabiztosabb és szókimondóbb leszel.

A héten jól teszed, ha meghívod a legközelebbi barátaidat magadhoz, hogy beszélgessetek, mert ezekben a napokban igazán őszinték és egyenesek lesztek egymással. Ez jobbkor nem is jöhetne a számodra. Most nyugodtan öntsd ki a szívedet, könnyíts a lelkeden azzal, hogy kiadod magadból, amit eddig elfojtottál! A héten már attól sokkal jobban érezheted magad, hogy társaságban töltheted az idődet.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: Szeptember első hetén olyan érzésed támadhat, hogy mindenen és mindenkin átlátsz. A képzeleted igazán élénk lesz a napokban, amelyek időszakában több olyan korábbi emlékkel szembesíthet az életed, amelyeket igyekezetél a szőnyeg alá seperni. Most muszáj lesz szembenézned ezekkel.

A héten rendkívül élénk álmokra is számíthatsz. Ébredés után érdemes lesz feljegyezned az álmaidat, mert a tudattalanod azokon keresztül próbálja felhívni a figyelmedet bizonyos dolgokra. A napokban minél jobban el akarsz kerülni valamit, az annál erősebben kerül eléd, úgyhogy az lesz a legjobb, ha átgondolod, hogy mit akar megtanítani neked az élet ezen a héten!

Nyilas: Számodra azért lesz különösen nehéz a szeptember első hete, mert az élet arra akar rávenni, hogy lassíts. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy zárkózz be a négy fal közé, hanem inkább arról van szó, hogy légy egy kicsit egyedül, próbálj elmerülni a saját kis világodban!

A héten fontos, hogy az önmagad elleni harc helyett inkább gondolj magadra szeretettel, légy kedves, figyelmes és előzékeny! Ha jelenleg nincs egy olyan területe az otthonodnak, vagy bárhol máshol körülötted, ahol teljesen biztonságban érezheted magad, akkor ideje, hogy a napokban létrehozz egyet!

Alakíts ki magadnak szent sarkot, oltárt, ahol nyugodtan meditálhatsz, imádkozhatsz és gyertyát gyújthatsz. Elhiheted, hogy mindez kiváló hatással lesz rád!

Vízöntő: Szeptember első hetén még mindig nem találod a helyedet, ám biztos, hogy te is tudod, hogy a sikerért meg kell izzadni. Ez most is igaz lesz, hiszen biztos, hogy a napokban sokkal keményebben kell dolgozni és még az egyszerűbb feladatok elvégzése is több energiát fog követelni tőled, mint általában.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló