Így alakulhat a szerelmi életed idén ősszel!Neked mit jósolnak a csillagok?Kos: Ha arra vágysz, akkor tartós kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha nincs párod, akkor nagyobb figyelmet szentelhetsz a szerelmi életednek, párkapcsolatra, ami terén akár életed szerelmét is megtalálhatod ebben a három hónapban.

Bika: A szerelemben, a párkapcsolatban nyugalomra és stabilitásra vágysz, de erre most nincs sok esélyed. Kétségbeesés helyett légy rugalmas és nyitott a változásra, mert ebben az esetben igencsak izgalmas és jó időszak lesz az életedben ez az ősz!

Ikrek: Ha azt szeretnéd, hogy jól működjön a szerelmi életed, a párkapcsolatod, akkor ez sok energiát fog megkövetelni tőled 2020 őszén. Életed párja nem fog bekopogtatni az ajtón, ugyanis rengeteget kell tenned érte, ha kapcsolatot szeretnél, főleg akkor, ha arra vágysz, hogy az tartós legyen.

Rák: Ha párt, tartós szerelmet keresel, akkor számodra nem lesz túl kedvező az ősz. Ha nem akarsz csalódni, akkor most ne keresd életed párját, mert ez a három hónap sokkal inkább a kalandokról fog szólni, nem az igazi megtalálásáról.

Oroszlán: Minden szempontból a csúcson leszel szerelmi téren, amit kedved szerint alakíthatsz 2020 őszén. Most nagyon sok lehetőséged lesz az ismerkedésre, az új kapcsolatok kialakítására, amelyek esetében az életre szólót is megtalálhatod.

Szűz: Nem szokásod belemenni a futó kalandokba, ám 2020 őszén erre lesz sok lehetőséged, a szerelmi életed pedig felpezsdülhet, ha hajlandó leszel az ösztöneidre és a megérzéseidre hallgatni. Ha szeretnéd megtalálni életed szerelmét, akkor az évszakban lesz erre lehetőséged. A siker érdekében ne légy olyan kritikus és rugalmatlan, mint amilyen általában vagy!

Mérleg: Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor 2020 őszén figyelj, mert bármikor összefuthatsz életed szerelmével! Amennyiben foglalt vagy, akkor az évszakban újítsd meg a kapcsolatodat, amibe vigyél izgalmat, újdonságot és színt! Ne feledd, hogy nagyon fontos a meglévő kapcsolat ápolása, erre pedig tökéletes lesz ez az ősz!

Skorpió: Némileg konfliktusos időszak lehet számodra az idei ősz. Annak érdekében, hogy könnyebben átvészeld ezt a három hónapot, próbáld visszafogni magad. Most iparkodj kordában tartani a hangulatingadozásaidat, a szexfüggőségedet és tartózkodj a szélsőséges megnyilvánulásoktól, mert csak így óvhatod meg magad a komolyabb problémáktól.

Ha párt keresel, akkor abban sokat segíthet a higgadt, józan gondolkodás. Habár 2020-ban nem az ősz lesz a legjobb időszakod, mégis lesz lehetőséged arra, hogy sikeres légy a szerelemben, ha hajlandó leszel kicsit visszafogni magad.

Nyilas: Az idei ősz leginkább a laza kapcsolatoknak, futó kalandoknak kedvez. Ha azonban az igazit keresed, akkor lesz esélyed a megtalálására, de ehhez nagy kitartásra és több figyelemre lesz szükséged, mert nem lesz könnyű a sok jelentkező között felismerned életed párját.

Bak: Kisebb konfliktusok okozhatnak problémát a harmonikus, kiegyensúlyozott szerelmi életedben 2020 őszén. Ha tartós, nyugodt, problémamentes párkapcsolatban élsz, akkor elég nehezen fogod viselni ezeket a kisebb zavarokat. Ez az ősz nem kedvez a szerelmi életednek. Habár komoly problémára nem kell számítanod, mégis jól teszed, ha elhalasztod máskorra a párkeresést!

Vízöntő: Hajlamos vagy arra, hogy laza kapcsolatban élj, de az őszi szerelmi horoszkópod azt tanácsolja, hogy használd ki ezt a kedvező évszakot arra, hogy elköteleződj a párod mellett.

Halak: A szokottnál is érzelmesebb, romantikusabb állapotba kerülhetsz 2020 őszén, aminek három hónapjában kiváló lehetőséged lesz arra, hogy harmonikus, tartós és szeretetteljes párkapcsolatot alakíts ki.

(Forrás: astro24h.hu)

Ajánló

Ajánló