Így alakulhat a szakmai életed idén ősszel!Neked mit jósolnak a csillagok?Kos: 2020 őszén kudarcok érhetnek, aminek oka az, hogy nem foglalkozol a részletekkel. A másik nagy hibád, hogy azt hiszed, neked elég csak a nagy dolgokkal foglalkozni, míg az aprómunkát ráhagyhatod másra, ám így csak elveszíted az irányítást.

Bika: Annyi váratlan csalódás és probléma ért az elmúlt időszakban, hogy nem csoda, ha ősszel csak nyugalomra vágysz, és arra, hogy kizárólag a rutinfeladatokkal kelljen foglalkoznod. Az élet azonban máshogy akarja, ezért annál is mozgalmasabb lesz számodra az ősz, mint azt el tudod képzelni.

Ikrek: 2020 őszén hagyj fel a kesergéssel és azzal, hogy másokkal foglalkozol! Légy végre önálló, legyenek saját ötleteid! Ha egyelőre nincs terved, akkor ne aggódj, mert a Jupiter hosszú távon fog segíteni, hogy a karriered jól alakuljon ősszel.

Rák: Könnyen lehet, hogy a főnökeid észre sem veszik, hogy mennyit dolgozol, mert őket részletek nem, csak a végeredmény érdekli, az pedig mindig időre megvan. Az évszakban érdemes lenne egy alkalmas időben tájékoztatnod a főnökeidet a helyzetedről. Novemberben már csak nevetni fogsz a korábbi kishitűségeden, és kiélvezheted a jól megérdemelt jutalmadat.

Oroszlán: Alig vártad, hogy ősz legyen, ám csalódnod kell, mert a várt változás még nem érkezik meg, vagy megérkezik, de az nem lesz csak pozitív. Szereted a kezedben tartani az irányítást, de most a szokottnál kisebb mozgástered és kevesebb lehetőséged lesz.

Szűz: Nagy figyelemmel végezd a munkád, mert 2020 őszén az irigyeid és a bürokrácia megkeserítheti az életed, ahogy az is, hogy a főnökeid túldramatizálják a jelentéktelen mulasztásokat.

Mérleg: 2020 őszén „felelned kell” a korábbi tévedéseid és gyengébb teljesítményed miatt. Ugyanakkor végül mégis hálás lehetsz ezért, mert ennek lesz köszönhető, hogy minden követ megmozgatva, november végéig egy olyan kedvezőbb munkát találhatsz, amit nemcsak élvezni fogsz, hanem meg is fogják becsülni a munkádat.

Skorpió: 2020 ősze mozgalmas és fárasztó időszak lesz a számodra, mert az otthoni gondjaid mellett a hivatásodban a maximumot várják tőled a főnökeid. Bár Skorpióként jó a terhelhetőséged, október elejére mégis kimerülhetsz, ezért jól tennéd, ha néhány napot pihennél.

A pihenés ideje alatt remek ötleteid támadhatnak, ráadásul lehetőséged nyílhat arra, hogy azzal foglalkozz, amivel igazán szeretnél, méghozzá pénzért. Az anyagi helyzeted sokat javulhat novemberben.

Nyilas: 2020 őszén túl egyszerűnek látsz minden lehetőséget, ezért nem csapsz le azokra, hiszen valami nagyobbra „hozzád illőbbre” vársz. Ennek a hozzáállásnak a vége azonban az lesz, hogy csak a rutinfeladatokkal és a környezeted figyelésével fogsz foglalkozni, mert legyenek a körülményeid bármilyen jók, másokét jobbnak ítéled, nem törődve azzal, hogy milyen kompromisszumok és kellemetlenségek árán érték el azokat, pedig ezek ismeretében, aligha irigyelnéd őket.

Bak: Ha nincs több szabadságod, akkor a hátralékodat kellene rendezned és a lehetőségeidet feltérképezned 2020 őszén, mert októberben a karriered kerül előtérbe, a konkurenciaharc pedig alaposan el fogja szívni az erődet.

Vízöntő: Október közepéig bővítheted az ismereteidet, az ismerőseid körét, új tanulmányokba kezdhetsz és részt vehetsz néhány izgalmas, rövid utazáson vagy szakmai konferencián. Ha külföldre utazol, akkor a pihenés és a szórakozás mellett olyan ötleteket és információkat szerezhetsz, amelyeknek később jó hasznát veheted a munkádban.

Halak: Az évszakban azért vállalsz el minden megbízást, mert félsz, hogy különben többé nem keresnének. Ha azonban válogatás nélkül mindent magadra vállalsz, akkor alaposan ki fogsz merülni és azt a látszatot kelted, hogy veled bármit meg lehet tenni.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló