Ilyen áldásra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban!Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen áldást kaphatsz az Univerzumtól 2020 őszére, akkor válassz egy ajándékot az alábbi négy közül, és már olvashatod is a neked szóló tanácsot!

Hiszel abban hogy az Univerzum mindig veled van, és igyekszik jelekkel üzeni neked? Ha igen, és kíváncsi vagy, hogy milyen áldást és miért kapsz tőle 2020 őszére, akkor csak nézz rá az alábbi képre, majd a megérzéseidre hallgatva, válassz egyet a négy ajándék közül, és végül olvasd el az Univerzum neked szóló üzenetét!1. Remény: Ha úgy döntöttél, hogy az első ajándékot választod, akkor reménnyel szeretne megáldani az Univerzum. Amilyen büszke személyiséggel vagy megáldva, most felmerülhet benned a kérdés, hogy az égiek miért gondolják úgy, hogy erre lesz szükséged 2020 őszén?

Talán magában az Univerzumban kételkedsz, és úgy gondolod, hogy jobb lesz, ha a saját fejed után mész. Reménykedni egyáltalán nem könnyű, főleg akkor nem, ha a dolgaid nem úgy mennek, ahogyan azt te szeretnéd.

A reményt azonban soha nem szabad elveszíteni! Tenned kell a dolgodat, és hinned kell az életben, valamint abban, hogy a legjobb még csak most jön! Ha teljes szíveddel hiszel, és hagyod, hogy a remény vezessen az utadon, akkor csodálatos dolgok várnak rád, éppen ezért fogadd el alázattal és nyitottsággal az Univerzum őszi áldását!

2. Szeretet: Amennyiben a második ajándékon keresztül a szeretet áldását kapod meg az Univerzumtól 2020 őszére, ugyanis most erre lehet a legnagyobb szükséged az életben. Érezheted úgy, hogy tele vagy szeretettel, hogy szeretsz és szeretnek, de az igazság az, hogy gyakran előfordul, hogy a szeretet megkopik, aminek következményeként magányosnak érezheted magad és kilátástalannak ítélheted a helyzetedet.

Az Univerzum szerint elhalványult benned a szeretet érzése az elmúlt időben, ezért őszre a szeretet áldását kapod, hogy a segítségével megint erős és bizakodó légy. Az életedben a szeretet a legerősebb érzés, ami belülről fakadva, szinte sebezhetetlenné tesz. Fogadd el és használd fel az Univerzum ajándékát, amit fogj fel igazi áldásként!

3. Türelem: Ha a négy ajándék közül a harmadikat választottad, akkor az Univerzum türelemmel áld meg 2020 őszére. Jellemző rád, hogy mindig azt akarod, hogy a dolgok akkor történjenek, amikor te úgy döntesz, és amikor valamivel nem végzel időben, akkor úgy érzed, hogy egyedül maradsz, soha nem leszel boldog.

Az Univerzum neked szóló tanácsa az, hogy fogadd el, hogy az életben nem történik minden úgy, ahogyan szeretnénk, de minden okkal történik, ezért hasznodra válna, ha 2020 őszén megpróbálnál türelmesebb lenni!

Ebben az évszakban ez a legfontosabb dolgod, hiszen türelemmel minden álmodat valóra válthatod. Fogadd meg az Univerzum tanácsát, és ne sürgess semmit, hanem mindennel és mindig várd ki a megfelelő időt!

4. Ellenálló képesség: A negyedik, egyben az utolsó ajándékon keresztül az ellenálló képesség áldását kapod az Univerzumtól 2020 őszére. Az életben gyakori, hogy miután elestünk, nehéz felállni, valamint felemelt fejjel folytatni az életet.

Az mindegy, hogy mennyire vagy magabiztos, mert a gyengeség és a fáradtság bárki felett képes eluralkodni, így ez alól te sem vagy kivétel. Az Univerzum azonban soha nem kívánná ezt neked, éppen ezért ellenálló képességet kapsz tőle az évszakban.

Ez egy rendkívül erőteljes érzés, ami által képes leszel átlendülni életed legnehezebb szakaszain is. Fogadd el az Univerzum áldását, és dolgozz még keményebben a hozzáállásodon, mert az életed legszebb része még hátra van, tehát sokkal sikeresebb és boldogabb lehetsz annál, mint amilyen most vagy! A benned lakozó hatalmas erőnek nagy hasznát fogod venni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló