Neked mit üzen a számmisztika őszre?



Keresd ki a születésed napját az alábbi listából, majd olvasd el a 2020 őszére vonatkozó tanácsot!1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1. Bár vannak világmegváltó terveid, mégis azok megvalósításába kevés energiát ölsz. 2020 őszén próbálj kiszámíthatóbb, könnyen irányítható tervekkel előállni, mert akkor egy remek csapattal hatalmas eredményeket érhetsz el.

2. 2020 őszén ideje megtudnod, hogy milyen érzés, ha egy álmod valóra válik, úgyhogy ennek érdekében váltsd sikerre, pénzre és elismerésre a tehetségedet!

3. Ha szeretnéd emlékezetessé tenni 2020 őszét, akkor meg kell tanulnod, hogy a sikered kulcsa te magad vagy! 2020 őszén meg kell tanulnod, hogy az életedet arra építsd, amid már van, vigyázz az értékeidre, ugyanis ez kell ahhoz, hogy kezdetét vegye a sikertörténeted!

4. Ideje, hogy észrevedd, hogy szorgalmas és kitartó személy vagy, aki folyton csinál valamit, mindig segít másokon, és végül te húzod ki magad a bajból. Az őszi hónapokban kezdj magadért dolgozni, értékeld a sikereidet! Amikor ezt sikerül megtanulnod, akkor a szerencse és a siker sem marad el!

5. Az 5-ös szám azt tanácsolja neked, hogy 2020 őszén ne feledd, hogy ha segítesz magadon, akkor Isten is megsegít. A számmisztika szerint jellemző rád, hogy nagyon jól tudod, hogy valahogy mindig lesz. Te józan paraszti ésszel gondolkodsz a világról, valamint tisztában vagy azzal, hogy a siker nem mindig pénzben nyilvánul meg.

Ezt már önmagában is szerencsének lehet nevezni, ugyanis csak kevés ember képes arra, hogy boldog legyen attól, hogy önzetlenül jót tesz, főleg akkor, ha még fizetett is, hogy ebben részt vehessen.

Bízz bátran a szerencsédben 2020 őszén, aminek hónapjaiban próbálj legalább annyit spórolni, hogy ne kelljen megmenteni saját magadtól!

6. Jó érzéked és szemed van ahhoz, hogy meglásd, mire érdemes pénzt, időt és energiát fordítanod ahhoz, hogy értéket hozz ki belőle! Neked csak a kitartás terén van még mit gyakorolnod. Az őszi hónapokban ne csak várj a jó helyzetekre, hanem tervezz úgy, hogy akkor is legyen mit csinálnod, amikor nem bízhatsz csak a szerencsédben!

Nem kizárt, hogy ideje lenne kicsit képezned magad, például elmenni egy tanfolyamra, aminek később nagy hasznát veheted.

7. 2020 őszén csak az érhet el pozitív változást és fordulatot az életében, aki ezt igazán akarja. A számmisztika szerint a mártír természeted ezt mindaddig akadályozza, amíg nem sikerül felépítened magadban egy erős elhatározást arról, hogy mit akarsz, mit vársz, mit engedsz be az életedbe.

Amikor ezt sikerült kialakítanod, akkor a szerencse melléd fog állni. Az őszi hónapokban ne kapaszkodj a gondjaidba, hanem engedd el azokat! Többé ne csak nézd mások boldogságát, hanem dolgozz a sajátodért, mert ez neked is sikerülhet 2020 őszén!

8. Bár klisének hangzik, de attól még igaz, hogy jótett helyébe jót várj! 2020 őszén legyen több időd a környezetedben élőkre, akik között különös módon találhatsz olyan szövetségest, aki által rá fogsz jönni, hogy együtt minden könnyebb.

9. Ugyanúgy örülsz egy jó csillag együttállásnak, mint annak, ha megnyernéd a lottó ötöst, mert jól tudod, hogy a lelki béke a legnagyobb kincs az életben, ezért próbálod teljes mértékben kiélvezni ezt a nyugalmat. Te egyszerűen nem tudsz és nem is akarsz megfelelni ennek az anyagias világnak, és ez 2020 őszén sem változik, ami nagyon helyes!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló