Hasznos tanácsok a csillagoktól



Válassz egyet az alábbi csillagok közül, majd olvasd el, hogy mit kellene tenned a jelenlegi időszakban!1. Az újrakezdő: Elérkeztél egy életszakaszod végéhez, ezért azt le kell zárnod, hogy aztán megújult erővel kezdhess bele egy új fejezetbe. Ezen az úton számíthatsz a kozmikus energiák támogatására, de az is lehet, hogy nem egyedül kell nekivágnod.

A csillag azt tanácsolja, hogy semmit se siettess! Hagyd, hogy minden kiteljesedjen, miközben rendezd el magaddal a fontos kérdéseket! Amikor eljön az ideje, akkor ne csak tiszta lappal, hanem tiszta szándékkal is indulj el!

2. Az empatikus jótevő: Olyan elképesztően nemes lelkű személy vagy, akire bárki számíthat, ugyanis te egy pillanatnyi gondolkodás nélkül segítesz a rászorulóknak. Képtelen vagy elviselni magad körül a szenvedést, és sokszor előrébb tartod mások igényeit a sajátjaidnál. Ha csak egy 100 forintos van a pénztárcádban, még azt is képes vagy odaadni, mert úgy gondolod, hogy a másiknak nagyobb szüksége van rá, mint neked.

A csillag azt tanácsolja, hogy ne feledkezz el saját magadról és ne nyomd el a vágyaidat, a boldogságodat mások kedvéért! Arra is emlékezz, hogy a boldogság nem olyasmi, hogy ha az egyiknek jut belőle, akkor a másiknak már nem! Az egészségedre is sokkal jobban oda kellene figyelned!

3. A kreatív alkotó: Számodra rendkívül fontos az esztétikusság, a megjelenés és a stílus. Mindebből próbálod kitalálni a dolgok mögöttes érték, és te magad is igyekszel anyagi szinten kifejezni a benső világodat, hogy az mások számára kézzelfogható és könnyen megérthető legyen.

A csillag azt tanácsolja neked, hogy gondolkodj el azon, hogy mennyi minden más dologra lenne időd, ha nem foglalkoznál ennyit azzal, hogy ennyire kimutasd magad és a személyiségedet. A kitárulkozás helyett inkább foglalkozhatnál azzal, hogy befelé figyelsz, és nagyobb összhangba kerülsz önmagaddal.

4. A reménnyel teli: Egy olyan lehetőséget ragadhatsz meg, amely által pozitív változást érhetsz el, ezért a csillag azt tanácsolja, hogy bátran álmodozz, csak a jó dolgokra összpontosíts és semmibe se kételkedj!

5. A pozitív álmodozó: Az intelligenciáddal kitűnsz a környezetedből, és kilógsz a sorból. Mindent egyedül szeretnél intézni, de a csillag szerint sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha elfogadnád a világ működését, és belátnád, hogy a világon nem te vagy az egyetlen, aki mások segítségét kéri.

6. A lelkes és aktív: Minden helyzetből próbálja a lehető legjobbat kihozni. Az is jellemző rád, hogy amikor új feladatba kezdesz, akkor abba minden erődet beleadod. A negatív történéseket igyekszel azonnal pozitívvá változtatni. Emellett mindenkivel kedves és őszinte vagy.

A csillag azonban azt tanácsolja, hogy ne feledd, hogy néha a negatív érzelmeket is szabadon lehet engedni.

7. Az elégedett és békés: Téged könnyű boldoggá tenni, ugyanis a leghétköznapibb dolgokban is képes vagy meglátni a szépet. Amikor nem történik semmi érdekes a napodban, te akkor is elégedetten fekszel le aludni, hiszen nem történt semmi komoly baj, tehát már ezért szerencsésnek érezheted magad.

Az általad választott csillag viszont azt tanácsolja, hogy ne zárkózz el ezen elképzeléseid megvalósítása elől!

8. A céltudatos és sikeres: Nagyon jól tudod, hogy mik az erősségeid és mik a gyengeségeid, de az utóbbiba sem törődsz bele, hanem hajlandó vagy változtatni azon. Te mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd a céljaidat.

A csillag azt tanácsolja neked, hogy azt azért ne feledd, hogy attól, hogy hibát követsz el, még nem leszel kevesebb! Az is fontos, hogy az álmok megvalósítására való törekvés szép dolog, de ebbe ne roskadj bele, hiszen akkor nem maradna erőd élvezni az eredményt. Ideje, hogy megtanulj pihenni és kikapcsolódni!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló