Neked mit jósol a Tarot szeptemberre?Tedd fel a szeptemberrel kapcsolatos kérdésedet, majd válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a Tarot neked szóló üzenetét!A második tarot-kártya: 15. Az Ördög: Ha az első Tarot lap szeptemberi jóslatát szeretnéd megtudni, akkor Az Ördög kártyát kaptad, ami arra int, hogy légy egy kicsit bizalmatlan az ősz első hónapjában!

Az Ördög profi az illúziókeltésben, tehát megtévesztő lehet. Ez az életedben úgy nyilvánulhat meg, hogy valaki megkeres egy elképesztően csodás, ellenállhatatlan ajánlattal, ami túl szép, hogy igaz legyen.

Ha tehát szeptemberben túlságosan pozitív lehetőséget kínál fel neked az élet a munkád, a karriered, az egészséged, az anyagiak vagy akár a szerelem terén, akkor jusson eszedbe a figyelmeztetés, és ne higgy el mindent, hanem légy kicsit gyanakvó!

Legyen szó bármilyen ajánlatról, te jó alaposan járd körül, és csak ezt követően hozz döntést, mert a lehetőség nem olyan kecsegtető, mint amilyennek tűnik! Véletlenül se éld bele magad azonnal az ajánlatba, mert azzal csak azt érnéd el, hogy csalódni fogsz!

Nem kizárt, hogy az élet így fog tesztelni szeptemberben, aminek heteiben abban bizonytalanodhatsz el, amiben eddig hittél, amihez ragaszkodtál. Az ősz első havában emlékezz, hogy nem minden arany, ami fénylik, ugyanis ez egy fontos lecke lesz az igazi boldogsághoz vezető utadon!

A harmadik tarot-kártya: 19. A Nap: Amennyiben úgy döntöttél, hogy az első Tarot lap szeptemberi jóslatára vagy a leginkább kíváncsi, akkor minden okod megvan az örömre, hiszen A Nap lapot kaptad, ami az egyik „legragyogóbb” tarot kártya.

A Nap neked szóló válasza attól függ, hogy mi volt a kérdésed, de az minden esetben biztos, hogy a lap alapján sikeres és boldog lesz az ősz első hava a számodra. A korábban tett erőfeszítéseid beérnek szeptemberre, aminek heteiben megkapod a neked járó jutalmat, amiért már sok ideje teszel, dolgozol.

Szerelem terén pozitív fordulatokra van kilátás. Ha párt keresel, akkor szeptemberben megbízható és különleges társsal találkozhatsz. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor minden a lehető legjobban fog alakulni az ősz első havában, aminek időszakában még közelebb kerülhettek egymással a kedveseddel.

A Tarot szabályai szerint, ha valaki a Nap lapot húzza, akkor az minden esetben a legpozitívabb visszajelzés arra, hogy az illető a legeslegjobb úton jár ahhoz, hogy igazán boldog legyen. Kell ennél jobb hír szeptemberre?

Az első tarot-kártya: 14. A Mértékletesség: Ha az utolsó Tarot lap szeptemberi jóslatára vagy kíváncsi, akkor a Mértékletesség kártyát kaptad, ami azt üzeni neked, hogy még tenned kell azért, hogy sikert érj el.

Folytasd az elkezdett munkát az ősz első hónapjában, még abban az esetben is, ha úgy tűnik, hogy teljesen feleslegesen teszel erőfeszítéseket. Ne feledd, hogy amikor úgy érzed, hogy nem történik semmi, akkor a háttérben nagyon is, hogy haladnak a legfontosabb változások!

A hónap végére biztos, hogy mindenre fény derül, amiről tudni szeretnél, az életed pedig minden bizonnyal egy magasabb minőségi szintet ér el. Abban az esetre, ha a választás előtt feltett kérdésed a munkádra vonatkozott, akkor komolyabb megbízást és újabb feladatokat kaphatsz szeptemberben.

Ha a szerelmi életedet érintette a kérdés, és kapcsolatban élsz, akkor az új szintre emelkedhet. Amennyiben párkeresőként tettél fel kérdést, de még nincs kiszemelted, akkor nagyon valószínű, hogy az ősz első havában társat találsz. Ha valakivel mostanában kezdtél kapcsolatot, akkor az hamarosan elmélyülhet. A választásod alapján, a szeptember békés és harmonikus időszak lesz az életedben.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló