Neked mit hoz a szeptember?Ezt jelenti a csillagjegyed számára a Merkúr hava!Kos: Számodra kreativitás hónapja a szeptember, aminek heteiben kezdd el megvalósítani az ötleteidet, a terveidet, akár a munkádban, akár a magánéletedben! A hónap közepétől még több segítséget kapsz, a képzelőerőd és a fogékonyságod pedig az újdonságokra fognak motiválni.

Bika: Erősebbek lesznek a családi és baráti kapcsolataid, ami remek hatással lesz rád. Szeptember második felében felpöröghetsz, ami miatt sok buliban, kalandban és flörtben lehet majd részed.

Ikrek: Szeptemberben remek esélyed lesz arra, hogy még jobban kiteljesedj a munkádban, de akár olyan célokhoz is megjöhet a bátorságod, amelyek elérésére eddig képtelennek tartottad magadat.

Rák: Mivel az önbizalmad egyre nagyobb lesz, ezért itt a remek alkalom arra, hogy valami olyasmibe vágj bele, amiről eddig csak álmodoztál! Lehet ez akár ismerkedés, vagy az, hogy elmész egy olyan helyre, ahol még nem jártál.

Oroszlán: Egy kis nyugalmat hoz neked a Merkúr hava, aminek heteiben ne őrizgesd a titkaidat, főleg akkor ne, ha azok érzelmi dolgok! Elhiheted, hogy meg fogsz könnyebbülni, ha ezeket kiadod magadból!

Szűz: A Merkúr havában olyan jól érezheted magad, ahogy még soha, éppen ezért csak jó célra használd fel ezt az energiát, és bátran mondd ki, hogy mit akarsz!

Mérleg: Ha mostanában úgy érezted, hogy valami nincs rendben a kapcsolataid terén, akkor megnyugodhatsz, mert a Merkúr mindent elsimít szeptemberben. Mivel Mérlegként azt szereted, ha minden rendben van, ezért a béke hangulata alaposan megnyugtat majd a hónapban.

Skorpió: A Merkúr havában tele leszel kreativitással és pozitív energiával, ami a szerelmi életedre és a művészi vénádra gyakorol jó hatást. Szeptember közepétől esélyed nyílik arra, hogy javíts a kapcsolataidon, valamint arra, hogy ahol kell, ott tiszta lappal indulj.

Most próbálj többet adni, mint amennyit kapsz, mert ezzel jó folyamatot indíthatsz el. Ez sok energiádba fog kerülni, de elhiheted, hogy hosszútávon hasznos lesz! Mivel 2020 vége jelentős változásokat tartogat a számodra, ezért érdemes lenne feltöltődéssel és pihenéssel töltened szeptember második felét.

Nyilas: Ha eddig bizonytalan voltál az önmegvalósítás terén a munkádban és a magánéletben, akkor megnyugodhatsz, mert a Merkúr havában megérkezik az égi segítség, ami abban mutatkozhat meg, hogy az elméd hirtelen átvált hosszú távú tervezésre, és egyszerűen csak tudni fogod, hogy mikor mit tegyél. Ez által olyan magabiztosságot nyerhetsz, ami segít megoldani az eddig cipelt érzelmi problémáidat is.

Bak: Számodra a belső folyamatok rendezéséről, a lelki feltöltődésről és az önfejlesztésről szól a Merkúr hava, aminek időszakában nagyszerű kikapcsolódást nyújthat egy izgalmas könyv, ami érdekes távlatokba repíthet, vagy egy új téma, ami felkeltheti az érdeklődésedet. Szeptemberben mindegy, hogy mi lesz az, ami megnyugtat, visszavezet önmagadhoz és feltölt, mert a hangsúly azon lesz, hogy élvezd és fejlődj általa.

Vízöntő: Nagy fordulatokra számíthatsz a Merkúr havában. Ha van párod, akkor már szeptember elején világosabban láthatod, hogy érdemes-e ez a kapcsolat a folytatásra, vagy ideje szakítanod és új utakra indulnod.

A hónap közepe táján az anyagiakra kellene jobban figyelned, mert akkor hosszútávon végre megvalósíthatod a régóta őrizgetett álmaidat. Szeptemberben ügyelj arra, hogy okosan oszd be a pénzedet, óvd a kapcsolataidat és önmagadat!

Halak: Ha mostanában közel voltál a kiégéshez, akkor szeptemberben új erővel ugorhatsz neki mindennek, amire eddig nem jutott időd. A hónap második fele annak fog kedvezni, hogy felfrissítsd vagy újraindítsd a közeli kapcsolataidat. Ugyanakkor ne csak a kapcsolataid szülessenek újjá szeptemberben, hanem te is!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló