Boldogabb lehetsz ősszel, ha jobban figyelsz a környezetedre



Ezeket a dolgokat kellene megtenned önmagadért az évszakban!Fordítsd figyelmedet a környezetedre: Figyelj oda jobban a környezetedre, és segíts, akinek tudsz! Ezt teheted úgy, hogy például nem dobod ki a feleslegessé vált meleg ruháidat, hanem odaadod annak, akinek szüksége van rá, a madaraknak tegyél ki élelmet, vagy keress otthont a környékeden kóborló állatoknak. Azzal, hogy másokon segítesz, magadnak is örömöt okozol.

Tisztítsd meg otthonodat: Az őszi hónapokban gondoskodj az otthonod szellemi és fizikai tisztaságáról! Ennek érdekében lomtalaníts, rakj rendet, ugyanis ezekkel kiűzheted a régi, fáradt, negatív energiákat, amelyek helyét pozitív energia veheti át az otthonodban.

Gondold át az idei évvel kapcsolatos terveidet: Mivel már alig néhány hónap van hátra az évből, ezért ideje, hogy alaposan átgondold a terveidet! Amit még lehet, azt fejezd be, hogy minél kevesebb feladatot kelljen átvinned a következő esztendőre. Ez leginkább a problémák megoldására vonatkozik, ugyanis azokat mindenképpen fel kellene számolnod az őszi hónapokban!

Készülj fel testi és lelki szinten egyaránt: Soha ne becsüld le a felkészülés hatékonyságát, vagyis kezdd el felfrissíteni az őszi ruhatáradat meleg holmikkal, valamint helyezz el az otthonodban melegséget adó tárgyakat, gyertyákat, mert mindez javítani fog a hangulatodon és a lelki állapotodon! Emellett a táplálkozásodra is figyelj oda, tehát fogyassz vitaminokban gazdag, tápláló ételeket! Ha szeretnél, akkor szín- vagy fényterápiát is alkalmazhatsz, vagy bármi mást, ami megfelel a célnak, ami az, hogy tudatosan készülj fel a hideg, esős évszakra!

Legyen elég az öröm az életedben: A közelgő hideg, sötét idő ellen a legjobb fegyver az öröm, ezért ne búslakodj és ne zárkózz be csak azért, mert véget ért a nyár! Az őszi hónapokban ugyanúgy lehet önfeledt, örömökkel teli életed, ahogy az előző évszakban.

Ennek érdekében, amikor csak teheted, menj ki a szabadba, szervezz őszi kirándulást a családoddal vagy a barátaiddal! Emellett nézz olyan filmeket, olvass olyan könyveket, amelyek jókedvre derítenek!

A lényeg tehát az, hogy tudatosan keresd a boldogságot és a fényt, valamint arról is gondoskodj, hogy a szeretteid is jól érezzék magukat a bőrükben, mert az ő örömük téged is örömmel fog eltölteni!

Gondold át az idei évvel kapcsolatos terveidet: Mivel már alig néhány hónap van hátra az évből, ezért ideje, hogy alaposan átgondold a terveidet! Amit még lehet, azt fejezd be, hogy minél kevesebb feladatot kelljen átvinned a következő esztendőre.

Ez leginkább a problémák megoldására vonatkozik, ugyanis azokat mindenképpen fel kellene számolnod az őszi hónapokban! Ne kételkedj magadban, hiszen még jócskán van időd arra, hogy sikerrel befejezed az idei évre vonatkozó terveidet!

Vizsgáld meg a kapcsolataidat: Az ősz nagyszerű időszak arra, hogy átértékeld a kapcsolataidat, amelyek közül erősítsd meg azokat, amelyeket a szeretteiddel ápolsz, és zárd le azokat, amelyekben csak visszahúzzátok egymást a másik féllel!

Tedd rendbe a kapcsolataidat az évszakban, aminek időszakában semmit se seperj a szőnyeg alá! Most bátran és őszintén beszélj az érzéseidről és a gondolataidról, hiszen ősszel sokkal nagyobb szükségetek van egymásra a szeretteiddel, mint az sejtenétek. Emellett arra is legyen gondod, hogy a nyáron megerősödött kapcsolataid az őszi hónapokba se gyengüljenek!

Engedd el, amire nincs szükséged: A boldog élethez fontos a folyamatos elengedés, ezért mindig vizsgáld meg, hogy mi rejlik benned, és bátran engedd el azokat a tévhiteket, gondolatokat, érzéseket és hiedelmeket, amelyek csak visszahúznak! Erre a feladatra az ősz különösen alkalmas!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló