Tudd meg, hogy még mi várhat rád 2020 végéig!A titokzatos éneklő apáca jóslatáért csak válassz egy lapot az alábbi hat közül, és már olvashatod is a neked szóló üzenetet!1. Békés időszak: A titokzatos éneklő apáca, hogy nincs mitől félned 2020 végéig, ugyanis a sors meg fog kímélni téged. Ez azt jelenti, hogy idén már nem fogsz többet szenvedni, se sírni, mert az életed békés irányba halad tovább, a lelked pedig biztonságban lesz az év utolsó hónapjaiban.

Idén már nem történik semmi, ami miatt panaszkodnod kellene. A titokzatos éneklő apáca azt üzeni, hogy bátran örülj, hiszen az előtted álló hónapok olyan csendesnek és nyugodtnak ígérkeznek, hogy így esélyt adnak neked arra, hogy elfelejtsd a múltat, a bánatot. 2020 végére begyógyulhatnak a lelked sebei.

2. Véget érnek a próbák: A titokzatos éneklő apáca azt üzeni neked, hogy légy erős, mert már közel a győzelem! Már nem kell sokat várnod arra, hogy a próbák, problémák véget érjenek, és minden, ami függőben van, szépen befejeződjön 2020 utolsó hónapjaiban.

A titokzatos éneklő apáca szerint neked csak imádkoznod, hinned kell év végéig, valamint el kell fogadnod, ha valaki a segítségét ajánlja fel neked! Ha így teszel, akkor tisztán és szabadon kezdhetsz neki a 2021-es évnek, mert addigra megoldódik minden nehézséged és elmúlik minden betegséged.

3. Szerelem van a levegőben: A titokzatos éneklő apáca azt jövendöli neked, hogy szerelemre számíthatsz 2020 végéig, ennek pedig már most érezheted a jeleit, mert a romantika és a szenvedély már úton van feléd, hogy megédesítse az életedet.

Az év utolsó hónapjaiban a szerelem beköltözik az elmédbe és a szívedbe. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal újra egymásra találhattok, és olyanok lehettek, mint a szerelmetek legelején. Amennyiben párt keresel, akkor légy türelmes, nyisd ki a szívedet és engedd, hogy a szenvedély elöntse a lelkedet, mert akkor 2020 végére te is párra lelsz.

4. Várnak még rád kalandok: A titokzatos éneklő apáca azt üzeni neked, hogy tévedsz, ha azt hiszed, hogy 2020 nem hoz több élményt az utolsó hónapokban, mert valójában olyan új szelek fújnak, amelyek kalandra csábítanak.

Engedj ennek a kísértésnek, indulj el azon az úton, amely az év végéig feltárul előtted, és fogadd el, amit sors kínál, mert nevetés, vidámság, mulatság, és tánc vár még rád idén! Hagyd hátra a bút, a bánatot, a múltat és csak a jelenre koncentrálj!

5. Álmaid valóra válnak: A titokzatos éneklő apáca, hogy a gondviselés a tenyerén fog hordozni 2020 utolsó hónapjaiban, tehát arra számíthatsz, hogy valóra fognak válni az álmaid.

Talán az Univerzum azzal mutatja ki feléd a szeretetét, hogy egy titkos óhajod, vagy a legnagyobb vágyad már közelít feléd, hogy 2020 végére megvalósuljon. Az nem számít, hogy pontosan mikor kapod meg ezt az ajándékot a hátralévő hónapokban, mert a lényeg az, hogy boldoggá fog tenni, hiszen ez olyasmi lesz, amire régóta vártál, amiért sokat fohászkodtál az égiekhez, hogy valósítsák meg.

A titokzatos éneklő apáca azt tanácsolja, hogy álmodj és remélj tovább, mert hamarosan valóra válik, amit szeretnél!

6. Úton a szebb jövő felé: A titokzatos éneklő apáca azt üzeni neked 2020 utolsó hónapjaira, hogy lát téged, ahogy egy fehér lovon ülve, magabiztosan ügetsz a szebb jövő felé.

Az utadon angyalok kísérnek, nehogy letérj a számodra kijelölt útról. Történjék bármi, te nem torpansz meg, hanem megállíthatatlanul haladsz előre, míg nem meg nem látod a fényt. A titokzatos éneklő apáca neked szóló jóslata tehát azt jelenti, hogy ahogy haladsz 2020 vége felé, úgy lesz egyre szebb az utad, amelyen járva nem félni, hanem remélni fogsz, mert teljesen biztos leszel abban, hogy kiérdemelted a csodát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló