Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Bika: Rengeteg örömteli pillanatban lehet részed a héten, aminek napjaiban az alkotói tehetséged és a kreativitásod úgy fog működni, ahogyan még soha! A héten tele leszel inspirációval, ezért figyelj a belső hangodra! A napokban gondold át, hogy mit tennél másként a jövőben, mert hamarosan új kezdetre kapsz lehetőséget! Ha megvan a döntésed, akkor adj energiát annak a megvalósításába, ugyanis most bármit elérhetsz és megvalósíthatsz. Ha szerelemre vágysz, akkor az sincs kizárva szeptember harmadik hetén.

Szűz: Szeptember harmadik hete az utolsó, amikor a Nap még a Szűzben jár, úgyhogy használd ki az utolsó napokat, és figyelj magadra! Milyen képességeket fedezel fel magadban? Miben változtál, és miben léptél előre a tavalyi szülinapod óta? Most min szeretnél változtatni, milyen célokat tűznél ki magad elé?

A héten mindenképpen válaszold meg ezeket a kérdéseket, és higgy magadban, valamint abban, hogy az égiek támogatják a törekvéseidet, az ötleteid pedig sikert fognak hozni neked! Ne tagadd meg magadtól az újítást és az újdonságokat, hisz a lehetőséged szinte végtelenek! Merj nagyot álmodni, valósítsd meg önmagadat és nyiss új fejezetet az életedben a héten!

Bak: Mi az, ami a leginkább foglalkoztat szeptember harmadik hetén? Nézz egy kicsit magadban, és amennyiben valami negatív, lehúzó, akadályozó gondolatod támadna, akkor azt vedd észre és engedd el!

A napokban ne ragaszkodj senkihez és semmihez! Légy most minél nyitottabb és elfogadóbb, mert lehetőségekben gazdag hét vár rád, ám a sikert csak akkor érheted el, ha rugalmasan állsz hozzá ezekhez!

Bakként számodra a siker a legfontosabb, úgyhogy bízz és higgy magadban! Ideje, hogy kicsit másként nézz magadra, és ismerd fel, hogy eddig hol akadályoztad magadat! Ha ezen hajlandó leszel változtatni, akkor hatalmasat fordulhat az életed a napokban!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: Mivel néhány napja az uralkodó bolygód, a Mars retrográd mozgásba kezdett, ezért mostanában nem érzed jól magad a bőrödben. Amellett, hogy a héten frusztráló helyzetekben találhatod magad, még a motivációdat sem leled.

Mivel jellemző rád, hogy kilátástalannak látod az életet, ha nincsenek céljaid, ezért a napokban enervált leszel. Úgy érezheted, hogy nincs benned szenvedély, így a feladataidhoz sem tudsz úgy hozzáállni, ahogyan máskor szoktál.

A héten az lenne a legjobb, ha időt adnál magadnak, valamint amennyire csak lehet, kerülnéd a konfliktusokat, és próbálj minél több időt egyedül tölteni! Ha megfogadod a horoszkóp tanácsát, és inkább befelé figyelsz, mint kifelé, akkor sok fontos felismerést tehetsz ezekben a napokban.

Mérleg: Az érzelmi hullámzásod a csúcsára ér szeptember harmadik hetében, ám ez sajnos, nem pozitív értelemben értetendő, éppen ezért ne lepődj meg, ha úgy érzed, hogy most semmi sem sikerül úgy, ahogyan akartad.

Ez ellen most nemigen tehetsz, ezért a legjobb az lesz, ha elfogadod, hogy most ezt hozza neked az élet. A héten tanuld meg elfogadni, hogy az élet nemcsak örömről és boldogságról szól, hanem olykor a nehézséget is meg kell tapasztalni, ami nem baj, hisz ettől még inkább értékelni fogod a jót.

Vízöntő: A héten elég nagy a valószínűsége annak, hogy kapcsolati nehézségekkel kell szembenézned. Ez bármilyen kapcsolatban előfordulhat, így baráti, szerelmi, munkahelyi vagy rokoni kapcsolatok esetében is jelentkezhetnek problémák.

A napokban a szokottnál nagyobb szükséged lesz az egyedüllétre, az önállóságodra, mert egyáltalán nem biztos, hogy mindenben egyetértesz másokkal. Ha a napokban sikerül rendezned magadban az érzéseidet, akkor a kapcsolataid is ismét a régiek lesznek!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló