Jellemvonások, amelyeket ritkán említenek a horoszkópok!Neked vajon milyen rejtett tulajdonságod van a csillagjegyed alapján?A horoszkópok általában ugyanazt a néhány jellemvonást említik a csillagjegyekkel kapcsolatban, ám mindegyik esetében akad egy olyan tulajdonság, amelyről talán még az sem hallott, aki rengeteget foglalkozik az asztrológiával.

Kos: Habár rendkívül lelkes, energiával teli csillagjegy a Kos, aki rajong a kalandokért és az újdonságokért, mégis legbelül tele van félelemmel és kétségekkel, ám ezeket soha és senkinek nem árulja el magáról.

Bika: Az igazság az, hogy nagyon kevesen vannak, akik annyira rosszul és ügyetlenül flörtölnek, mint a Bika. Őt nem szabad elsőre elítélni, hanem adni kell neki egy második esélyt, mert az álarca mögött egy rendkívül romantikus lélek bújik meg.

Ikrek: Úgy tűnhet, hogy az Ikrek lassan olvas, ám ez csak azért van, mert nagyon intelligens, és olvasás közben még egy rakás dolgot hozzátesz az információkhoz. Az Ikrekre jellemző, hogy magában elemez, összerak és értelmez.

Rák: A Rákról köztudott, hogy igazán kedves, segítőkész és elbűvölő. Ha azonban sikerül mélyebben megismerni, akkor kiderül róla, hogy annak ellenére, hogy remek emberismerő, hajlamos az előítéletekre, és meggondolatlanul ítélkezik mások felett.

Oroszlán: Úgy tűnik, hogy az Oroszlán egy öntelt, túl magabiztos, arrogáns csillagjegy, aki nem mindig érzi, hogy hol vannak a határai. Ez azonban csak a felszín, mert legbelül sokkal több benne a bizonytalanság, mint azt valaha bárki gondolná róla. Ez az oka annak, hogy ennyire vágyik mások visszaigazolására és dicséreteire.

Szűz: Mindenki tudja, hogy a Szűzre jellemző, hogy maximalista, mindig a tőle telhető legjobbra törekszik, odafigyel az összes részletre és soha nem lankad a figyelme. Mindez dicséretre méltó, ám azt már kevesen tudják, hogy az is jellemző a Szűzre, hogy legbelül fogalma sincs arról, hogy hogyan kellene megoldania a problémáit.

Mérleg: Előfordul, hogy úgy tűnik, mintha a Mérlegből hirtelen eltűntek volna az érzelmek. Ez valójában nem így van, mert az érzelmei megmaradnak, csak idővel egyre óvatosabb és kimértebb lesz a viselkedése. Lehet, hogy ez az élete során átélt sok csalódás miatt történik.

Skorpió: Ha valaki igazán mélyen megismer egy Skorpiót, akkor aligha nevezné édes teremtésnek, ugyanis inkább arra jön rá, hogy a Skorpiót jobb nem provokálni és megbántani, mert elképesztően veszélyessé válhat.

Nyilas: A Nyilasról köztudott, hogy az egyik legvidámabb, legszerethetőbb csillagjegy, aki az esetek többségében optimista, a kisugárzása pedig rendkívül pozitív. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a Nyilas nincs kibékülve önmagával, és nehezére esik szeretni, elfogadni a tulajdonságait.

Bak: Elképesztően határozott és domináns csillagjegy a Bak, aki remekül megállja a helyét vezetőként. Legalábbis így tűnik kívülről, mert valójában ennél árnyaltabb a kép, hiszen a szerethető és a neurotikus főnök között vékony határ húzódik.

Vízöntő: Habár a Vízöntőt nevezik a legintelligensebb csillagjegynek, mégis az iskolában nem tartozik az éltanulók közé, ugyanis elég sok problémával kell megküzdenie. Ennek ellenére a felnőtt Vízöntő széleskörű tudással rendelkezik, kiválóan megállja a helyét az életben, az ötleti pedig csodálatosak, egyediek.

Halak: Köztudott, hogy a Halak hihetetlenül romantikus, kedves és nagyon szerethető csillagjegy. A valóságban azonban nem egészen ilyen, ugyanis könnyű kihozni a béketűréséből, olyankor pedig vulkánként törnek ki belőle az érzelmek és nem válogatja meg a szavait. Mindenki jobban jár, ha soha nem ismeri meg ezt az oldalát.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló