Erre számíthatsz az előre indult Jupiter időszakában!Hogyan hat rád a csillagjegyed alapján a Bakban járó bolygó szeptember 16-tól december 19-ig?A Jupiter 2019. december 3-án lépett be a Bakba, ahol 2020. május 12-én retrográdba fordult, majd 2020. szeptember 16-án elindult előre, hogy 2020. december 19-én a Bakból átlépjen a Vízöntőbe, ahol egy évig fog tartózkodni.

A szeptember 16-tól december 19-ig tartó periódusban az életünk kezd visszaállni a rendes kerékvágásba, ideális lesz a belső tudatosság növelésére. Mivel hamarosan a Szaturnusz és a Plútó is direkt mozgásba kezd, ezért a mostanában lelassult életünk ismét eredményesebbnek ígérkezik, de csak akkor, ha tenni fogunk a változásokért, méghozzá elszántsággal, ambícióval, felelősségtudattal és józan ésszel.

Rád vajon hogyan hat a direktbe fordult Jupiter? Íme!

Kos: A karriered terén erős véleménykülönbségekre számíthatsz, de a Jupiter előre indulása megteremti annak lehetőségét, hogy kompromisszumot köss a feletteseiddel, ugyanis szeptember 16-tól december 19-ig csak az igazán fontos dolgokra fogsz összepontosítani.

Bika: A Jupiter retrográd hatására jogi vagy társadalmi kérdésekkel kapcsolatos vitákba keveredhettél, de most, hogy a bolygó elindult előre, te is visszatérhetsz az alap értékrendhez, amely eligazít az életben. Ne feled, hogy a viharos időket a hagyományok betartásával lehet a legkönnyebben átvészelni!

Ikrek: A Jupiter direktbe fordulása jó időszakot teremt neked az előnyös szerződések megkötésére és a szakmai hírneved emelésére. Szeptember 16-tól december 19-ig a jó kommunikáció és a megérzéseid segíthetnek abban, hogy kiválaszd a számodra leginkább megfelelő üzleti partnert.

Rák: Szeptember 16-tól december 19-ig jobban kellene foglalkoznod a kapcsolataiddal, így az üzleti és a személyes jellegűekkel is. Most fontos az erkölcsös magatartás! Ha vannak jogi ügyeid, akkor azok sikerrel zárulnak.

Oroszlán: A szeptember 16-tól december 19-ig tartó időszakban egy közös cél elérése érdekében foghatsz össze a kollégáiddal, és annál is nagyobb eredményt érhetsz el, mint azt remélni merted. Most megduplázódhatnak az erőforrások.

Szűz: Szeptember16-tól december 19-ig érdemes lenne egy kis kockázatot vállalnod a szerelemben! Számolj le a félelmeiddel, hiszen most sokkal jobbak az esélyeid, mint azt gondolnád!

Mérleg: Az elmúlt időben akadhatott némi feszültség az otthonodban. Ez jelentheti azt, hogy személyekkel akadt problémád, vagy magával az épülettel. Ezek a gondok megszűnni látszanak a szeptember 16-tól december 19-ig tartó időszakban.

Skorpió: Egy tanfolyam elvégzésében, vagy a médiában lehet szerencséd szeptember 16-tól december 19-ig. Ha az autódat szeretnéd lecserélni, akkor erre is lesz lehetőséged ebben az időszakban.

Nyilas: A Jupiter retrográd alatt pénzügyi bizonytalanságaid vagy vesztességeid támadhattak. Most, hogy a bolygó direktbe fordul, a nyugalmad és a bölcsességed anyagi nyereséget hozhat szeptember 16-tól december 19-ig.

Bak: A pénzügyeid hosszú távon rendben lesznek szeptember 16-tól december 19-ig, de könnyen lehet, hogy néhány világnézeti kérdéssel kell foglalkoznod ebben az időszakban. Fogadd el, hogy az értékrend ugyanúgy változik, ahogyan a dolgok is! Ne állj ellen a fejlődésnek!

Vízöntő: Szeptember 16-tól december 19-ig nyitott leszel a spiritualitásra, ami emelhet, illetve ez segíthet abban, hogy változtatni tudj a sorsodon.

Halak: A szeptember 16-tól december 19-ig tartó időszakban rég elveszett barátaid kerülhetnek elő, ami örömöt okoz neked. Mivel ebben az időszakban megváltozik a szemléletmódod, ezért nem csak a régi barátságaid térhetnek vissza, hanem új barátokra is találhatsz.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló