Három varázslat, amivel megtisztíthatod az otthonodat



Ezekkel a mágiákkal elűzheted a szellemeket és a negatív energiákat!Ha szeretnéd megtisztítani az otthonodat a negatív energiától és a szellemektől, akkor az alábbi három mágiával ezt sikeresen megteheted. A dolgod csupán annyi, hogy válaszd ki a célodnak megfelelő varázslatot, majd kövesd a leírtakat!

Jézus Krisztus ereje: Nem baj, ha nem vagy keresztény, mert ez a varázslat vallástól függetlenül működhet. Ha úgy érzed, hogy negatív energiák vannak az otthonodban, vagy körülötted, akkor nyugodtan fordulj Jézus Krisztus erejéhez, ami a legerősebb gyógyító erő.

A varázslathoz szükséged lesz 13 fehér gyertyára, tömjén füstölőre és egy tál szentelt vízre. A kellékek összegyűjtése után helyezd el kör alakba a gyertyákat, amiket a füstölővel együtt gyújts meg!

Ezután vedd a kezedbe a tálnyi szentelt vizet, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Meghívom Jézus Krisztus erejét, hogy megtisztítsa és felszabadítsa energiamezőmet és otthonomat a sötét energiáktól. Arra kérem az angyalokat, hogy kísérjék el ezeket az energiákat a fénybe. Ámen."

Most menj körbe az otthonodban az óramutató járásával azonos irányba, és hints mindenhova egy kis szentelt vizet úgy, hogy közben ezt a varázsigét mondogasd:

Jézus Krisztus áldása van ez a házon/lakáson.”

Akkor vagy készen, ha körbeértél az otthonodban.

Citromvarázs: Ehhez a mágiához szükséged lesz 1 fehér gyertyára, fél citromra, 2 evőkanál sóra, néhány csepp borecetre és egy felmosóra. A kellékeket, legalábbis azokat, amelyeket majd beleteszel a felmosóvízbe, tedd az oltáradra.

Most gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el ezt a varázsigét:

Köszönöm a védelmet és a szeretetet, amelyet nem nélkülözhetek otthonomból. Kérem az égieket, hogy adjanak erőt otthonom megtisztításához, hadd űzzek ki minden negatív, ártó és halott energiát.”

Ezt követően tedd a felmosóvízbe a kellékeket, és mosd fel az otthonodat!

Átokoldó mágia: Abban az esetben, ha úgy érzed, hogy elátkozták az otthonodat, akkor próbáld ki ezt a varázslatot! Ne feledd, hogy az átkot a szeretet és a megbocsátás erejével a legkönnyebb megsemmisíteni, ugyanis az egy olyan ember gondolatainak energetikai megnyilvánulása lehet, aki irigy rád vagy gyűlöl.

Ehhez a mágiához szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 7 fekete gyertyára, egy tál sós vízre. Ha megvannak a kellékek, akkor a fekete gyertyákból formázz kört aminek közepére tedd a fehér gyertyát, majd gyújtsd meg mindet!

Most fogd a kezedbe a tálat, amiben a mutatóujjaddal az óramutató járásával egyező irányba kevergesd a sós vizet úgy, hogy közben mondd el ezt a varázsigét:

Átkozottul érzem magam.”

Engedd, hogy az érzéseid felszínre törjenek, majd folytasd a varázsigét:

Arra kérem az isteni fényt, hogy segítsen nekem a teljes megbocsátásban. Senkit sem hibáztatok, senkin sem akarok bosszút állni, csak szabad akarok lenni. Szeretettel fordulok az élők és a holtak felé, kérem az isteni fényt, hogy a szeretetével tisztítsa meg és hozza egyensúlyba az energiamezőmet, fizikai testemet, mentális testemet, a lelki testemet és az otthonom energiáit. Arra kérem az isteni fényt, hogy töltse meg lényemet és otthonomat szeretettel és a folyamatos megbocsátás energiájával. Nagyon hálás vagyok. Ámen."

Égesd végig a gyertyákat, majd a tálka vizet helyezd el az otthonod központjába, ahol hagyd ott éjszakára. Másnap öntsd ki az otthonod elé!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló