Ezt jósolja a kártya a hétre!



Lazulj el, majd nézd meg az alábbi lapokat, amelyek közül válaszd ki azt, amelyik a leginkább megragadta a tekintetedet, majd olvasd el a neked szóló heti jóslatot!1. Pentagram 9 – Megelégedés: Ezen a héten megtapasztalhatod a megelégedést, amikor ráébredsz, hogy mindennel rendelkezel, amire szükséged van. Lehet, hogy ez hálából fog fakadni, amikor sikerül önerőből elérned valamit. Az sem kizárt, hogy akkor jön ez a felismerés, amikor a napokban minden leülepszik, neked pedig csak annyi dolgod lesz, hogy örülj az eredménynek.

A héten vizsgáld meg, hogy milyen olyan dolgokat teszel, amelyek elégedettséggel töltenek el? Öntudatos vagy? Emlékezz, a törekvéseid eredményeire! Tudatosítsd magadban, hogy te kellettél ahhoz, hogy elérd ezeket az eredményeket!

A héten lehet, hogy lehetőséged lesz helyrehozni egy hibát. Függetlenül attól, hogy valaki megkeres, vagy te oldasz meg valamit, a lényeg az lesz, hogy esélyed lesz a kompenzációra, mert most olyan energiák ölelnek körül, amelyek nyitottak a változásra, egy kötelesség vagy aggodalom helyrehozásában.

2. Magány, Egyedüllét, Elszigetelődés: Ezen a héten fel kell ismerned az egyedüllét értékét, tehát azt az egészséges csendességet, amit akkor tapasztalsz meg, ha távol vagy mások befolyásától, visszavonulsz és csak a saját ötleteiddel, gondolataiddal és vágyaiddal foglalkozol.

Ha megszabadulsz a zavaró tényezőktől, akkor megtapasztalhatod, hogy a frusztrációk is csökkennek! Az elcsendesedés, legyen az a kedvenc könyved olvasása, üldögélés a vízparton, zenehallgatás, séta, vagy a szélharangok hallgatása naplementekor, segít, hogy visszatalálj az elméd központjába, és jobban felkészülj arra, hogy majd visszatérj a világba.

A héten arra is figyelj, hogy a káosz közepette hogyan teremthetsz magadnak csendes pillanatokat. A káoszt ne tedd magadévá, és ne is próbáld meg irányítani azt! Ha nem te irányítod eleve, akkor ne is vállald azt magadra!

3. Oroszlán (Erő) - A nyitott szív uralkodója: Annak érdekében, hogy önmagaddal szemben hiteles légy, el kell fogadnod, hogy meg kell adnod az esélyt másoknak, hogy ők ugyanezt tegyék saját magukkal, mert az emberek ereje a saját hitelességük, és mindenki a saját szívének uralkodója.

Ahogy egyre jobban megismered a vágyaidat, úgy leszel egyre bölcsebb, majd végül megérted, hogy mások ugyanúgy irányítói a saját életüknek, ahogy te vagy a sajátodnak. A héten senkire se akard ráerőltetni az akaratodat, hanem hagyd, hogy mindenki maga fedezze fel, hogy számára mi hasznos! A napokban arra is számíthatsz, hogy olyan energiák érintenek meg, amelyekkel együtt kellene működnöd, de mivel nem felelnek meg neked, ezért ellenállsz.

Az oroszlán kártya azt tanácsolja neked, hogy légy gyengéd megértéssel önmagad felé, beszélj tisztelettel, de ne csak másokhoz, hanem akkor is, ha saját magadhoz szólsz! Arra is emlékezz, hogy az nem jelent bukást, ha valakit nem tudsz meggyőzni a saját nézőpontodról, vagy az alapvető hiedelmekről, mert ez is csak azt bizonyítja, hogy a hitelesség mindenki számára mást jelent, elvégre mindenki a tanulás egy egyedi útját járja.

Ha képes leszel arra, hogy egy gyengéd ösvényt teremts és ki tudod fejezni az együttérzésedet, akkor erőteljes védettség fog körülölelni a héten. Ennek akkor fogod nagy hasznát venni, amikor elveszted a kontrollt, vagy az együttérzési képességedet, vagyis ez a védelem azonnal segíteni fog, ha problémáid adódnak.

A gyengéd együttérzés sokkal nagyobb erő, mint azt sokan gondolják, mert lehet, hogy nem túl hangos, viszont olyan mély, halk bölcsesség, amivel túljársz az erőemberek eszén. A héten védve leszel, és nyugalom állapotába kerülsz, mert bármerre is mész, bármi is próbálna bántani, a földelés védőbuborékja meg fog védeni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló