Ilyen öreg lehetsz a horoszkóp szerint!Vajon rád mi lehet jellemző idősebb korodban?Kos: Minél idősebb leszel, annál több csínyt követsz el a párod ellen, de csakis szeretetből. Melletted akkor sem lesz unalmas az élet, amikor megöregszel, ellenkezőleg, talán éppen akkor jön a legjava!

Bika: Szinte biztos, hogy vidéken fogsz élni öregkorodban. Az idődet kertészkedéssel töltheted, a saját gyümölcseidet, zöldségeidet fogyaszthatod, és mindig képes leszel gondoskodni magadról. A horoszkóp szerint az is elképzelhető, hogy utazással töltöd az idős éveidet.

Ikrek: Imádni fognak az unokáid, mert elképesztő történeteket mesélsz majd nekik arról, hogy miket csináltál fiatalként. Emellett az is biztos, hogy ahogy öregszel, úgy leszel egyre bölcsebb, így remek tanácsokkal és javaslatokkal segíthetsz a fiatalabbaknak. A társasági életed még annál is pezsgőbb lehet, mint amilyen a fiatalságod idején volt.

Rák: A párkapcsolatodról, a családodról és az unokáidról szólhat az életed öregkorodban. Te leszel a legjobb nagyszülő, aki bármikor hajlandó vigyázni a gyerekekre. Arra azért ügyelned kell, hogy idősen is hajlamos leszel az aggódásra, amivel senkinek sem teszel jót!

Oroszlán: Szükséged lehet a figyelemre, ezért mindig előállsz valamivel, amivel elérheted, hogy mindenki kizárólag veled foglalkozzon. Soha nem fogsz kifogyni az életedről szóló humoros történetekből. A legboldogabbá az fog tenni, amikor a családod egészével lehetsz.

Szűz: Szűz jegyed alapján igazi nagyszülő válhat belőled, ugyanis idősebb korodban sem hagysz fel a maximalizmussal, így megteszel mindent, hogy lehető legjobbat adhasd. A gyermekeid tudják, hogy mindig és mindenben számíthatnak rád, ezért nyugodt szívvel bízzák rád az unokákat, akiket a legjobbra tanítasz.

Mérleg: A horoszkóp szerint könnyen lehet, hogy idősek otthonába költözöl, de az elég valószínű, hogy öregkorodban te leszel a társaság mozgatórúgója, aki folyton vidám, boldogan táncol, beszélget és feldobja a társasági életet. Az sem kizárt, hogy az unokáid életét fogod még boldogabbá tenni, a párkapcsolatod pedig kiegyensúlyozott és harmonikus lesz, ahogy arra egész életedben vágytál.

Skorpió: Ahogy öregszel, úgy lehetsz egyre bölcsebb és gondoskodóbb. A külsőleg azonban úgy tűnhet, hogy nem fog rajtad az idő, ugyanis egyre fiatalosabb lehetsz, viszont ahogy korosodsz, úgy leszel még sejtelmesebb és titokzatosabb mások szemében. A spiritualitás kiemelt szerepet kap idős korodban, amiben az is fontos, hogy ne vesszen ki belőled a szenvedély.

Nyilas: Ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre kifinomultabb a humorod, ezért a családod és a barátaid imádni fogják a társaságodat, mert mindig könnyesre nevetik magukat melletted. Nyilasként őrizd meg örökre az optimizmusodat, mert így lehet olyan vidám és boldog az idős korod, amilyennek szeretnéd!

Bak: Ahogy öregszel, úgy lesz számodra egyre fontosabb a család. Bak jegyed alapján valószínű, hogy nyugdíjas éveidben sem bírod ki munka nélkül, pedig már annyit dolgoztál életed során, hogy öregkorodban ideje lenne pihenned, ezért csak annyi feladatot vállalj, amennyi még örömöt okoz! Idős korodban igazi béke, nyugalom, harmónia vár rád, és az, hogy végre élvezheted a munkád eredményét.

Vízöntő: Minél öregebb leszel, annál erősebben érzed, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne kóstolj bele a világba, de szó szerint, úgyhogy rengeteg utazás és gasztronómiai élmény vár rád idős korodban. Emellett egyre több olyan újdonságot próbálhatsz ki, amire fiatalként nem volt időd. Lélekben soha nem öregszel meg, és az életedre is örök fiatalként tekintesz.

Halak: Ahogy múlik az idő, te úgy találsz egyre több örömöt a természetben, ezét nem kizárt, hogy vidékre költözöl, és annyi időt töltesz a szabadban, amennyit csak képes leszel. A családod támogatására és segítségére mindenben számíthatsz idős korodban.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló