Nostradamus gazdasági összeomlást jövendölt 2021-reÍme a francia próféta következő évre szóló jóslatai!A tengerszint emelkedése: Tény, hogy a tengerszint folyamatosan változik, éppen ezért az apokaliptikus forgatókönyvek legdrámaibb változata a tengerszint emelkedése, hiszen napjainkban a világ népességének fele tengerparti területeken él.

A veszély valós, amit az is bizonyít, hogy az emelkedő vizek 5 év múlva elnyelik az alaszkai Newton Cityt, ahol most 400 ember él. A szakértők jelenleg úgy látják, hogy Velence 2100-ra lakatlanná válik, míg Los Angeles és Amszterdam 5 évvel később néptelenedhet el.

A 2021. évi gazdasági összeomlás: A 2020-ban kitört világjárvány miatt sajnos nagyon is, hogy van arra esély, hogy valóra válik Nostradamus azon jóslata, miszerint 2021-ben cégek mennek csődbe, a nemzetközi tőzsdének be kell zárnia, akár egy hétre is, hogy megállítsa a részvények pánikszerű eladását.

Az is a jóslat beteljesülése mellett szól, hogy Nostradamus a 2008-as gazdasági válságot is megjövendölte.

Mesterséges intelligencia: Nostradamus szerint robotok fogják uralni a világot 2021-től, amikor is a mesterséges intelligencia egyenlővé válik, vagy meg is haladja az emberi intelligenciát, aminek eredménye olyan apokaliptikus lehet, mint amilyet eddig a filmekben láthattunk.

Háború két szövetséges ország között:Isten városában nagy mennydörgés lesz. Két testvér szakad szét a Káoszban, amíg az erőd kitart. A nagy vezető megadja magát. A harmadik nagy háború akkor kezdődik, amikor a nagyváros ég.”

Nostradamus egyik 2021-es próféciája tehát arról szól, hogy két szövetséges ország klasszikus és nyílt katonai konfliktusba kerül egymással, a tengeri flotta pedig teljesen egymás ellen fordul. A jövendölés szerint a konfliktus globális háborúvá fajul, bevonva a világ leghatalmasabb országait.

Napkitörések: Abban a tudósok is egyetértenek, hogy várható a naptevékenység felerősödése 2021-ben, amikor is a Nap eléri a 11 napos ciklusa csúcsát, amit maximális Napnak neveznek. Tudományos tény, hogy a maximális napsugárzáskor sokkal intenzívebb napkitörések történnek, mint korábban, de ez nem jelenti azt, hogy káosz vagy természeti katasztrófák történnek.

A napkitörések rendszeres időközönként történnek, a 2021-es pedig leginkább a műholdas kommunikációban okozhat megszakadásokat.

Az űrrepülés elérhető lesz az egyszerű emberek számára: Nostradamus szerint 2021-ben hétköznapi emberek repülhetnek az űrbe, hogy onnan csodálják meg a Földet, amivel kezdetét veszi az űrturizmus új korszaka.

Gépesítés: Sok jóslat, de még a szakértők szerint is, a munkaerőpiac össze fog omlani 2023-ig. Az embereket automatizált gépek fogják helyettesíteni, mert azoknak nincs szükségük szünetre, magasabb fizetésre és egyéb juttatásokra.

Amikor a munkáltatók inkább robotokat választanak az emberi munkaerő helyett, akkor az a társadalmi modell teljes összeomlásához fog vezetni. A gépesítés káros következménye lesz a munkanélküliség, a szociális kapcsolatok megszakadása és a nyomor is.

Vlagyimir Putyin - A harmadik Antikrisztus: Miért dicsekedsz a gonoszsággal, te hatalmas hős? Miért dicsekedsz egész nap, te, aki szégyen vagy Isten szemében? Te, aki álnokságot gyakorolsz, nyelved megsemmisítést tervez; Olyan, mint egy kihegyezett borotva. Szereted a rosszat, nem pedig a jót, a hamisságot, nem pedig az igazat.”

Naponta hallani híreket a politikai vezetők és Vlagyimir Putyin, orosz elnök közti törékeny kapcsolatról, ami mintha új hidegháborús propagandát teremtene, ráadásul az Oroszországban visszatérő politikai tettek alapján is elgondolkodhat az ember azon, hogy talán az orosz elnök a Nostradamus és más próféták által megjövendölt Antikrisztus?

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló