Házimunka horoszkóp



Melyik feladatot és miért végzed el a legszívesebben?Kos – kivinni a szemetet: Igazi vezető vagy, így otthon sem vársz arra, hogy a családod többi tagja elvégezze helyetted a feladatokat. A házimunka terén az egyik legvitásabb kérdés az, hogy ki vigye ki a szemetet, ám te már azelőtt elintézed ezt, hogy valaki megkérdezné, szóvá tenné, vagy egyáltalán észrevenné, hogy tele a szemetes.

Bika – virágöntözés: Különleges kapcsolat köt össze a természettel, ezért az összes csillagjegy közül a tiéd az, amelyik a legerősebb viszonyban áll a zölddel és a növényekkel. Ebből következik, hogy a házimunkák terén minden olyan feladatot szívesen végzel, amelynek köze van a természethez. A kertészkedés és a növények öntözése a legelső, amit elvégzel a házimunkák közül.

Ikrek – autómosás: Mindegy, hogy baráti vacsora, szülinapi buli vagy rokonlátogatás, te imádod a társasági eseményeket és remekül érzed magad nagy társaságban. Legyen azonban szó bármilyen eseményről, te biztos, hogy nem érkezel koszos kocsival, ezért a házimunkák közül az autómosás a kedvenced.

Rák – porszívózás: A horoszkóp szerint otthon érzed magad a legjobban. Mivel nagyon szereted a saját házadat, ezért soha nem hagynád, hogy rendetlenség és kosz uralkodjon el ott. Ha a házimunkák közül mégis meg kellene nevezni egy feladatod, ami a kedvenced, akkor az a porszívózás lehet.

Oroszlán – mosogatás: Az élet minden területén szeretnél irányítani. Ez alól a házimunka sem kivétel, viszont ezen a területen van egy feladat, amit soha nem adsz át másnak. Ez a mosogatás, ugyanis biztos vagy abban, hogy ezt senki sem tudja nálad tökéletesebben elvégezni. Valószínű, hogy ebben nem tévedsz.

Szűz – rendszerezés: Imádsz mindent tökéletes rendben tartani ami miatt hol túl perfekcionizmussal vagy kényszerességgel vádolnak meg. Valójában a többi csillagjegy tanulhatna tőled, mert akkor ők is könnyebben találnák meg azt, amit keresnek.

Mérleg – ágyazás: Elbűvölő, vidám és optimista teremtés vagy, de a házimunkáért nem lelkesedsz. Ennek oka egyfelől az, hogy imádsz az ágyban lustálkodni, másfelől nem szereted az időt házimunkára áldozni. Egy feladatot azért szívesen elvégzel, méghozzá az ágyazást és az ágyneműcsererét, amit hetente többször is elvégzel.

Skorpió – portörlés: Mi lehet még nálad is titokzatosabb az életben? Például az, hogy hogyan tud rövid idő alatt sok por összegyűlni a bútorok alatt és a padlón. A te otthonodban ez a rejtély soha nem fog megoldódni, ugyanis a házimunkák közül a portörlés az, amit a legjobban szeretsz.

Nyilas – fürdőszoba-takarítás: Legyen bármi, amit csinálsz, azt biztos, hogy teljes elszántsággal és meggyőződéssel végzed el. A házimunkák terén ez a fürdőszoba-takarítás, így biztos, hogy a te fürdőszobád makulátlan és foltmentes.

Bak – padlósúrolás: A házimunkák közül a padlósúrolás a kedvenced, ugyanis a horoszkóp szerint kizárólag a te munkabírásod és elhivatottságod teszi lehetővé, hogy valaki úgy felsúrolja a padlót, ahogy az rád jellemző.

Vízöntő – mosás és teregetés: Az életfilozófiád az, hogy minek olvadnál bele a többségbe, ha egyszer kiemelkedhetsz a tömegből? Igaz ez az öltözködésedre is, éppen ezért soha nem hagynád, hogy rajtad kívül más mossa, teregesse és vasalja ki a kényes holmijaidat, így neked ez a kedvenced a házimunkák közül.

Halak – főzés: Egyike vagy a legkreatívabb csillagjegyeknek, ezt pedig szereted a konyhában is megmutatni, ezért a főzés a kedvenced a házimunkák közül. A főzés számodra több, mint egy otthoni feladat, ugyanis inkább hobbiként, kikapcsolódásként, kedvtelesként gondolsz rá. Szeretsz kísérletezni, újítani és azzal foglalkozni, hogy hogyan javíthatnád fel a receptet, hogy aztán mindenkit elkápráztass a végeredménnyel.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló