Egyperces mágiák, amelyek segíthetnek a pártalálásban az őszi hónapokbanPénteken, növekvő hold idején elvégezhető szertartásokkal kérhetsz támogatást a szerelmi törekvéseidhez.Aphrodité szerelmi varázslata: Tégy két marék madaraknak szánt magvat egy tálba. Gyújts meg két rózsaszín gyertyát. Fogd a kezeid közé a tálat, képzeld el, hogy boldog szerelmi kapcsolatban élsz, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Legyenek áldottak ezek a magvak, mert minden egyes szem az én szívem egy darabja. Szívből adom ezt az étket, hogy Aphrodité hírnökei megtalálják az igaz kedvesemet, azután elhozzák őt nekem.”

Másnap a magvakat szórd egy tálba vagy madáretetőbe, hogy a verebek elfogyasszák, és közben mondd el ezt a varázsigét:

Egyetek, és repüljetek, vezessétek el hozzám szerelmemet!”

Borostyánkő varázs: Szükséged lesz egy borostyánkőre, amit tisztíts meg! Ha ezzel megvagy, akkor gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, majd fogj egy kis papírdarabot, amire írj le mindent, amire az új pároddal kapcsolatban vágysz.

Hajtogasd össze a papírt, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Látlak magam előtt, érezlek a szívemben, itt az ideje, hogy az ősszel megjelenj az életemben!”

A varázsige után tedd a borostyánkövet a párnád alá éjszakára. Másnap a cetlit és a borostyánkövet helyezd el egy kis piros zsákocskába, amit tarts magadnál az őszi évszakban!

Egyszerű gyertyamágia: Fogj egy narancsszínű gyertyát, amibe karcold bele a szerelem szót, majd kend be mézzel, és szórd meg némi chiliporral. A gyertyát most helyezd egy téged ábrázoló fényképre.

Gyújtsd meg a gyertyát, aztán mondd el ezt a varázsigét:

Felragyogott a remény fénye, amely beragyogja életemet. Vezessen el ez a fény a kedvesemhez, hogy az ősszel végre párra leljek!” Ezután hagyd leégni a gyertyát.

Esővíz varázs: Gyűjts némi esővizet, amiből elég egy tálnyi, majd abba tégy egy marék rózsaszirmot. Ha ezzel megvagy, akkor csütörtökön, gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, és képzeld el a vágyadat.

Amikor ezzel is megvagy, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Abban az esetben, ha az istenek kegyesek, akkor az eső elhozza nekem a kedvesemet!”

Ezt követően hints egy kis vizet egy téged ábrázoló fényképre, miközben mondd el ezt a varázsigét:

Ahogy az ősz elhozza az esőt, úgy hozza el nekem is a szerelmet!”

A dolgod most már csupán annyi, hogy hagyd megszáradni a fényképet, a gyertyát égesd végig. Ha ezek megtörténtek, akkor végeztél is.

Falevél varázs: Válassz egy őszi falevelet, amit vigyél haza! Írd rá az őszi falevélre azokat a tulajdonságokat, amelyeket szeretnél, ha az új párodban meglennének, majd fújd be a parfümöddel! Most gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Halld sóhajomat, halld hívó szavamat, jöjj el végre hozzám kedvesem. Az ősz hozzon el nekem!”

A dolgod most már csak annyi, hogy ereszd szélnek a falevelet, miközben koncentrálj arra, hogy hamarosan találkozol az új kedveseddel!

Egyszerű Tarot mágia: Nyomtasd ki a Tarot Szeretők lapját, aztán gyújts meg két rózsaszín gyertyát, amiket köss össze piros fonallal. Most fogj egy fényképet, ami téged ábrázol, és tedd egy tál rózsavízbe.

Fogd a kezeid közé a Tarot lapot, és képzeld el, hogy az téged és a párodat ábrázolja, valamint érezd, hogy milyen lesz párkapcsolatban élned. Mondd el az alábbi varázsigét:

Megidézem a Szeretők lapjának energiáját, hogy keljen útra és keresse meg haladéktalanul társamat, kit a sors nekem szánt. Hozzák el őt nekem az ősz szelei, és vele együtt a boldogságomat is!”

Tedd a fényképet a vízbe, és hagyd ott egész éjszakára. A gyertyákat biztonságos körülmények között égesd le, majd reggel mosd meg az arcod a rózsavízzel! Végül szárítsd meg a fotót és a Tarot lapot, amiket helyezz el egy biztos helyen, ahonnan ne vedd el őket az ősz végéig!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló