Erre lehet a leginkább szükséged októberben!A horoszkóp szerint mit szeretnél a legjobban?A mindennapi hajtásban hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy mire lehet igazán szükségünk. A horoszkóp most ezzel kapcsolatban árulhatja el, hogy mi az, amire a leginkább vágyhatsz októberben a csillagjegyed alapján.

Kos: Októberben a pihenés az, amire a legnagyobb szükséged lesz. Kos jegyed miatt soha nem állsz meg, állandó mozgásban vagy, de az elmúlt időben olyan sok mindent sikerült elérned, hogy októberben megérdemled, hogy végre pihenj egy kicsit!

Bika: Októberben a lezárás az, amire a leginkább szükséged lesz. Bika jegyed alapján lehetséges, hogy nem tudsz kiverni a fejedből egy személyt, aki a múltadhoz tartozik, hiába szeretnél már tovább lépni. Csak akkor tudhatod meg, hogy mennyi minden van rajta kívül a nagyvilágban, ha megkapod a lezárást.

Ikrek: A boldogságra lesz a legnagyobb szükséged októberben. Ikrek jegyűként vágysz egy igazi, őszinte mosolyra, és arra, hogy végre befejezhesd annak színlelést, hogy jól vagy, mert szeretnéd valóban jól érezni magadat. A boldogságot a változásban találhatod meg az ősz második havában.

Rák: Arra lesz a leginkább szükséged októberben, hogy a környezeted értékeljen. Rák jegyed alapján rengeteget teszel másokért, és ezért cserébe minimum egy köszönet kijárna neked, ezért arra vágysz, hogy a környezeted egy kicsit jobban értékeljen.

Oroszlán: Októberben arra lesz a leginkább szükséged, hogy tiszteljenek. Oroszlán jegyed alapján szeretnéd, ha tisztelne, akivel randevúzol, akivel együtt dolgozol, aki felnevelt, vagy mindenki, aki az életedhez tartozik.

Szűz: Októberben arra lesz a leginkább szükséged, hogy úgy érezd, elég jó vagy. Szűz jegyűként arra vágyhatsz, hogy ne kelljen folyton megkérdőjelezned, hogy megéri-e az, amit teszel, hogy az eddiginél kicsit többet gondolj magadról és jobban szeresd önmagadat.

Mérleg: Októberben leginkább kényeztetésre lesz szükséged. Mérleg jegyed alapján jellemző rád, hogy folyton magadon spórolsz, pedig te is megérdemelsz némi kényeztetést és egy kis luxust, úgyhogy vedd meg, amire vágysz!

Skorpió: Az önszeretet az, amire a leginkább szükséged lesz októberben. Te is megérdemled, hogy amikor belenézel tükörbe, akkor elnyerje a tetszésedet az, amit látsz! Azt is megérdemled, hogy magabiztosnak érezd magad, hiszen rendkívül értékes személy vagy! Skorpióként jól tennéd, ha októberben egy kicsit megállnál és végre értékelnéd önmagadat!

Nyilas: Októberben a biztonságra lesz a leginkább szükséged. Nyilas jegyűként érezni szeretnéd, hogy szeretnek, és pont ott vagy, ahol lenned kell, azokkal, akik megérdemlik, hogy áldozz rájuk az idődből és az energiádból.

Bak: Októberben egy igazi ölelésre lesz a leginkább szükséged. Bak jegyed alapján elmondható, hogy kimondottan stresszes időszakon vagy túl, ezért arra fogsz a legjobban vágyni az ősz második havában, hogy a körülötted élő személyek, azok az emberek, akiknek mindig a legjobbat adod magadból, akik igazán szerencsésnek érezhetik magukat, hogy ismernek, éreztessék veled, hogy mennyire szeretnek.

Vízöntő: Októberben arra lesz a leginkább szükséged, hogy valóra váljanak az álmaid, hiszen már olyan sokat dolgoztál értük, hogy ezt igazán megérdemled! Vízöntő jegyűként már csak kevéske erőfeszítést kell tenned annak érdekében, hogy megkapd azt, amire mindig is vágytál.

Halak: Egy finom italra lesz a leginkább szükséged októberben, de arra is, hogy ezzel az itallal koccints a legjobb barátaiddal és hátradőlj. Halak jegyűként szeretnéd, ha a sok feszültség után végre lazíthatnál. Szervezz találkozót a barátaiddal, és add meg magadnak, ami jár!

 

(Forrás: goodstuff.hu)

 

Ajánló

Ajánló