Mindennapi varázsigékBármikor elmondhatód ezeket a rövid varázsigéket!Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne az alábbi varázsigék bármelyikére, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát és egy füstölőt, majd mondd el a választott varázsigét annyiszor, ahányszor csak szeretnéd! Fontos, hogy higgy abban, amit mondasz, koncentrálj, képzeld el a vágyadat, majd mondj köszönetet az égieknek!

Akadályok legyőzése: Ha a napi akadályok legyőzéséhez lenne szükséged némi erősítésre, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Drága őrangyalom, arra kérlek téged, hogy ma tisztítsd meg az utat előttem, hogy könnyen elhárítsam a nehézségeket és győzelmet arassak! Kérlek, hogy adj ehhez erőt és kitartást! Köszönöm!”

Csodás nap varázs: Amennyiben azt szeretnéd kérni, hogy legyen egy remek napod, akkor bátran mondd el az alábbi varázsigét:

Köszöntelek Nap, nagyon jó, hogy végre újra itt vagy! Kérlek téged, hogy mosolyogj le rám és ragyogd be napomat, hogy bármi is történjék, én ne veszítsem el derűlátásomat és csodásan érezzen magam! Köszönöm!”

Pénzvonzó ige: Ha pénzre lenne szükséged, akkor az ezzel kapcsolatos vágyadhoz mondd el ezt a varázsigét:

Drága Istenem, pénzre van szükségem, ezért szépen kérlek, hogy hallgasd meg a kérésemet, és küldd el nekem a legszükségesebb összeget! Ahogy tudom, visszafizetem szeretettel, vagy ahogyan kéred! Köszönöm!

Kérek egy jelet: Ha egy jelre lenne szükséged, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Kedves Angyalok, kérlek titeket, hogy halljátok meg sóhajom, mert most nagy szükségem van egy tiszta és érthető jelre ahhoz, hogy a legjobban tudjak dönteni! Kérlek, hogy mutassátok, mondjátok meg, hogy mit tegyek! Köszönöm!”

Kapcsolatharmonizáló ige: Ha a párkapcsolatod terén lenne szükséged némi segítségre, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Arra szeretném kérni a hatalmas Univerzumot, hogy segítsen nekem abban, hogy még jobban megértsem a kedvesemet, akihez sikerüljön így még közelebb kerülnöm. Kérlek, segítsetek megerősíteni, szeretetteljesebbé és békésebbé tenni a kapcsolatunkat! Köszönöm!”

Jósálmom kérése: Ha álmodban szeretnél belepillantani a jövőbe, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Becsukom a szememet, mert ideje aludni térnem. Álmok őre, kérlek szépen, húzd el a jövőt takaró fátylat és engedd meg, hogy belepillantsak a jövőbe, hogy láthassam a legfontosabb eseményeket, hogy azok ne érjenek felkészületlenül engem! Köszönöm!

Gyógyige: Ha beteg vagy, és a gyógyulásod érdekében szeretnél elmondani egy rövid varázsigét, akkor szólj így:

Ahogy ma, úgy holnap is, egyre közelebb fogok kerülni a teljes gyógyuláshoz. Már most sokkal jobban érzem magam és érzem, hogy ahogy telnek a percek, úgy javul az állapotom, hála Isten és az angyalok szeretetének!”

Békekötő varázs: Amennyiben szeretnél valakivel kibékülni, és ennek érdekében mondanál el egy varázsigét, akkor mondd el ezt a néhány sort:

Kérlek, bocsásd meg, hogy megbántottalak, bocsásd meg tettemet! Kérlek, fogadj vissza a szívedbe! Fogadd el békejobbomat és borítsunk fátylat a múltra! Köszönöm!”

Szerencselöket: Ha némi szerencsére lenne szükséged, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Fortuna, kérlek szépen, hogy hallgasd meg kérésemet, mert most van itt az ideje annak, hogy fordíts egy nagyot a szerencsémen és elhalmozz engem jóindulatoddal! Kérlek Fortuna, hogy szórj rám áldást ma! Köszönöm!”

Adj erőt ige: Ha úgy érzed, hogy több erőre lenne szükséged a napfolyamán, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Kérlek Istenem, adj erőt a testemnek és a lelkemnek, hogy képes legyek szembenézni azzal, ami ma rám vár. Kérlek, hogy adj hitet és bátorságot ahhoz, hogy képes legyek bármivel megküzdni és örömmel a szívemben fogadjam a nekem szánt leckéket. Köszönöm!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló