Az általad választott ajtó mesél a személyiségedről és a közeli jövődről



Válaszd ki az alábbi ajtók közül azt, amelyiken a legszívesebben belépnél, majd olvasd a neked szóló elemzést!1. Kíváncsiság, kalandvágy: Tudod, hogy néha érdemes kockáztatni, ám nem árt, ha van néhány vészterved arra az esetre, ha a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogyan vártad. Ha a jövőben képes leszel egészséges határok közé szorítani a kíváncsiságodat és a kalandvágyadat, akkor mindez meg fog térülni.

Bár tudatában vagy mindennek, mégsem vagy teljesen biztos abban, hogy helyesen cselekszel, vagy megfelelő döntést hozol. Fejezd be az ezen való aggódást, és inkább tedd meg, hisz egyszer élsz!

2. Egyszerűség és szépség: A környezeted sokszor aggódhat a „drámamentes” életmódod miatt, ám ezzel nem foglalkozol, hiszen számodra az a fontos, hogy soha ne unatkozz. Nem is unatkozol, akkor sem, amikor egyedül vagy. Ha mégis társaságra vágysz, akkor a közeli rokonaiddal és a barátaiddal időzöl.

A jövőd miatt felesleges aggódnod, mert nagyon jól tudod, hogy mit akarsz az élettől, mit akarsz elérni, hova akarsz eljutni, és mindezt meg is fogod kapni, hiszen tudatosan alakítod minden cselekedetedet.

3. Vagyon és kemény munka: Az ajtó mögött látható lépcső azt jelképezi, hogy kész vagy erősen harcolni a céljaidért, és még a legnagyobb akadállyal is szembeszállsz. Az is jellemző rád, hogy az életben általában a finomabb dolgokat keresed, de elfogadod, hogy ezek nincsenek ingyen, hanem keményen meg kell dolgoznod értük, és mindent lépésről lépésre kell megtenned.

4. Veszély és kihívás: A kalandvágyad ugyan megtértül, de azért légy tudatában annak, hogy gyakran rosszul is végződhetnek a dolgok, ezért érdemes résen lenned, hogy időben észrevedd a figyelmeztető jeleket! Az ajtó előtt látható vízcsap a veszély lehetőségére utal, vagyis túl kockázatot tartogat, és soha nem tudhatod, hogy mi vár az ajtó túloldalán. Ha tehát mostanában túl sok rizikót vállaltál, akkor ideje kicsit lassítanod az életutadon!

Az ajtó fölött látható 26-os szám Istent jelképezi a zsidó-keresztény hagyományokban, itt pedig arra utal, hogy akár kockázatos utat választasz, akár nem, erősen hiszel abban, hogy valaki van odafent, aki vigyázni fog rád.

5. Győzelem: Lehet ez jogi, vagy hatalmi harc, ami során szeretnél előrébb lépni a karrieredben, biztos lehetsz benne, hogy sikerrel jársz, ha megteszed a szükséges lépéseket. Jelenleg még el van zárva előled az, amire vágysz, de abban az esetben, ha sikerül belépned az ajtón, akkor képes leszel bevenni az egész kastélyt.

6. Lassítás, nyugalom: Ideje lassítanod. Muszáj így tenned, hiszen lassulnak körülötted a dolgok, és te is érzed, hogy erősen vágysz a kényelemre és a nyugalomra, mivel a munkád vagy a magánéleted terén nehéz időszakon vagy túl.

Most azok társaságát keresed, akik hűségesek hozzád és feltételek nélkül szeretnek. Ha mostanában többször is próbára tett az élet, akkor próbálj végre megnyugodni, valamint erősen kapaszkodj abba a ténybe, hogy nagyon jól tudod, hogy mit akarsz!

7. Közel az alagút vége: Úgy érezheted, hogy mostanában túl sok teher nyomta a válladat, de elég optimista vagy ahhoz, hogy átküzdd magad a nehézségeken. A sötét időszaknak hamarosan vége, te pedig próbálj túllépni ezen, akkor is, ha nehéz!

8. Káosz és zűrzavar: Mivel optimistán állsz hozzá a dolgokhoz, ezért azt szereted, ha minden ajtó nyitva van előtted, és tudod, hogy akármikor átlépheted ezek küszöbét. Mindenképpen készülj fel a meglepetésekre, mert rengeteg dolog fog történni veled a közeljövőben, ráadásul mindenféle szempontból!

Ugyanakkor ez nem jelent majd problémát a számodra, és újdonságként sem fog érni. Ha valamilyen váratlan akadályba ütközöl, akkor nyiss be egy másik ajtón, és arra menj tovább!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló