Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Rák: A héten nagyon jól tudod, hogy milyen lépéseket kell tenned annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Ezt a határozottságot nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is kamatoztathatod a napokban.

A kezdeményező lépéseidért cserébe olyan visszajelzéseket fogsz kapni a héten, amelyek hatására nagyot fog nőni az önbizalmad. Ne engedd el a kezdeti lendületet, mert most az lehetsz, aki mindig is lenni akartál!

Vízöntő: Az elmúlt hetekben úgy érezhetted, hogy csak sodródsz az árral, a lépések pedig általában nem úgy jöttek ki, hogy azokban a te érdekeid domináltak volna, ám ezen a héten egy szerencsés véletlen úgy hozhatja a munkahelyeden, hogy kiváló pozícióba kerülsz, végre komolyan vesznek, sőt, úgy érezheted, hogy nélkülözhetetlen munkaerő letté a főnököd mellett.

Végy erőt ebből a lendületből a héten, aminek napjaiban olyan kérésekkel is előállhatsz, mint a fizetésemelés vagy a hosszabb szabadság.

Halak: A csillagjegyed, vagy az aszcendensed alapján, jellemző rád, hogy a borús, hűvös idő elrontja a hangulatodat, éppen ezért csodálkozhatsz a héten azon, hogy a barátságtalan időjárás egyáltalán nem gyakorol hatást rád.

Most nagyon sok erőt merítesz a kuckózó szokásaidból, egy forró italból, a kedvenc pulóveredből és a meleg takaródból. Mivel a héten még az apró dolgoknak is tudsz örülni, ezért csupa jót vonzhatsz be az életedbe. A lehetőségek sem véletlenül fognak megtalálni, hiszen a vidám emberekkel mindenki szívesebben dolgozik együtt.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: A héten csak a győzelem számít a számodra, ám ez meggondolatlan döntésekhez vezethet. Habár az egod megmenthet a bajtól, mégis próbálj arra koncentrálni, hogy sokkal több vagy, mint a teljesítményeid!

Természetesen töltsön el büszkeséggel, hogy milyen sikereket értél el, de emellett tudd, hogy nem ez az egyetlen szerethető dolog benned! Azt se feledd, hogy még a tökéletlenségeid és a fura kis dolgaid is bájossá tesznek!

A héten próbálj úgy gondolni a benned zajló küzdelemre, mint a fejlődés lehetőségére! Habár most nálad kívül és belül is nagy a káosz, mégis ha tanulsz belőle és túl leszel rajta, akkor sokkal több leszel, mint előtte voltál. Amíg ez nem történik meg, addig igyekezz higgadtan dönteni, és elnapolni azt, amit lehet!

Skorpió: Skorpió csillagjegyed, vagy aszcendensed alapján azért számíthatsz nehéz hétre, mert a Merkúr mindent összekuszál neked a napokban. Ha tehát most szenvedsz, mert képtelen vagy koncentrálni, még a legegyszerűbb feladat befejezése is nehezen megy, akkor az a Merkúr hatása miatt van, ugyanis a Skorpióban végez hátráló mozgást a napokban.

A héten úgy érezheted, hogy nem vagy a helyzet magaslatán, lassan abban sem leszel biztos, hogy ki vagy valójában, ráadásul gyakran azon kaphatod magad, hogy a múlton jár az eszed, és azon, hogy a régi döntéseid milyen hatást gyakorolnak a jelenedre. Ne feledd, hogy a múltad örökké a részed marad, de ne hagyd, hogy ez határozza meg, hogy ki vagy! Engedd, hogy a Merkúr heti hatása ebben segítsen téged!

Nyilas: A héten úgy érezheted, hogy idegtépően lassan telik az idő. Ezt az érzés a hátráló Merkúr okozza a napokban, ugyanis a bolygó a Nyilas 12. házában áll, ami azt jelenti, hogy a spiritualitásodra gyakorol hatást.

A héten egy olyan párhuzamos valóságban érezheted magad, ahol nincs idő és tér. Első hallásra ijesztőnek találhatod, hogy a napokban hátrahagyod a való világot, és elmerülsz a tudatalattiban, de ennek is van előnyös oldala, ugyanis így lehetőséged nyílik arra, hogy elkezdd a gyógyító munkát, az egód sebeinek begyógyítását. A héten csak bízz magadban!

(Forrás: nlc.hu, cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló