Hogyan hat a Merkúr retrográd a csillagjegyedre?



Erre számíthatsz november 4-ig!Kos: Igyekezz egy kicsit lazítani, és amennyire csak tudod, kerüld a túl problémás beszélgetéseket! November 4-ig nem lesz túl sok hangulatod a nagy társasághoz, és az emberekhez sem lesz türelmed, ami könnyen konfliktushoz vezethet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor arra fordíts nagyobb figyelmet ezekben a hetekben!

Bika: Szakmai téren számíthatsz kimondottan mozgalmas időszakra november 4-ig. Próbálj teljes mértékben a karrieredre koncentrálni, és tervezd el előre azt, amit csinálni akarsz, ugyanis csak így leszel képes tudatosan arra figyelni, amit jelenleg el akarsz érni.

Ikrek: Arra kellene nagyon figyelned, hogy hogyan viszonyulsz azokhoz az emberekhez, akik körülötted vannak, különösen a szeretteidhez! November 4-ig gondold meg kétszer, még mielőtt mondanál valamit, és légy teljesen biztos, valamint egyértelmű a szándékaidban, mert ez most nem a játszadozás, hanem az őszinteség időszaka!

Rák: A Merkúr retrográdja elhozza neked a változás idejét, ezért muszáj végre hinned magadnak, valamint harcolnod kell azért, amit el szeretnél érni. Ne várj arra, hogy majd jön valaki, aki megteszi helyetted az első lépést! Abban az esetben, ha segítségre lenne szükséged, akkor ezt megkaphatod a körülötted lévőktől, de az utat neked kell végigjárnod, méghozzá egyedül és kitartóan!

Oroszlán: A Merkúr retrográd időszakában iparkodj visszaszállni a földre a fellegek közül, és figyelj jobban a hétköznapi dolgokra! November 4-ig légy körültekintőbb, valamint ne foglalkozz egyszerre több dologgal, mert azzal csak megnehezítenéd a munkádat!

Szűz: A Merkúr retrográd időszakában ne feledd, hogy az Univerzum nem kedveli, ha túlságosan siettetni próbálod a dolgokat. Tudd, hogy az életben minden akkor érkezik meg hozzád, amikor készen állsz arra, és nem akkor, amikor akarod! Ha teheted, akkor halaszd el kicsit az új szerződések aláírását!

Mérleg: Mostanában elhanyagoltad magad, ugyanis túlságosan a szakmádra koncentráltál, ezért a Merkúr retrográd időszakában fontos, hogy jobban figyelj saját magadra, és próbálj elsősorban azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyek boldoggá tesznek és ellazítanak!

Skorpió: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy rengeteget teszel másokért, de közben hajlamos vagy elhanyagolni saját magadat. A Merkúr retrográd időszakában úgy érezheted, hogy ebbe egy kicsit belefáradtál, és ideje változtatni ezen. Ha egészséges emberi kapcsolatokat szeretnél fenntartani, és szeretnéd, hogy mindenkinek egyformán adj és kapj vissza, akkor november 4-ig ideje kijelölnöd a határokat.

Nyilas: A Merkúr retrográd időszakában a szerelmi életedre kellene koncentrálnod. Ha kapcsolatban élsz, akkor próbálj őszintén és éretten beszélgetni a pároddal! Amennyiben úgy véled, hogy fontos változásokra lenne szükséged, akkor erre alkalmas az idő november 4-ig. Légy kompromisszum kész ezekben a hetekben!

Bak: A Merkúr retrográd idején ne add fel, ugyanis a csillagok támogatni fognak abban, hogy legyőzd a nehéz periódust! November 4-ig mérlegelj, de közben mindig hallgass a megérzéseidre! Tégy meg mindent azért, hogy az álmaid megvalósuljanak!

Vízöntő: A Merkúr retrográd kissé érzékennyé tehet, ráadásul eszedbe juthat a múlt, és olyan érzésekkel szembesülhetsz, amelyek miatt kifordulhatsz önmagadból. A legjobb az lesz, ha magad mögött hagyod a múlt emlékeit, és kizárólag a jelenre koncentrálsz!

Halak: A Merkúr retrográd heteiben rengeteg időd rámegy a szakmai feladataid elvégzésére. Légy türelmes november 4-ig, mert még nem látod a kemény munkád eredményét, viszont hamarosan sikert fogsz aratni. Fontos, hogy reménykedj, légy kitartó és soha ne add fel! Ne siettess semmit, hiszen már a célegyenesben van!

(Forrás: filantropikum.com)

Ajánló

Ajánló