Mi jellemezheti most a lelki állapotodat?Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire lehetsz közel a lelki békédhez, akkor válaszd ki az alábbi rétek közül azt, amelyiken a legszívesebben sétálnál ebben a pillanatban, majd olvasd el a rád vonatkozó elemzést!1. Rugalmas és bölcs: Amennyiben egy pillantás alatt úgy döntöttél, hogy most az első réten lenne a leginkább kedved sétálnál, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy mindegy, hogy hová sodor az élet, te otthon és kiválóan érzed ott magad.

A változások kicsit sem viselnek meg, elképesztően könnyen alkalmazkodsz, és meggyőződésed, hogy egy kis változás mindenféleképpen jó hatást gyakorol a lelkedre. A megfigyelőképességed páratlan, igazán bölcs vagy, a memóriád pedig káprázatos.

Rád az is jellemző, hogy soha nem felejted el azokat az arcokat, amelyeket már láttál, és azokat a jeleneteket sem, amelyeket már átéltél. Hihetetlenül vizuális típus vagy.

2. Békés és elégedett: Ha első pillantásra a második rét fogott meg, és most ott sétálnál a legszívesebben, akkor ez alapján elérted azt a szintet az életedben, ahol teljes mértékben elfogadod a dolgokat, valamint megtaláltad azt, amitől valódi boldogságot kapsz.

Mondhatni, a lelkedben béke honol. Te nagyra becsülöd a hála érzését, és erősen hiszel abban, hogy minden egyes nap vár rád valami különleges dolog. Nem szoktál spórolni a hálaadással, ugyanis jellemző rád, hogy képes vagy még a legkisebb apróságnak is örülni, hálát adni érte.

A drámát egyáltalán nem tűröd el, ezért a problémás embereket sem tolerálod. Az ilyeneket egyszerűen kidobod az életedből, teljesen felszámolod a velük ápolt kapcsolatodat. Rólad az is elmondható, hogy örök álmodozó vagy, viszont az álmaid nem magasztosak. Te akkor is boldognak érzed magad, ha nem csinálsz semmi mást, csak az eget kémleled.

3. Független: Ha első pillantásra úgy döntöttél, hogy a harmadik réten sétálnál most a legszívesebben, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy folyton a saját utadat járod, ezt pedig rendkívül kevesen értik meg.

Jellemző rád, hogy saját magadról gondoskodsz, hogy soha nem szorulsz rá másokra, és nem is kéred mások segítségét. Úgy tűnhet, hogy teljesen másképpen vagy beállítva, mint a legtöbb ember. Te akkor vagy ébren, amikor mások alszanak, és akkor alszol, amikor a többi ember ébren van.

Szívesen kelsz korán, de éjjel képes vagy sokáig fennmaradni. Arra törekszel, hogy megleld a nyugalmat az életedben, ám ez csak akkor valósulhat meg, ha a magad ura lehetsz. Számodra a magány nyugalmat jelent, ezért csak akkor mész társaságba, amikor úgy érzed, hogy teljesen feltöltődtél.

4. Költői és finom: Ha első pillantásra úgy érezted, hogy most a negyed réten sétálnál a legszívesebben, akkor a lelked szép, és képes vagy ott is meglátni a szépséget, a színeket és az inspirációt, ahol mások soha.

Benned gyengéd, finom, érzékeny lélek lakozik, ami nem vágyik semmi másra, csak szeretetre és megérzésre, éppen ezért csak akkor teljes a lelki békéd, amikor ezeket megkapod. Nagyon büszke vagy az eredeti és érdekes ötleteidre, ezért nagyon rossz néven veszed, ha azokat kétségbe vonják, esetleg téged akarnak rosszindulatúan provokálni.

Rólad az is elmondható, hogy olyan helyen érzed magad a legjobban, ahol mindenkit nagyon jól ismersz. A gyerekkori barátaiddal sokszor szoros kapcsolatot ápolsz a mai napig, velük pedig képes vagy ismét gyermekké változni és játszani, még akkor is, ha ez csak rövid ideig tart.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló