Szakácskönyv horoszkóp



Hozzád vajon melyik receptkönyv illik a leginkább?Kos (március 21. – április 20.): A horoszkóp Julia Child klasszikus francia fogásait ajánlja neked. Ha esetleg nem szereted a zselés állagot, akkor nyugodtan hagyd ki az aszpikokról szóló részt. A szakácskönyvben található receptek nemcsak halhatatlanok és örök érvényűek, hanem az elkészítésük olykor igazi virtuozitást követel, tehát remekül kielégítik a kihívások utáni vágyadat.

Bika (április 21. – május 21.): Rajongsz az ízekért, így olyan szakácskönyv illik hozzád, amelyben egzotikus tájak által ihletett, növényi alapú receptek, vegetáriánus fogások találhatóak.

Ikrek (május 22. – június 21.): Hozzád leginkább Samin Nosrat formabontó szakácskönyve, a Só, zsír, sav, hő illik a leginkább. Az ebben a szakácskönyvben található receptek tudományos és oktató jellegűek, tehát a főzés igazi kémiai kísérletezéssé válhat, ami még örömtelivé teheti számodra a főzést.

Rák (június 22. – július 22.): Az elmúlt időben megtanultál saját kovászt készíteni, ezért a horoszkóp szerint most már csak kovásznevelésről és kenyérsütésről szóló szakácskönyvre lenne szükséged ahhoz, hogy tökéletesítsd a pékképességeidet.

Oroszlán (július 22. – augusztus 23.): Olyan receptek illenek hozzád, amelyek nem csupán elkápráztatnak, hanem további lehetőségeket is rejtenek. Esetedben az sem utolsó szempont, hogy valaki olyantól kapj inspirációt, aki maga is káprázatos személyiség. Ilyen például Chrissy Teigen.

Valószínűleg nem szorul magyarázatra, hogy miért lenne tökéletes választás egy olyan tüzes jegy számára, mint amilyen te vagy a banánkenyérreceptje után híressé vált modell javaslatai.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.): A horoszkóp azt tanácsolja, hogy válassz olyan süteményreceptes könyvet, amelyben még a tojásfehérje is grammokban szerepel, mert ez biztos, hogy kielégíti a precizitás utáni vágyadat.

Szakácskönyvek terén olyat kellene választanod, amelynek szerzője úgy állította össze az ízkombinációkat, hogy azok egy igazán különleges, harmonikus egészet alkossanak.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.): Mérleg jegyed alapján hozzád remekül illene egy olyan szakácskönyv, mint például Kis-Varga Judit Csak a süti – Csak a Puffin című kötete, amelyben kedved szerint variálhatod a különféle ételek receptjeit. Egy kicsi ebből, egy kicsi abból, és már alkottál is egy teljesen új, csak rád jellemző süteményt. 

Skorpió (október 24. – november 22.): Hozzád nagyszerűen illik Yotam Ottolenghi Nopi szakácskönyve, amiben olyan recepteket találhatsz, amelyek kiválóan passzolnak a fűszerek és az összetett ízek iránti rajongásodhoz.

Nyilas (november 23.–- december 21.): Egzotikus szakácskönyvek illenek hozzád, így például azok, amelyek indonéz, kínai vagy afrikai ételek receptjeit tartalmazzák. Ha ezeket kipróbálod, akkor az otthonodba csempészheted a távoli tájak hangulatát.

Bak (december 22. – január 20.): Hozzád az egyik legfinomabb és leghasznosabb alapanyagból, a babból készült recepteket tartalmazó szakácskönyv illik. Joe Yonan Cool Beans című szakácskönyvéből megtudhatod, hogy hogyan készítheted el a legfinomabb babos ételeket és azt is, hogy mit és hogyan főznek ebből az alapanyagból a világ különféle tájain.

Vízöntő (január 21. – február 19.): Az 500 saláta című szakácskönyv illik hozzád a leginkább, ugyanis ezeknek a recepteknek az elkészítése biztos, hogy nem fogja elrabolni az idődet a főzésnél fontosabb tevékenységektől, és biztos, hogy minden nap más ételt ehetsz, így az egyhangúság is elkerül.

Halak (február 20. – március 20.): Anglia egyik legismertebb süteményes receptkönyv-szerzőjének, Mary Berry klasszikusait ajánlja neked, mert ezek olyan alaprecepteket tartalmaznak, amelyekre szükséged lesz ahhoz, hogy azonnal elkészítsd a hirtelen megálmodott süteményeket.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló