Rizs rituáléval segítheted a pénzszerzési törekvéseidetÖt őszi egyperces bőségvarázslat.Rizs rituálé: Szükséged lesz 6 szem fekete borsra, rizsre, két zöld gyertyára és két üvegedényre fedővel. Tisztítsd meg az üvegeket és a fedeleket forrásban lévő vízzel, aztán hagyd megszáradni azokat.

Ezután tégy egy marék rizst és három szem borsot mindegyik üvegbe, majd zárd le azokat a fedelekkel. Az egyik üveget helyezd el a konyhában, a másikat az ebédlőbe, vagy oda, ahol eszel. Fontos, hogy jól látható helyre tedd az üvegeket!

Most tégy egy-egy zöld gyertyát az üvegek elé, majd gyújtsd meg a gyertyákat, és mondd el az alábbi varázsigét:

Ahány rizsszem, annyi arany, hulljon bőség a hajamra és köszöntsön be a jólét időszaka erre a házra és a lakóira.”

Ezután égesd végig a gyertyákat, majd teliholdnál ásd el a rizst a kertedben, vagy egy virágcserépben.

Fehér cukor rituálé: Szükséged lesz 1 aranyszínű gyertyára, széles befőttes üvegre, egy kis pohárra, három pénzérmére, fehér cukorra és egy piros szalagra.

Töltsd meg a befőttes üveget félig cukorral, majd tedd bele a poharat, és abba a három érmét. Ezután zárd le a befőttes üveget, amire aztán köss piros szalagot úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

Legyen meg az akaratom, legyen olyan édes az életem a jólétnek és a bőségnek köszönhetően, mint amilyen édes ez a cukor. Innentől kezdve bőségben és jólétben fogok élni.”

Most már csak annyi a dolgod, hogy helyed el házon belül, a főbejáratnál az üveget, amit hagyj ott legalább egy hónapig.

Szenteltvíz rituálé: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, szenteltvízre, két evőkanál sóra és egy tálra. Gyújtsd meg a gyertyát, aztán töltsd meg szenteltvízzel a tálat, majd adj hozzá egy evőkanál sót.

Miközben összekevered a sót és a szenteltvizet, mondd el az alábbi varázsigét:

A só az oltalmazóm, a víz az Isten lelke és segít abban, hogy pénzem megsokszorozódjon, és soha ne hiányozzon az otthonomból.”

Ezután mosd meg a kezeidet a vízben, majd hagyd, hogy maguktól megszáradjanak, ne használj ehhez semmilyen mesterséges eszközt! Most fogj egy poharat, amibe tölts szenteltvizet, adj hozzá egy evőkanál sót, aztán tedd egész éjszakára a ház egyik sarkába, hogy elnyelje a negatív energiákat annak érdekében, hogy semmi se akadályozza a pénz áramlását!

Ha módodban áll, akkor másnap öntsd ki a szabadba az összes sós vizet. Ha erre nincs lehetőséged, akkor a lefolyó is megfelel a célra.

Érmeszertartás: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, egy érmére, papírlapra és borsmentaolajra. Írd a papírra a pénz vagy gazdagság szót, majd kend be a gyertyát borsmentaolajjal. Ezután fogd az érmét, aminek szélével rajzolj dollárjelet a gyertya oldalába.

Ha ezzel kész vagy, akkor tedd az érmét a papírra és hajtogasd bele. Ezt követően csepegtess a gyertyával viaszt a papírra, és közben mondd el az alábbi varázsigét:

Ahogy csepeg a viasz, úgy hullik majd az aranyeső is a fejemre. Az ősz meghozza az esőt, de engem csak a bőség és jólét áztathat el. Meg lesz mindenem, amire szükségem lesz.”

A varázsigét annyiszor ismételd meg, ahányszor jól esik. Amikor végeztél, akkor tedd a papírra a gyertyát, és képzeld el a vágyad, amíg szeretnéd. Miután leégett a gyertya, tartsd meg a viaszos csomagot egy hónapig.

Szupergyors pénzteremtő varázs: Szükséged lesz egy befőttes üvegre, 15 darab érmére, 5 evőkanál búzalisztre, szezámmagra, 5 darab fahéjrúdra, 5 szem borsra és 5 szem dióra. A hozzávalókat beleteszed a befőttes üvegbe, amit aztán fedj le.

Most rázd meg úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

Fém és gabona,
Pénz és magvak,
Hozzanak nekem,
Nagy vagyont,
Hozzon nekem az ősz
bőséget és jólétet.”


Végül helyezd el a befőttes üveget a konyhádba, és hagyd ott egy hónapon keresztül!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló