Neked mi lesz a lélekfeladatod 2020 telén?Egy varázslónő elárulja, hogy mit hozhat neked a következő évszak!

Abban az esetben, ha szeretnéd már most megtudni, hogy mi vár rád a leghidegebb hónapokban, akkor a megérzéseidre hagyatkozva, válassz egyet az alább mágikus könyvek közül, majd olvasd el, hogy a döntésed alapján mit tanácsol neked a varázslónő!1. Amennyiben a megérzésed azt diktálta, hogy az első mágikus könyvet válaszd, akkor a varázslónő azt üzeni neked, hogy nagyon fontossá válnak számodra a külső energiák 2020 telén. Hamarosan minden magától meg fog oldódni, és minden érintett személy győzelmet fog aratni az adott helyzetben.

A tél hónapokban jól teszed, ha a belső hangodra hallgatva hozol döntéseket, és a cselekvéseidet nem a régi hitrendszerednek megfelelően teszed meg. Jusson eszedbe, hogy az Univerzum támogat a téli hónapokban, és nincs mitől tartanod, hiszen jobb dolgokért változtatsz!

2. Amennyiben a második mágikus könyvet választod, akkor a varázslónő azt üzeni neked, hogy 2020 telén a mágia segíteni fog, hogy megéld az álmaidat. A téli hónapokban a lélekfeladatod az lesz, hogy fedezd fel a téged körülölelő csodát.

Mivel az életedben jelen vannak a mágikus energiák, ezért különleges élményekben lehet részed a télen, ám ne felejtsd el, hogy a legnagyobb csoda a saját és a szeretteid élete! Nyugodtan élvezd ki az Univerzum ajándékait, amikért ne felejts el hálát adni és érezni!

Hagyd, hogy a varázslat új utakat tárjon fel előtted a téli hónapokban, és győzd le a félelmeidet! Mindemellett ne feledd, hogy az életben semmi sem történik véletlenül, hiszen mindennek megvan az oka!

3. Ha a megérzéseid azt súgták, hogy a harmadik varázskönyvet válaszd, akkor a varázslónő azt üzeni neked, hogy az elméd segítségével kell legyőznöd a gátlásaidat 2020 telén. A lélekfeladatod tehát az, hogy amikor szeretnél valamit, akkor ne gondolj arra, hogy biztos nem tudod elérni, hanem inkább képzeld el, hogy már a tiéd az a dolog!

Ezt a fantáziaképet töltsd majd meg energiával és életerővel, valamint éld bele magad a legkisebb részletekbe is! Ezt a módszert próbáld egyfajta játékként felfogni, és ne kapaszkodj túlságosan az ideádba, mert azzal csak megnehezíted a beteljesülését. 2020 telén soha ne felejtsd el megköszönni a sorsnak azt, amit adott neked!

4. Ha úgy döntöttél, hogy az öt mágikus könyv közül a negyediket választod, akkor a varázslónő azt üzeni neked, hogy 2020 telén ne felejtsd el megköszönni, ha megkapsz valamit, amit kértél! Ez azért nagyon fontos, mert a hála hiánya befolyásolhatja a bőség forrásait.

Abban az esetben, ha hálás leszel, akkor számíthatsz arra, hogy az Univerzum a továbbiakban is támogatni fog téged. Arról se feledkezz el, hogy megköszönd magadnak, ha valami jót tettél! Az egész világ nem ismerheti el a sikereidet, ezért olyan fontos, hogy saját magadtól és a közvetlen környezetedtől megkapd az erőfeszítéseidért járó elismerést és jutalmat.

Ugyanakkor az is fontos lesz 2020 telén, hogy ne ess át a ló túloldalára, és ne süllyedj búskomorságba! Törekedj az egyensúly megtartására!

5. Ha az ötödik, egyben utolsó mágikus varázskönyv nyerte el a tetszésedet, akkor a varázslónő azt üzeni neked, hogy az lesz a lélekfeladatod 2020 telén, hogy kezdj el hinni az álmaidban. Gondold végig, hogy most olyan életet élsz-e, amilyet valóban szeretnél!

Ha úgy érzed, hogy van min változtatnod, akkor azt tedd kreatívan! A cél érdekében kérj útmutatást az Univerzumtól, inspirálódj a természetből! Ugyanakkor a téli hónapokban se feledd, hogy a döntéseid nem befolyásolhatják mások szabadságát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló