Válassz egy mesefát, ha szeretnél többet megtudni magadról!Válaszd ki az alábbi mesefák közül azt, amelyik a leginkább tetszik, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Megalapozottság: Kedves, őszinte és jószívű személyiség vagy. Mágnesként vonzod az emberek, akikkel igyekszel szoros és stabil kapcsolatot kialakítani. Igazi csapatjátékos vagy, és nagyon szereted, ha alaposan kiveheted a részed a munkából.

2. Elégedettség és befogadóképesség: Teljes mértékben kiélvezed az élet összes percét, elképesztően szolgálatkész és nagylelkű személy vagy, aki mindig talál értelmet a viszonzásban. Nem vágysz arra, hogy vezetővé lépj elő, de vakon sem akarsz követni másokat. Legbelül egocentrikus vagy.

3. Intuitív és ösztönös: Elképesztően megnyugtató hatást gyakorolsz az emberekre, ezért sokszor tőled kérnek segítséget, ha problémájuk, gondjuk akad a mindennapi életben. Rendkívül következetes vagy, tudod, hogy melyek a legjobb lépések ahhoz, hogy mesés eredményeket érj el. A környezeted szerint kiváló terapeuta lehetne belőled, mert határtalan türelmed van mindenkihez, ráadásul soha nem ítélkezel.

4. Óvatosság és elővigyázatosság: Amennyire csak lehet, lassan és körültekintően közelíted meg a dolgokat, semmit sem szeretsz elkapkodni, és ki nem állhatod, ha siettetnek. Koncentrált vagy, és arra fekteted a legnagyobb hangsúlyt, amit akkor el akarsz érni az életben. Minden helyzetben próbálod kiszűrni a zavaró tényezőket.

5. Filozofikusság és bölcsesség: Olyannak fogadod el az embereket, amilyenek. Senkit sem bírálsz, de elvárod, hogy ezért cserébe téged se bíráljanak, feletted se ítélkezzenek mások. A maximális előkészületek híveként semmit sem teszel addig, amíg jó alaposan át nem gondoltál mindent.

Elképesztően intelligens vagy, és hatalmas mentális erővel rendelkezel. Szinte mindenben kitartó vagy. Amikor lestrapáltnak érzed magad, akkor igyekszel későbbre halasztani a dolgaidat, mert nem akarsz hibázni. Hiszel abban, hogy semmi sem olyan rossz, mint amilyennek eleinte látszik.

6. Elfogulatlanság és nyitottság: Nem akarod túl komolyan venni az életet, mert szerinted a világ annyira abszurd hely, hogy mindenki jobban jár, ha inkább nevet rajta. Az is jellemző rád, hogy a saját boldogulásodért egyedül önmagadat tartod felelősnek. Ha esetleg boldogtalanság ér, akkor annak hatására képes vagy teljesen megváltoztatni az addigi életszemléletedet.

Mivel nagyon őszinte vagy, ezért számodra nem okoz gondot, hogy kimondd, amit éppen akkor gondolsz. Ezzel kapcsolatban az egyetlen probléma az, hogy hajlamos vagy olyasmit is szóvá tenni, aminek valóságtartalmában nem vagy teljesen biztos.

Elképesztően rugalmas, kreatív és hatalmas képzelőerővel megáldott teremtés vagy, aki minden esetben próbál élni a lehetőségeivel.

7. Értelem és ésszerűség: Nagyon erős és következetes személy vagy. Jellemző rád, hogy ahogy csak tudod, megőrzöd a harmóniát, valamint szereted, ha értelme van a napjaidnak, mert akkor nem érzed úgy, hogy kicsinyes és felesleges dolgokra pazaroltad az energiádat.

Tele vagy önfegyelemmel, bármikor képes vagy önmérsékletet gyakorolni és semmivel sem esel túlzásba. Erősen hiszel az igazságban, valamint abban, hogy az előbb-utóbb mindig győz.

8. Aranyos és édes: Benned egy cseppnyi rosszindulat sem található, soha nem bántasz, vagy kritizálsz másokat. Nagyon kíváncsi vagy mindenre és mindenkire, az emberek többsége pedig lenyűgöz.

Rólad az is elmondható, hogy melegszívű, szívélyes, barátságos és mindenkivel együtt érző vagy. Téged könnyen meg lehet nevettetni. A környezeted úgy gondolja, hogy szórakoztató, olykor vicces vagy, de csakis jó értelembe véve!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló