Milyen rossz tulajdonságai lehetnek a férfinak a csillagjegye alapján?A horoszkóp lerántja a leplet a férfiak sötét oldaláról.Kos: A Kos férfi legsötétebb oldala a rejtett agressziói, amik akkor törhetnek felszínre, ha valamiféle tudatmódosítószer hatása alatt áll. Esetében talán elég egy üveg sör elfogyasztása ahhoz, hogy dühöngeni kezdjen. A Kos férfival jobb vigyázni, mert rendkívül indulatos és haragos személy!

Bika: A Bika férfi legsötétebb oldalára jellemző, hogy annyira lelkis, hogy képes belebolondulni a féltékenységbe. Számára őrjítő a gondolat, hogy a párja felkeltheti mások érdeklődését. Könnyen tönkremehet a kapcsolata a túlzásba vitt féltékenykedés miatt.

Ikrek: Az Ikrek férfi legsötétebb oldala abban nyilvánul meg, hogy imádja sajnáltatni magát, gyakran eljátssza a mártírt, amivel sokszor sarokba szorítja a párját. Az Ikrek férfi nem tudja levedleni a „jó kisfiús” ént, ezért a környezete csupán egy aranyos, kedves, szeretetre méltó fiút lát benne.

Rák: A Rák férfi legsötétebb oldaláról elmondható, hogy szentimentális és gyakran túlzásba esik az érzelmességgel, ami könnyen őrült rajongássá fajulhat. Erre nem vágyik minden nő. Aki mégis, az is megunja egy idő után a Rák férfi nyomulását, ami kimondottan fullasztó lehet.

Oroszlán: Az Oroszlán férfi legsötétebb oldalára az jellemző, hogy olyan makacs, hogy őt egyszerűen soha nem lehet meggyőzni más igazáról, ha ő nem gondolja ugyanúgy. Habár nagyon becsületes, mégis hajlamos ezt túlzásba vinni, ezért több helyzetből is rosszul jöhet ki.

Szűz: A Szűz férfi legsötétebb oldaláról elmondható, hogy annyira arrogánsan tud viselkedni, hogy amiatt szinte már elviselhetetlen. Folyton felvág, magas lóról beszél, és azt hiszi, hogy ő egyszerűen tökéletes, és mindenki csak alatta lehet az evolúciós ranglétrán. A Szűz férfival nagyon nehéz, de amikor szerelmes, akkor 180 fokos fordulatba tud változni.

Mérleg: A Mérleg férfi legsötétebb oldala abban mutatkozik meg, hogy hamar ráun a kapcsolatra. Ha úgy érzi, hogy már nem ugyanannyi a szerelem és a szenvedély, mint eleinte, akkor továbbáll. Az se ritka, hogy megcsalja a párját, ráadásul szinte természetesnek veszi a félrelépést, ezért ha lebukik, akkor nem érti a párja kiborulását.

Skorpió: A Skorpió férfi legsötétebb oldalára jellemző, hogy nem képes felelősséget vállalni a tetteiért, tehát mindig a párját okolja a saját hibáiért. Rendkívül gyerekes a felfogása, de a lelke mélyén tudja, hogy ő is ugyanolyan bűnös, csak mire ezt belátja, addigra lehet, hogy már késő.

Nyilas: A Nyilas férfi legsötétebb oldalára jellemző, hogy nagyon ravasz, könnyen tőrbe csalja és kihasználja a párját, ha az hagyja. Ez a kihasználás lehet testi, lelki, de anyagi is, ezért jobb, ha senki sem engedi magához túl közel a Nyilas férfit.

Bak: A Bak férfi legsötétebb oldala az érzelemmentességben nyilvánul meg. Nem találni még egy olyan csillagjegyet, aki ennyire érzéketlenül tudna viselkedni a párjával. Elképesztően önző, mindig a saját érdekeit helyezi előtérbe, viszont a külvilág felé ennek az ellenkezőjét mutatja.

Vízöntő: A Vízöntő férfi legsötétebb oldalára jellemző, hogy csak a saját vágyai és álmai megvalósítása érdekli, és mély depresszióba zuhan, ha nem éri el a céljait. A Vízöntő férfi folyton rosszkedvű, negatív, de akár igazi energiavámpírként is viselkedhet.

Halak: A Halak férfi legsötétebb oldalára jellemző, hogy szereti a nyugalmat és az állandóságot, amivel nem lenne semmi baj, ha ez nem csapna át nála megszokásba és unalomba. A Halak férfi párja nem hagyhatja, hogy a társa elkényelmesedjen, mert ez a folyamat visszafordíthatatlan lenne.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló