Kicsapongásai miatt szakított szellemvőlegényével Amethyst Realm



Egy beszélgetős műsorban mesélte el a nem mindennapi szerelmi ügyét a 32 éves spirituális tanácsadó.Amethyst Realm neve nem ismeretlen a brit sajtóban, hiszen a nő 2017-ben bukkant fel először, amikor is kijelentette, hogy többé nem akar élő emberekkel párkapcsolatot és szexuális viszonyt, hanem csak szellemekkel szeretne ismerkedni, sőt, több, mint hús szellemmel már kapcsolata is volt.

A 32 éves spirituális tanácsadó most azért szerepelt a médiában, mert szakított a szellemvőlegényével. Amethyst erről Holly Willoughby-nak és Phillip Schofield-nek beszélt a This Morning beszélgetős műsorban.

Elmondása szerint ő és Ray, a szellem, 2018-ban találkoztak, Ausztráliában, ahol Amethyst üzleti úton járt. Az eljegyzés még ugyanebben az évben megtörtént, és már gyerekekről is szó volt. Amethyst elmondta, hogy nagyon jól kijöttek egymással a szellemvőlegényével, minden kiválóan alakult közöttük, de ez megváltozott a tavaly májusi nyaralásuk során, pedig az is jól indult, elvégre már a repülőgép vécéjében is szeretkeztek, árulta el az intim részletet Amethyst.

A nő szerint azért jelentkeztek a problémák, mert Ray rossz társaságba keveredett Thaiföldön. A szellemvőlegény ettől kezdve figyelmetlenné vált, hosszú időre eltűnt, amikor pedig előkerült, akkor más szellemeket vitt a házba, akik napokig nem távoztak onnan.

Amethyst hiába kérte a szerelmét, Ray nem változtatott a viselkedésén, ezért a nő végül belátta, hogy ez így nem fog működni, és a szakítás mellett döntött:

„Próbáltam beszélni vele, több esélyt adtam neki, de egyszerűen nem változott.”

Amikor Phil arról kérdezte a nőt, hogy Ray adott-e magyarázatot a megváltozott viselkedésére, akkor Amethyst így felelt:

Én úgy gondolom, hogy kábítószerezni kezdett és túl sokat bulizni. Borzalmas zajt csaptak az új szellembarátaival, akik bűzlöttek az alkoholtól.”

Phil azt is megkérdezte, hogy Ray a szellemvilágban vagy az élők világában bulizik-e, mire Amethyst azt felelte, hogy szerinte mind a kettőben, hiszen eltűnt, de aztán visszatért hozzá. Amethyst arról is beszélt a műsorban, hogy szerinte a koronavírus-járvány okozta stressz is közrejátszott abban, hogy Ray viselkedése megváltozott, ugyanis a betegség rájuk, a szellemekre is veszélyes, ahogy az emberekre is.

Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, hogy a szellemeknek is szociális távolságot kell tartaniuk a járvány miatt, mert ők is ugyanolyan rosszul lennének a koronavírustól, mint az élő emberek. Phil itt megkérdezte, hogy a szellemek is megbetegedhetnek-e, mire Amethyst rávágta, hogy igen.

A nő, aki most zsályával tartja távol otthonától a volt szellemvőlegényét, azt is elmesélte, hogy Ray és az ő családja is szomorúan vette tudomásul a szakítás hírét. Ugyanakkor Amethyst most igazán boldog, hiszen szabad és szingli, viszont nem adta fel a reményt, és továbbra is hisz abban, hogy egy nap megtalálja az igaz szerelmet egy szellem oldalán.

Bár Amethyst szerelmi története, finoman szólva, furcsa, mégis Christopher French, a londoni egyetem Goldsmiths College pszichológia professzora azon a véleményen van, hogy a kísérteties tapasztalatoknak nem biztos, hogy közük van mentális betegségekhez.


Szerinte nem szabad kijelenti azt, hogy akinek különös tapasztalatai vannak, az mentális beteg. Már csak azért sem szabad ennyire leegyszerűsíteni a dolgot, mert sokkal több a hallucinációs tapasztalat az egészséges emberek esetében, mint azt gondolnánk. Bárki hallucinálhat, főleg akkor, ha stresszes, vagy alváshiányban szenved.

Az mindenkinek szíve joga, hogy mennyit hisz el az Amethyst távolról sem hétköznapi szerelmi ügyéről.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló