Neked mit üzen a személyes prófétád?Válassz egyet az alábbi próféták közül, majd olvasd el a neked szóló üzenetet!1. A bölcs remete jóslata: A bölcs remete üzen neked, méghozzá azt, hogy eljött az ideje annak, hogy rájöjj, ki vagy valójában és mit kell tenned a világért. Az életben minden embernek megvan a saját útja, amin járva sokszor kényelmetlenségekkel és összeütközésekkel kell megküzdenie, de ne félj, mert ezek által válhatsz erősebbé, bölcsebbé és megvilágosultabbá!

2. A bölcs könyvek jóslata: A bölcs könyvek azt üzenik neked, hogy olvass, kutass és tanulj, mert csak így lehetsz igazán sikeres és eredményes az életed minden területén, így például a munkádban. A választásod alapján úgy tűnik, hogy most nem vagy elég magabiztos, különösen a karriered tekintetében, és több tudást kellene szerezned, de ne félj, mert nem vagy egyedül, az angyalok most is segítenek.

3. A macskák úrnőjének jóslata: A macskák úrnője azt üzeni neked, hogy legyen bármi, amit most csinálsz, folytasd, mert működik! Kövesd a megkezdett utat a céljaid és álmaid megvalósítása felé! Amennyiben van egy vágyad, ami értelmet ad az életednek, akkor iparkodj minden egyes nap időt szakítani arra, hogy örömöt lelj benne!

Ha esetleg elbizonytalanodsz, akkor bátran kérj világos jelet, útmutatást, inspirációt és támogatást az angyaloktól, annak érdekében, hogy elérd a céljaidat! Amíg hajlandó vagy dolgozni az álmaidon, addig sokkal boldogabbnak és energikusabbnak érezheted magad, tehát összekötöd a kellemest a hasznossal.

4. A Szent Tűz Hölgyének jóslata: A Szent Tűz Hölgye arra hívja fel a figyelmedet, hogy a világ azért van, hogy növekedj, fejlődj és változz, ezért elhozza neked a Szent Tüzet, ami rá is spirituális lángként hatott, és arra motiválta, hogy egyre jobb és jobb legyen.

Most veled is ezt fogja tenni. Hamisítatlan szenvedélyt kapsz tőle ahhoz, hogy elérd azt, amire születtél. Ha ez a tűz hiányzik belőled, akkor olyan üres helyettesítő eszméket kezdhetsz követni, amelyek nem segítenek a földi küldetésed teljesítésében.

Lehet, hogy eljön az a pont, amikor muszáj félretenned a saját vágyaidat a nagyobb jó érdekében. Ez nehéz feladat lesz, de muszáj megtenned. Most, hogy a Szent Tűz Hölgye üzen neked, be kell látnod, hogy törött bögrével nem olthatod senki szomját. A dolgod tehát az, hogy rakj rendet magadban, mert csak így leszel képes arra, hogy segíts a világnak.

5. Az angyalok jóslata: Az angyalok szerint az Univerzum meg fog ajándékozni, és ne aggódj, mert az erőfeszítéseidet meg fogják becsülni. Erre az ajándékra a lelkednek van a legnagyobb szüksége, ezért légy bátor, kitartó és erős!

Az angyalok azt is üzenik neked, hogy nagy szükséged lesz a szeretetteljes szigorra. Könnyű félelemből cselekedni, ha úgy érzed, nincs más választásod, de ennél sokkal jobban fogsz járni, ha tudatos maradsz, és végig kitartóan harcolsz azért, hogy elérd a céljaidat.

Ha behódolsz, akkor az még nem jelenti azt, hogy lemondasz egy adott dologról, hanem csak arról van szó, hogy megteszel mindent, ami tőled telik, aztán hagyod, hogy a többit az élet intézze. Küzdj, mert akkor az Univerzum megjutalmaz!

A fentebb említett szigor lényege is az, hogy rákényszeríted magad a magabiztosságra a nagyobb jó elérésére érdekében. Ne tarts a szégyentől, mert az Univerzumtól mindig azt kapod, amire éppen szükséged van. Az angyalok arra kérnek, hogy légy nyitott és rugalmas.

6. A Nap úrnőjének jóslata: A Nap úrnője azt üzeni neked, hogy a megérzésed nem a véletlen műve. Amennyiben akad egy terved, amivel elakadtál, vagy fogalmad sincs, hogy belevágj-e, akkor tudd, hogy itt az idő, hogy elkezdd! A Nap úrnője azt is szeretné, ha tudnád, hogy megvan benned minden képesség, hogy az légy, aki lenni akarsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló