Így fog hatni rád a halloweeni teliholdTudd meg, hogy mire számíthatsz a kék holdtól!Kos: Érthető, hogy akadnak feladatok, amelyekkel szeretnéd megvárni a tökéletes pillanatot, ami a kék holddal végre megérkezik! A telihold segít minden befejezetlen ügyedben, de most leginkább a pénzügyi befektetéseidnek.

Bika: A kék hold hatására felszínre fog törni az összes elfojtott érzelmed. Ez eleinte rémisztő lesz, ugyanis szembe kell nézned azokkal a dolgokkal, amelyek elől már egy ideje menekülsz.

Ikrek: A kék hold remek alkalom lesz arra, hogy megszakítsd a kapcsolatot a felesleges, sőt, kellemetlen emberekkel. Elhiheted, hogy sokkal jobban fogod érezni magad, ha kevés, de minőségi emberre fordíthatod a figyelmedet ahelyett, hogy arra érdemtelenekre pocsékolnád el az energiádat.

Rák: Ne hagyd, hogy a kék hold egoistává változtasson, de a hatását arra azért felhasználhatod, hogy megtanuld, hogyan gondoskodj saját magadról mások mellett. Koncentrálj a saját szükségleteidre, valamint egy ideig legyenek azok a legfontosabbak a számodra!

Oroszlán: A kék hold hatására ideje lesz kicsit visszavenned mindenből. Oroszlán jegyűként létszükséged, hogy a figyelem középpontjába legyél, de fejezd be ennek az örökös hajszolását.

Szűz: Némi anyagi jellegű kihívást hozhat számodra a kék hold. Valójában ez az ügy nem lesz új, hanem csak most kerül majd igazán felszínre. Szűz jegyűként most ne kezdd az ezredik lehetőséget is átgondolni, elemezni, hanem azonnal vágj bele a probléma megoldásába!

Ha megteszed, akkor sikeresen túl fogsz jutni a dolgon, amit aztán felejts el! Amennyiben nem hagyod, hogy elfajuljanak a problémáid, akkor semmi sem akadályozhat meg a jövőd alakításában.

Mérleg: A kék hold hatására úgy fogod érezni, hogy a hegyeket is képes vagy megmozgatni. Legyen az magánéleti probléma, vagy egy igazán nehéz üzleti tárgyalás, te mindent meg fogsz oldani, és mindenből jól fogsz kijönni.

Az októberi telihold arra is kiváló alkalmat teremt, hogy meghozz néhány komoly döntést, ami az egész életedre hatást gyakorol majd. Próbáld minél kevesebb alvással kihúzni a kék hold napját, hogy a lehető legtöbb jót zsebeld be belőle!

Skorpió: Az elmúlt időben túlhajszoltad magad, és nem adtál magadnak időt a testi-lelki feltöltődésre, ezért könnyen lehet, hogy október 31-én összeroppansz. Ha tetszik, ha nem, a kék hold elhozza a változás idejét, éppen ezért, ha még nem késő, akkor kezdd el a megelőző munkát, vagyis pihenj, töltekezz fel és gyűjts energiát! Ha ezt nem teszed meg, akkor teljesen széteshetsz.

Nyilas: A legváratlanabb időben és helyen hozhat szerelmet neked a kék hold. Ha eddig nem volt párod, és különösebben nem is vágytál szerelemre, akkor most meg fog az találni, te pedig hiába is menekülnél, vagy tennél úgy, mintha nem éreznél semmit.

Bak: A családi kapcsolataidba hozhat pozitív változásokat a kék hold. Bak jegyűként most közelebb kerülhetsz egy olyan személyhez, akit jó ideje szem elől vesztettél, de az is lehet, hogy egy hosszú ideje fennálló vitát zárhatsz le végre. A család fontos szerepet tölt be az életedbe, az égiek pedig ezen a téren lesznek a segítségedre.

Ugyanakkor abban is támogatni fognak, hogy otthonra találj, ezért a kék hold idején könnyebben fog menni a ház vagy lakás vásárlása, illetve a költözés.

Vízöntő: A kék hold nem támogatja az impulzív döntéseket! Próbálj nyugodt maradni, és mindig gondolkodj, még mielőtt cselekszel! Fontos, hogy megleld a belső békédet, mert csak így hozhatod ki a lehető legjobbat minden helyzetből!

Halak: Október 31-én olyan pénzügyi helyzetbe kerülhetsz, amely lehetővé teheti egy régi álmod megvalósítását. A kék hold hatására befolyó pénzt el fogod költeni, ha másra nem is, akkor shoppingálásra, de jobb lenne, ha inkább valami nagyon értékes és tartós dologba fektetnéd be a pénzedet.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló