Téged hogyan változtat meg az igaz szerelem?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy miből lehet tudni, hogy rád talált az örök boldogság.Kos: Amikor magányosnak érzed magad, akkor a volt szerelmeidet hívogatod, de ezt abbahagyod, amikor megtalálod életed párját.

Jó tanács: Amennyiben sikerül felülkerekedned ezen, akkor az azt jelenti, hogy megtaláltad azt az embert, aki pótolhatatlan a számodra, és aki mellett soha többé nem gondolsz a múltadra.

Bika: Abból lehet tudni, hogy megtaláltad az örök szerelmet, hogy többé nem őrzöd hét lakat alatt a szívedet.

Jó tanács: Ahhoz azonban, hogy találkozz életed szerelmével, muszáj feloldanod a szíved zárját.

Ikrek: Ha megtalálod életed szerelmét, akkor teljesen biztossá válsz abban, hogy mit akarsz.

Jó tanács: Engedd el a kételyeidet!

Rák: Valószínűleg nem a belső körödhöz fog tartozni az a személy, aki az örök szerelmet fogja jelenteni a számodra.

Jó tanács: Félelmetesnek érezheted az új emberekkel való ismerkedést, de amikor mégis adsz esélyt valakinek, akkor rá fogsz ébredni, hogy milyen nagyon megéri, mert akár igaz szerelem is lehet ebből.

Oroszlán: Abból lehet tudni, hogy megtaláltad az igaz szerelmet, hogy csökken az az iránti vágyad, hogy te légy a figyelem középpontjában. Amikor a kiszemelted viszontszeret, kielégíti minden vágyad, akkor többé semmi szükséged mások figyelmére.

Jó tanács: Néha másokra is figyelj, ne csak mindig magadra!

Szűz: Végre hinni kezdesz önmagadban és abban a képességedben, hogy téged is szerethetnek, és te is képes vagy szeretni.

Jó tanács: Amikor megtalálod életed párját, akkor fejezd be, hogy kemény vagy önmagaddal, és add át magad a szerelem érzésének!

Mérleg: Amikor rátalálsz az örök szerelemre, akkor ráébredsz, hogy az élet olykor igazságtalan. Ekkor érted meg, hogy a szakítás fáj, az emberek pedig sokféle okból kifolyólag távozhatnak az életedből, és teljesen hiábavaló olyan békére vágyni, amit soha nem kaphatsz meg.

Jó tanács: Engedd el azokat a személyeket, akik igazságtalanul bántak a szíveddel, és légy nyitott az új emberekre, mert csak így találhatod meg azt, aki kedves lesz veled.

Skorpió: Amikor rátalálsz az örök szerelemre, akkor annak hatására elkezded elfogadni, hogy nem mindenki olyan őszinte, mint amilyen te vagy, és nem mindenki képes arra, hogy olyan jól kezelje az igazságot, mint te.

Jó tanács: Légy türelmes, különösen azokkal, akik érzékenyek, mert életed szerelme közülük való lehet!

Nyilas: Abból lehet tudni, hogy megtaláltad az örök szerelmet, hogy felhagysz az üres ígérgetéssel, amit úgysem teljesítenél. Nyilasként elképesztően nagyokat tudsz álmodni, de a szerelem visszahoz a földre, és a megfelelő személy ott is tud tartani.

Jó tanács: Életed párja nem kéri a világot tőled, mert csak azt szeretné tőled, hogy amikor a legnagyobb szüksége lesz rád, akkor biztos, hogy ott legyél vele.

Bak: Amikor megtalálod az örök szerelmet, akkor felhagysz azzal a szokásoddal, hogy a legrosszabbra számítasz másoktól, csak azért, mert a volt kedveseid megbántottak.

Jó tanács: Fontos, hogy tudd, hogy a párkapcsolat nem a függőséggel egyenlő, hanem a bizalommal, az erőfeszítéssel és a kiszolgáltatottsággal. Bízz meg a párodban, és merj sebezhető lenni!

Vízöntő: Abból lehet tudni, hogy megtaláltad az örök szerelemet, hogy végre elfogadod, hogy olykor kiderül, hogy te sem vagy tévedhetetlen. A csillagjegyed alapján értelmiségi vagy, akinek nincs türelme az ostoba és tudatlan emberekhez.

Jó tanács: Ne feledd, hogy nem lehet mindig igazad, és nem mindig győzhetsz. Ez különösen a kapcsolatok esetében igaz!

Halak: Úgy hat rád az örök szerelem, hogy végre befejezed azt, hogy olyan emberekkel törődj, akik egyáltalán nem érdemlik meg ezt tőled.

Jó tanács: Amikor a plátói szerelem helyett jön az igaz szerelem, amely esetében ugyanannyi szeretet kapsz, mint adsz, akkor ne rémülj meg, mert elhiheted, hogy ez nagyszerű lesz!

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló