Mikor és miben vesztheted életed?



A csillagjegyed jellemzői alapján tippeli meg a horoszkóp, hogy mikor és hogyan érhet utol a vég.Kos: Gyakran előfordul, hogy mások véleményére alapozva hozol döntéseket. A horoszkóp szerint minden esélyed megvan arra, hogy 85 éves korodig élj, és valószínű, hogy szívroham végez veled. Tekintve, hogy imádod a kalandokat, így autóbalesetet is szenvedhetsz.

Bika: Túl sok energiát pazarolsz el a stresszre és a görcsölésre. A horoszkóp szerint minden esélyed megvan arra, hogy 90 éves korodig élj, és természetes halállal hagyd itt a földi létet. A Bika esetében ritka, hogy fiatalon hal meg. Ha ez mégis bekövetkezik, akkor az betegség miatti műtét közben következhet be.

Ikrek: Nagyon lelkes, optimista és alapvetően elégedett ember vagy, viszont hajlamos vagy a visszatérő betegségekre, ezért 45 éve korodban egy súlyosabb betegség érhet utol. Ha vigyázol az egészségedre, akkor a 85. születésnapodat is megünnepelheted.

Rák: Ismert vagy a segítőkész, könnyen kezelhető és barátságos személyiségedről. Tekintve, hogy többet foglalkozol mások életével, mint a sajátodéval, ezért nem vigyázol eléggé magadra. A horoszkóp szerint az a legvalószínűbb, hogy 95 éves korod körül, természetes halállal hunysz el. Ha valamilyen gyomorbetegség kínoz, akkor lehet, hogy korábban jön el érted a vég.

Oroszlán: A horoszkóp azt mondja rólad, hogy vezető típusú személy van, de sokan úgy gondolják, hogy beképzelt, makacs és hiú vagy, a kritikát pedig nem tudod elviselni. Oroszlánként könnyen lehet, hogy az arrogáns és lázadó személyiséged miatt nem fogsz 90 évig élni, ezért jobb lenne, ha kicsit lenyugodnál.

Szűz: Utálod a káoszt, folyton rendszerben és logikusan gondolkodsz, az érzéseidet nem szoktad kimutatni, ráadásul nehéz közel kerülni hozzád. A horoszkóp tippje szerint 80 éves korodig is élhetsz, ha elég nagy figyelmet fordítasz a testi és lelki egészséged megőrzésére.

Mérleg: Igazi művész vagy, aki kedveli a bohém és kicsapongó életet. Mivel hajlamos vagy a káros szenvedélyekre, ezért a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy veszélybe sodorhatod az érrendszered egészségét. Abban az esetben, ha hajlandó leszel jobba odafigyelni magadra, akkor akár a 100. születésnapodat is megünnepelheted.

Skorpió: A horoszkóp szerint kiszámíthatatlan és türelmetlen teremtés vagy, az ismerőseid pedig sokszor megbízhatatlannak tartanak. Skorpióként gyakran keveredsz konfliktusba a környezeteddel, rengeteget bosszankodsz. Mindezzel hosszútávon rombolod az egészségedet, úgyhogy rá kellene szoknod a megbocsátásra. A horoszkóp tippje szerint úgy 75 éves korodig maradhatsz életben.

Nyilas: Jellemző rád, hogy optimista és pozitív ember vagy, viszont éppen ez az, ami miatt gyakran megtalálnak azok, akik csak panaszkodni akarnak. Gyakran nem tudod feldolgozni a negatív helyzeteket, ami miatt előfordulhat, hogy alkoholistává válsz. A horoszkóp mégis azt tippeli, hogy akár 90 évet is élhetsz.

Bak: A horoszkóp szerint konzervatív, kockázatoktól félő személyiség vagy. A karriered érdekében nem teszel különösebb erőfeszítéseket, hanem inkább lustálkodsz. A nyugodt életmódod miatt valószínű, hogy 80 évig is elélsz.

Vízöntő: Vízöntő jegyed szerint gyakran érzed, hogy szükséged van a fejlődésre, de nincs kedved lépéseket tenni ennek érdekében, és inkább lustálkodsz. Ennél sokkal nagyobb probléma, hogy nem tanulsz a hibáidból. A horoszkóp szerint természetes halálod lesz, de az is legkorábban 90 éves korodban.

Halak: A horoszkóp azt mondja rólad, hogy élénk a fantáziád, gyakran inkább álomvilágban élsz, mint a valóságban. Küzdesz az erőszak és a védtelen emberek ellen, de sokszor hiányzik a magabiztosságod. A horoszkóp szerint 80 éves korodig is elélhetsz.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló