Így nyugtathatod meg az egyes csillagjegyeket!A „nyugodj meg” senkinél sem fog megválni!Kos (március 21. – április 19.): Csak mondd azt neki, hogy igaza van, függetlenül attól, hogy mit mond vagy érez! Azért ez a módszer működhet a legjobban, mert ha egyetértesz vele, akkor a Kos úgy fogja érezni, hogy nincs egyedül, nem vagy ellene, így hamar megnyugszik.

Bika (április 20. – május 20.): Érezd ennek bármennyire is az ellenkezőjét, próbáld elhitetni vele, hogy nincs semmi baj! Ebben segít, ha olyan tényeket keresel, amelyekbe a Bika belekapaszkodhat, mert ennél nincs megnyugtatóbb a számára.

Ikrek (május 12. – június 20.): Hagyd őt egyedül, mert az Ikrek utálja, ha valaki vagy valami háborgatja, amikor ideges. Az ő elve az, hogy kevesebb ember, kevesebb szorongás.

Rák (június 21. – július 22.): Számíts arra, hogy csak akkor fog megnyugodni, ha ő így akarja, ez pedig általában akkor történik meg, amikor a másik fél elfogadja az új szabályait. A Ráknak nagyon fontos a kontroll, amit önmaga, a másik ember és a környezete felett gyakorol.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Várd ki a dráma végét, aztán tapsolj, függetlenül attól, hogy mennyire volt szörnyű a jelenet. Az Oroszlán esetében azért tehetsz csupán ennyit, mert ő akkor nyugszik meg, ha akar, ugyanis a dráma, a teátrális jelenetek a hétköznapjai alapvető része, de ezek általában csak színjátékok.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Számára rendkívül fontosak a tárgyak, a javak és a vagyon, ezért hívd meg például egy kávéra és sütire, mert a tudat, hogy nem neki kell fizetnie a számlát, megnyugtatja és enyhülést hoz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Őt csak a vég nyugtatja meg, és el kell fogadnod, hogy a Mérleg mindig talál valamit, ami miatt állandóan ideges lehet. Ez ellen nem lehet sokat tenni, hiszen senki sem bújhat ki a bőréből.

Skorpió (október 23. – november 21.): Ha Skorpió jegyű személyt próbálsz megnyugtatni, akkor ez könnyen fog menni, ha megleped egy kedves ajándékkal. Talán nem is sejted, de a Skorpió nagyon szereti, ha kényeztetik, és tűnjék bármilyen keménynek, meghatódik attól, hogy valaki gondol rá.

Nyilas (november 22. – december 21.): Ha egy ideges Nyilast szeretnél megnyugtatni, akkor a legjobb, amit tehetsz az, hogy nagyon gyorsan elhagyod a szobát. Ezzel a saját életedet könnyíted meg, ugyanis az elképesztően független Nyilas képtelen megfogadni mások tanácsát, és nem nyugtatják meg a szép szavak, logikus érvek. A legjobb megoldás tehát az, hogy adj neki teret arra, hogy kitombolja magát és egyedül jöjjön rá a megoldásra!

Bak (december 22. – január 19.): Ha Bak jegyű személyt szeretnél megnyugtatni, akkor tudd, hogy ez nem kezdőknek való feladat, ugyanis a csillagjegy képviselői általában képtelenek arra, hogy megnyugodjanak.

A Baknak egyedül kell megküzdenie azzal, ami zavarja. Ő elutasít minden segítséget és tanácsot, viszont legalább nem is várja el, hogy valaki más oldja meg a feladataid, vagy vállalja át a felelősséget a tetteiért.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Ha egy Vízöntő ismerősödet szeretnéd megnyugtatni, akkor az egy főállású munka, mivel ő is azok közé tartozik, aki mindig talál valamit, ami miatt szoronghat, kiborulhat.

Mivel a Vízöntőt nagyon könnyen összezavarják az egymásnak ellentmondó hírek és tények, ezért mindig ideges valami miatt, viszont legalább tisztában van ezzel, így nem is várja el másoktól, hogy megnyugtassák, hanem kitalál magának egy saját megküzdési módszert.

Halak (február 19. – március 20.): Ha egy Halak jegyű személyt szeretnél megnyugtatni, akkor számítanod kell arra, hogy függővé fog válni a figyelmedtől, és ezt ki is fogja használni! Ha megnyugtatod, akkor a Halak attól kezdve folyton tőled fogja várni a segítséget és a törődést. Ezzel mindig számolj, még mielőtt egy Halak jegyű személynek segítesz!

 

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló