Mennyi sötétség lakozik a lelkedben?A horoszkóp elárulja, hogy milyen a bensőd!Kos: Egy csepp sötétség sincs a lelkedben, ugyanis Kosként a sötétség ellentéte vagy. A személyiséged alapján sem lehet sötét típusnak nevezni, hiszen ahova bemész, ott azonnal eltűnik még a legsötétebb koromsötétség is. Ha a lelked mélyén mégis meglapul némi sötétség, akkor az leginkább ijesztő sötétség lenne, ami hajtja benned az adrenalint.

Bika: Bár ezt senki sem tudja rólad, mégis Bikaként fekete lélek lakozik benned. Ezt azért tudod rejtve tartani, mert figyelsz, hogy soha senkit ne engedj magadhoz annyira közel, hogy megismerje ezt az oldaladat.

Ikrek: A horoszkóp úgy véli, hogy Ikrekként nem teljesen fekete a lelked, hanem inkább sötétszürke, ami könnyen besötétedhet. A sötétszürke azt jelenti, hogy a jó és a rossz, a pozitív és a negatív, a magas és az alacsony határán mozogsz, valamint jól ismered az élet hullámvölgyeit.

Ikrekként képes vagy bármelyik dimenzióhoz vagy színhez alkalmazkodni, attól függően, hogy a pillanatnyi helyzet vagy igényed melyiket követeli meg.

Rák: A horoszkóp szerint sötétkék, de annak is a legsötétebb árnyalata, az indigókék lakozik a lelkedben. Rákként elsősorban az érzelmeid irányítanak, így könnyen érzékennyé és bizonytalanná válhatsz. Amikor ez történik, akkor egy olyan mély kék jellemzi a lelkedet, ami szinte feketének látszik.

Oroszlán: A horoszkóp megítélése szerint egyáltalán nem sötét a lelked, hiszen Oroszlánként olyan kedves, gyengéd és finom ember vagy, akinek a lelkében semmi keresnivalója a sötétségnek. Ez remek dolog, hiszen a személyiséged kiváló vezetővé tesz, és mások szívesen követnek. Ugye nem akarod a sötét oldalra vezetni őket?

Szűz: A horoszkóp úgy látja, hogy a sötétségnek se helye, se ideje nincs a lelkedben. Ha esetleg valaha mégis akadt sötétség a lelkedben, akkor az legfeljebb abban merült ki, hogy a dolgokat kizárólag egy meghatározott módon lehet elvégezni, mert Szűzként kőbe véset szabályaid voltak. Ennek azonban már vége.

Mérleg: A horoszkóp szerint egyszerre fekete és fehér a lelked, ugyanis Mérlegként jellemző rád, hogy az egyik percben teljesen leránt a sötétség, majd a következőben már boldogan vigyorogva árasztod magadból a hófehér fényt. Az, hogy sötétség vagy fény lakozik a lelkedben csak attól függ, hogy milyen az aktuális hangulatod.

Skorpió: A horoszkóp szerint éjfekete sötétség lakozik a lelkedben, ezért ha mégis bejutna oda némi fény, azt feketelyukhoz hasonlóan nyelné el a belső sötétséged. Ez kívülről azonban nem látszik, mert Skorpióként inkább ártalmatlan szürkének tűnsz, ám az csupán álca. Legbelül igazi sötétség, feketeség lakozik a Skorpió lelkedben.

Nyilas: A horoszkóp szerint egyáltalán nincs sötétség a lelkedben. Bár Nyilas jegyed alapján előfordul, hogy olykor felszínes vagy, a legújabb divatot próbálod követni, mégis a lelked csak akkor fekete, ha a sötétség az új trend. Egyébként a feketeség nem passzol hozzád.

Bak: Bár a lelkedben sötétség lakozik, ez mégsem rossz értelembe vett sötétség. Bak jegyed alapján a rezgéseid sötétek, kissé ijesztőek, de mások számára ez mégis vonzó, ami a hasznodra válik. A benned lakozó sötétség leginkább szórakoztató.

Vízöntő: Vízöntőként elmondhatod magadról, hogy a lelked nem ismeri a sötétséget. Ez annak köszönhető, hogy téged boldoggá tesznek az élet apró örömei, és próbálod kerülni az utadat keresztező sötétséget. A mókás csalafintaságod segíti a fényben maradásodat.

Halak: Halak jegyed alapján fény és sötétség is lakozik a lelkedben. Az, hogy éppen melyik járja át, a pillanatnyi hangulatodtól függ. Lehet, hogy az egyik héten rendkívül sötétnek érzed magad, de a következő héten ennek az ellenkezőjét tapasztalod. Halakként a legkisebb változások is hatalmas hatást gyakorolnak a lelkiállapotodra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló