Melyik a legkedvesebb és melyik a legundokabb csillagjegy?



Te hol helyezkedsz el a horoszkóp rangsorában?Mérleg: Mindig és mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Egész életében a harmóniára törekszik, kibékít, vigasztal és akkor érzi magát elégedettnek, ha azt látja, hogy a környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Ugyanakkor lehet, hogy a Mérleg túl kedves, ugyanis a saját érdekeit gyakran a háttérbe nyomja.

Halak: Az önzetlenség mintaképe az angyali természettel megáldott, kedves, segítőkész Halak, akit egyszerűen jó érzéssel tölt el, ha segíthet. Amennyire csak tudja, kerüli a konfliktusokat, kirázza a hideg a negativitástól, és abban hisz, hogy kedvességgel sokkal többre lehet menni, mint törtetéssel, ezért ez alapján éli az életét.

Bika: Nem csupán előre enged mást a sorban vagy tesz szívességeket, hanem még csodálatra méltóan türelmes is. Persze, ő is csak ember, így van az a pont, ahol elborul az agya, de ahhoz rengeteg kell és csak akkor robban, amikor más már rég dühöngene. A pozitív, laza természettel megáldott Bika nem titkolja az érzelmeit és mindenkihez kedves.

Vízöntő: Ha valaki akkor találkozik a Vízöntővel, amikor éppen rossz pillanata van, akkor kicsit undoknak tűnhet, de egyébként az esetek 90%-ban kedves teremtés, akire mindig lehet számítani. A kimondottan barátságos, mindig önmagát adó Vízöntő könnyen ismerkedik, hiszen tényleg kíváncsi az emberekre, valamint jó hallgatóság.

Nyilas: A maga útját járó Nyilas nem pletykál, nem beszél ki senkit a háta mögött, tudatosan tartja távol magát mindenkitől és mindentől, ami negatív és rossz. Ha valaki nem illik az életébe, akkor azt elkerüli. A Nyilas kedves és kellemes természete nagyon üdítő.

Ikrek: A jó és a rossz kettőssége miatt az Ikrek lehet nagyon kedves vagy igazán gonosz. Általában jóindulatú, de kimondottan hangulatember, aki egyáltalán nem fél a konfrontálódástól, ha rossz a kedve. Amikor jó hangulatban van, akkor tündéri, ha rosszban, akkor elég undokul viselkedik.

Rák: Bár képes arra, hogy nagyon kedves legyen, mégis ebben sokszor megakadályozza az ingadozó személyisége. Az érzelmeinek parancsolni gyakran képtelen, túlérzékeny, néha kimondottan nyűgösen Rák alapvetően jóindulatú, de a hangulatingadozásai zsémbessé tehetik.

Oroszlán: Habár kedves és elbűvölő, mégsem nevezhető jóindulatú csillagjegynek, mert igazán rondán tud viselkedni, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelte. Ha az Oroszlán rájön, hogy át akarják verni, akkor nem fél elővenni a gonoszabb énjét.

Szűz: Alapvetően nem akar rosszat, de a görcsös személyisége miatt hajlamos sokáig rágódni még a legkisebb dolgokon is. A Szűztől nem idegen a passzív-agresszív viselkedés, ahogy az is jellemző rá, hogy nem olvas be a másiknak, hanem annak háta mögött igyekszik keresztbe tenni neki. Ha valakit meg akar bántani, akkor azt elsősorban epés megjegyzésekkel teszi.

Kos: Aki eltölt egy rövidke időt a Kossal, annak ennyi is elég, hogy rájöjjön, milyen forrófejű, temperamentumos teremtés. Ő nem beszél a másik háta mögött, hanem elé áll és kendőzetlenül a szemébe mondja, hogy mi nem tetszik neki. Az eleinte erőszakosnak tűnő, de valójában kedves szívű Kos meggyőződése, hogy nem undok, csak őszinte.

Bak: A távolról sem tündéri, kenyérre kenhető Bak temperamentumos, önfejű teremtés, aki hezitálás nélkül zárja ki az életéből azt, aki nem áll az ő oldalán. Ha a Bak valakit meg akar bántani, akkor nemcsak a szavaival okoz neki fájdalmat, hanem a dühös kirohanásaival is.

Skorpió: Ki más lehetne a legundokabb csillagjegy, ha nem a bosszúálló természetű Skorpió, akivel addig biztos, hogy nem lehet szót érteni, amíg le ne higgad? A gyanakvó hozzáállása miatt nehezen nyílik meg, ráadásul ő az az ember, akivel jobb jóban lenni, mert az, aki mégis konfrontálódik vele, az ronda háborúra számíthat.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló