A rád leginkább jellemző babona mesél a személyiségedről



Válaszd ki az alábbi képről azt a rituálét, ami a legjobban jellemző rád, majd elolvasod az ahhoz tartozó leírást!1. Van egy személyes kabalád: Általánosságban elmondható, hogy azok az emberek, akik egy kabalától várják a szerencsét, olyan romantikus, nosztalgikus, érzelmes személyek, akiknek nagyon fontos a családjuk és a múltjuk, valamint erősen szeretnek, ragaszkodnak, végtelenül hűségesek és nagyon alkalmazkodók.

2. Lekopogod a szerencsédet: Nagyon fontosak számodra a barátaid, mindig figyelembe veszed mások érzéseit, két lábbal állsz a földön és folyton racionálisan gondolkodsz. Az emberek jellemzően szerencsésnek tartanak, amiért sikeres vagy, ám azzal már nem foglalkoznak, hogy minden sikeredért lelkiismeretesen megdolgoztál.

3. Misztikus talizmánok erejében hiszel: Alapjába véve misztikus beállítottságú vagy, érdekelnek a titokzatos dolgok és tanok, valamint lenyűgöznek a régi korok ereklyéi. Ugyanakkor te magad is titokzatos, rejtélyekkel teli személy van.

4. Gyakran kéred az angyalok segítségét: Rendkívül érzékeny, ábrándos, jó szívű, kedves személy vagy, akit sokan szeretnek. Ugyanakkor kissé túlérzékeny lehetsz, emiatt könnyen megsértődhetsz, a sérelmeidet pedig sokáig cipeled magaddal, nehezedre esik megbocsátani, a lelki sebeid lassan gyógyulnak. Szívesen élnél egy olyan világban, ahol csak jó emberek vannak, ahol senki sem bántja a másikat, ezért gyakran elszomorít az emberek rosszindulata.

5. A szerencseszínedet vagy ruhadarabodat viseled: Pozitív beállítottságú, önmagában bízó személy vagy. Amennyiben a kedvenc ruhadarabod színe is sokat számít, akkor érzékeny vagy a finomabb rezgésekre is. A színek erejét mindenki ismeri, ugyanis minden árnyalatnak megvan a maga rezgése, amivel hatást gyakorol az emberek szervezetére. Legyen a kedvenced színed bármi, biztos, hogy azt mutatod vele, hogy bátor, tettre kész ember vagy, aki nagyszerű vezetővé válhat.

6. Csuriba az ujjakat: Számodra nagyon fontos a lelki béke és a harmónia. A nyugalom mintaképe vagy, de ugyanakkor kissé magadnak való ember is lehetsz. Ha már sokszor csalódtál másokban, akkor abban hihetsz, hogy egyedül saját magadban bízhatsz.

A kívánságaidat és a vágyaidat szereted magadban tartani. Emellett önálló, független ember vagy, és nem szoktál sokat problémázni, mert tisztában vagy azzal, hogy azzal semmire se mennél, ezért a megoldásokat keresed, és meg is találod azokat. Nem szoktál segítséget kérni, mert mindent egyedül akarsz megoldani. Senkiben sem bízol, csak saját magadban.

7. Jósolsz vagy jósnőhöz jársz: Erősen hiszel a dolgok eleve elrendeltetésében, makacs és rendíthetetlen vagy, ezért általában nehezedre esik elfogadnod a tiédtől eltérő álláspontokat. Azért mész jósnőhöz, mert úgy gondolod, hogy a sorsodat előre megírták. Ezzel voltaképpen meg akarod kímélni magad a negatív eseményektől, pedig azokból sokat tanulhatnál.

8. Erősen ragaszkodsz berögződött rituáléidhoz, szokásaidhoz: Általában a módszeres, részletekre odafigyelő emberek úgy igyekeznek irányítani az életüket, hogy ragaszkodnak a kisebb, kidolgozott rituálékhoz.

Ha neked is vannak ilyen berögzült szokásaid, akkor sikerorientált, ambiciózus, tettre kész személyiség vagy, aki jellemzően mindent megtesz a céljaiért. A fókuszált figyelmet igénylő cselekedetet csak azt követően alkalmazod, hogy mindent megtettél a siker érdekében.

9. Mantrákat mormolsz magadban: Kissé félénk, izgulós személyiség vagy, aki híján van az önbizalomnak, ugyanis azért van szükséged bátorító mondatokra, hogy ebből meríts erőt a nehéz helyzetekben. Nincs önállóságod, nem akarsz felnőni, mert nem bízol saját magadban és az erődben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló