Ennyire lehetnek sikeresek a csillagjegyek 2021-ben!Vajon kik lesznek a legszerencsésebbek?1. A Bak: A Bak jegy szülöttei életében ez lesz a legkiemelkedőbb esztendő, ugyanis a tenyerén fogja hordozni őket a szerencse. A következő tizenkét hónapban lehetőségek a lábuk előtt fognak heverni, de az már a Bakokon fog múlni, hogy ezek közül mennyit és hogyan fordítanak a javukra.

2. A Szűz: A Szűz jegy képviselői az életük összes területén számíthatnak sikerekre, de az anyagiak esetében különösen jól alakulhat az évük. A szerencse melléjük áll.

3. A Bika: A váratlan események bolygója, az Uránusz a Bika csillagjegybe fog állni, ami miatt a Bikák nehézkesnek érezhetik az esztendő elejét, ám egy hirtelen történés ezt meg fogja változtatni. Ez annak lesz köszönhető, hogy a Szaturnusz és a Jupiter együtt fog haladni a Bakban, ami szerencsét fog hozni a Bikáknak.

4. A Halak: Bátorságot, kreativitást és nyitottságot tartogat az év a Halak számára. A csillagjegy szülötteinek megjöhet a kedve a kísérletezéshez, ezért örömmel próbálnak ki ismeretlen dolgokat, amire kiváló lehetőségeik lesznek a munkájuk terén. A magánéletük esetében a családbővítés kaphat központi szerepet.

5. A Skorpió: Az elképesztően pozitív kisugárzású és magabiztos Skorpió szülöttei bátran fognak szembe nézni az esztendő kihívásaival, nehézségeivel, mert őket ez nem ijeszti meg. A Skorpióknak lesz arra lehetőségük 2021-ben, hogy szakmailag képezzék magukat, a határaikat feszegessék és új hobbit találjanak, miközben a bölcsességükkel és a tapasztalataikkal segíthetnek a körülöttük lévő embereknek.

6. A Nyilas: A „nagytakarítás” éve jöhet el a Nyilas csillagjegy szülöttei számára. 2021-ben fel kell számolniuk a régi mintákat, valamint át kell gondolniuk, hogy mi szolgálja a fejlődésüket a továbbiakban, és mi az, ami már jelentéktelenné vált, amit érdemes lenne maguk mögött hagyni. Ez azonban csak akkor fog működni, ha a Nyilasok őszinték és türelmesek lesznek. 2021-ben érdemes lesz bátran belevágniuk mindebbe, mert a változtatások pozitív hatást fognak rájuk gyakorolni.

7. Az Oroszlán: Az Oroszlán csillagjegy szülöttei kedvelik az új kihívásokat, szeretnek ismerkedni új emberekkel és helyzetekkel, valamint képesek felmérni, hogy mire elég az energiájuk, ezért nem terhelik túl magukat. Az Oroszlánok ezen terveik megvalósításához kapnak inspirációt és erőt. A vitalitásuk határtalan lesz az esztendőben.

8. A Vízöntő: A bizonyítás éve jön el a Vízöntő csillagjegy szülöttei számára. Ők olyan egyedülálló, kreatív energiát fognak kapni, aminek felhasználásával bizonyíthatják a rátermettségüket. A párkapcsolatban élő Vízöntők azt mutathatják meg 2021-ben, hogy milyen nagyszerű társak és szülők, ezzel nagyon boldoggá téve a kedvesüket.

9. Az Ikrek: Az Ikrek csillagjegy szülöttei végre megtalálhatják az egyensúlyt a fontos és a kevésbé fontos dolgok között, valamint ők határozhatják meg a tempót az életük különböző területein. 2021-ben eldönthetik, hogy mire fordítanak több energiát a céljaikat elérése érdekében, és hol hozzák be a féket. Az Ikrek jegy képviselői élvezni fogják 2021-ben, hogy felállíthatják a saját szabályaikat.

10. A Kos: A Kos jegyűek életébe beköszönt a harmónia. Ehhez kicsit le kell majd lassulniuk, ami a Kosok számára különös érzés lesz, viszont ez ad majd lehetőséget arra, hogy átgondolják a terveiket, összeszedettebbek és céltudatosabbak legyenek.

11. A Mérleg: Kellemes és kiegyensúlyozott esztendőre számíthatnak a Mérleg jegy képviselői. Ők nem fognak világmegváltó terveket szőni, de ezt nem bánják, ugyanis a birtokukba kerülő harmónia sokkal fontosabb a számukra.

12. A Rák: A Rákok pozitív változásokra számíthatnak a munka és a magánélet terén. Ugyanakkor a Rákoknak szemfülesnek kell lenniük ahhoz, hogy időben élni tudjanak a 2021-es lehetőségeikkel!

(Forrás: ketkes.com)

Ajánló

Ajánló