Erőt adó emlékeztető 2020 végéreVégy egy utolsó nagy lendületet a csillagjegyed segítségével!Bár egy évvel ezelőtt már érkeztek hírek az új koronavírusról, mégis kevesen gondolták volna akkor, hogy egy év múlva még mindig a járvány lesz a mindennapok főtémája. A 2020-as év sok szempontból nehéz és küzdelmes esztendőnek bizonyult, így érthető, ha a végére te is kimerültnek érzed magad.

Mégis, az évnek még nincs vége, ahogy a küzdelmeknek sincs, ezért szükség van az erőre, a kitartásra, a lendületre és az olyan motiváló emlékeztetőre, amilyet most te is megkapsz a csillagjegyedtől!

Kos: Minden vágyad, hogy legalább az év vége nyugalomban és békében teljen. Annak érdekében, hogy ezt megkapd, nem muszáj bármi áron megbocsátanod valakinek, aki nagyon megbántott, és arra sincs szükség, hogy mindenáron kompromisszumot köss. Olykor, ahogy most is, az a legjobb, ha csak továbbmész.

Bika: 2020 végén járva elmondhatod magadról, hogy sok terved vár megvalósításra, ám valószínű, hogy úgy nem érheted el az álmaidat, hogy közbe ne érjen néhány veszteség. Ha ér is néhány kudarc az év utolsó heteiben, te akkor se hagyd, hogy ezek eltántorítsanak a céljaidtól!

Ikrek: Ikrek jegyűként elmondhatod magadról, hogy ért néhány kellemetlen pillanat 2020-ban, ám ennek ellenére ne felejtsd el, hogy az életben még a legrosszabb dolgok is csak átmenetiek, és elmúlnak. Higgy benne, hogy mindent túl lehet élni!

Rák: Rák jegyűként el kell fogadnod, hogy nem tehetsz mindenkit boldoggá, nem felelhetsz meg mindenki kívánságának. 2020 végén jobb lesz, ha nem foglalkozol senki mással, csak kizárólag saját magaddal, a saját igényeiddel. Most ne foglalkozz a többivel!

Oroszlán: 2020 végén tudnod kell, hogy a bizonytalanság tesz emberré. Bár nincs mindenre válasz, de mégis keresed őket. Folyamatosan tanulsz és fejlődsz. Hidd el, hogy ez az, ami igazán számít!

Szűz: Szűz jegyed alapján jellemző rád, hogy folyton többet akarsz, mindig magasabbra törsz, de eközben elfeledkezel arról, hogy a siker csak illúzió. Bár te mindig találni fogsz egy újabb célt, amiért küzdhetsz, mégis jól tennéd, ha néha, így 2020 végén is, eszedbe jutna, hogy milyen messzire jutottál már most is. Ne csak azt lásd, hogy mennyi van még előtted!

Mérleg: 2020 végén emlékezz, hogy nem kell elmenekülnöd a bánat elől! Nem kell azt a szőnyeg alá seperned, mert igenis neked is megengedett, hogy néha gyengének mutatkozz és neked sem kell elfojtanod a sírást.


Skorpió: Attól, hogy valaminek eleget teszel 2020 végén, még nem kell, hogy azt jelentse, hogy örökre el kell fogadnod, hisz bármikor változtathatsz. Soha ne felejtsd el, hogy hatalmadban áll megváltoztatni a jövődet!

Nyilas: Nyilas jegyűként elmondhatod magadról, hogy már rengeteg nehéz pillanatot sikerült túlélned az életed során. Ezzel a mostanival sem lesz másképp! Sikerülni fog átvészelned! Ehhez csak az kell, hogy kicsiben gondolkodj, ne rohanj, hanem csak apró lépésekkel haladj 2020 végén!

Bak: Bak jegyűként biztos lehetsz abban 2020 végén, hogy a türelmed meg fog térülni, úgyhogy csak dolgozz továbbra is keményen! Haladj tovább az úton, mert lehet, hogy egyelőre nem látod az eredményeket, ám elhiheted, hogy azok már közelednek feléd.

Vízöntő: Ha valami nem okoz örömöt 2020 végén, akkor egyszerűen engedd el! Vízöntőként te is megengedheted magadnak azt, hogy átgondold az életedet, és búcsút ints mindannak, ami csak visszahúz.

Halak: A 2020-as év végén elmondhatod magadról, hogy már nem vagy az az ember, aki egykor voltál, mert ebben az esztendőben sokkal erősebbé váltál. Ez soha ne felejtsd el az életedben!

(Forrás: miragemagazin.hu)

Ajánló

Ajánló