Téged mi inspirál?Válaszd ki az alábbi égboltok közül azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!1. Mások inspirálnak: Igazán nyitott vagy a világra, és igyekszel élni szinte minden lehetőséggel. Az embereket elragadónak találod, így csak ritkán panaszkodsz azokra, akik a környezetedben élnek.

Jellemzően spontán vagy, kedveled a kiszámíthatatlan dolgokat. Téged az inspirál, amikor azt látod, hogy valaki kiemelkedően jó valamiben, vagy elkápráztat az, ahogyan cselekszik.

2. Az újdonság inspirál: Független, eredeti, találékony és kreatív személyiség vagy. Téged érdeklődéssel tölt el az újdonság varázsa, szívesen veted bele magad az új és érdekes feladatokba, de az is jellemző rád, hogy mindig akadnak újító ötleteid.

Rendelkezel egy örömteli és színes belső világgal, de azt csak kevesen ismerik, így a környezeted valószínűleg alaposan megdöbbenne, ha belelátna az elmédbe. Ha kudarc ér, akkor az nem keserít el, és nem is félsz tőle. Alapelved, hogy a holnap mindig egy új nap, tele új reményekkel és új lehetőségekkel.

3. A fókusz inspirál: Olyan személyiség vagy, aki szereti minden i-re feltenni a pontot, és minden t betűt láthatóan áthúzol. Rólad elmondható, hogy olyannyira precíz és pontos vagy, hogy általában attól félsz, hogy valamit elfelejtesz, esetleg kihagysz a számtalan tennivalóid közül.

Igazán gyakorlatias és bátor ember vagy, aki teljesen mértékben odateszi magát, amikor erre van szükség, de te attól sem riadsz vissza, hogy kiállj az érveid és az elképzeléseid mellett. Ahogy csak tudsz, törekszel a minimalizmusra, és próbálod kerülni a különféle zavaros helyzeteket. Sokszor úgy érzed, hogy megtaláltad az élet értelmét, és nagyon jól tudod, hogy hogyan koncentrálj a legfontosabb dolgokra.

4. A szépség inspirál: Elképesztően pozitív, optimista, alapos, kreatív, elragadó és szinte mindig vidám teremtés vagy. Számodra majdnem minden áldás. Rád akár azt is lehet mondani, hogy te inspirálod a világot. Óriási képzelőerővel rendelkezel, de emellett fantáziadús és művészi is vagy. Nagyszerű szemed van a designhoz és a szépséghez.

Megítélésed szerint túl sok a csúnyaság és az egyhangúság van a világban, ezért te mindent megteszel annak érdekében, hogy kicsit szebbé és nagyszerűbbé varázsold. Ha ezt máshogy nem is tudod megtenni, akkor legalább saját magad körül teremtesz szépséget.

5. A szenvedély inspirál: Sokszor előfordul, hogy szerelmes leszel, de aztán gyorsan kiábrándulsz. Akár azt is mondhatjuk, hogy a szerelem kezd a szeszélyeddé válni. Tekintve, hogy a szerelem gyakran jelenik meg az életedben, ezért a leghajmeresztőbb dolgokra is képes vagy miatta vagy érte, ez pedig már-már kezdi átvenni az uralmat az elméd felett. Rád az is jellemző, hogy intenzíven reagálsz az emberek és az élet dolgaira, az érzéseid felett nincs hatalmad, így irányítani sem tudod azokat.

Sok múzsád és hősöd van. Cselekedni az alapján szoktál, amit a szíved diktál, és a döntéseidben is az érzelmek vezetnek.

6. A kapcsolatok inspirálnak: Nagyon erősen kötődsz az emberekhez, akikkel könnyen teremtesz kapcsolatokat, de ezek nem felszínesek, hanem szorosak és tartalmasak. A szeretteidért bármire képes vagy, ha kell a kútba is ugranál értük, és már az boldoggá tesz, ha csak eszedbe jutnak.

Az égbolt alapján az is elmondható rólad, hogy nyugodt természetű, mély érzésű ember vagy, akin kívülről nem látszik, hogy legbelül mennyi csodás szépséget és értéket rejteget. Te mindig azt tartod szem előtt, hogy a tetteid milyen hatással lesznek a környezetedre. Jellemző rád, hogy előbb gondolkodsz, és csak aztán cselekszel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló