Erre számíthatsz a szerelemben télen!Neked mit jósol a horoszkóp?Kos: Télen egyre szürkébbnek érezheted a kapcsolatodat, és csak a megszokás köt a párodhoz, ezért megfordulhat a fejedben a félrelépés gondolata.

Bika: Az idei lesz életed legjobb karácsonya. Persze, az örömben lesz némi üröm, de most azt is elfogadod, ha cserébe nem kell egyedül lenned. Januárban az erotika kerülhet előtérbe.

Ikrek: Feszültséget okozhat a párkapcsolatodban, hogy rengeteg felé szétaprózod az idődet. Ha sok fogadalommal vágsz neki az új esztendőnek, akkor valószínű, hogy februárban már emlékezni sem fogsz ezekre. Ugyanilyen könnyen fogsz megfeledkezni az új szerelmi kapcsolatos ígéreteidről.

Rák: Ha kapcsolatban élsz, akkor egyre hosszabbak és gyakoribbak lesznek a mosolyszünetetek. Januárban egy olyan személyhez kezdhetsz vonzódni, aki kicsit sem foglalkozik a komor hangulatoddal, és nemcsak, hogy nem sajnál, hanem még kemény szavakkal kioszt.

Oroszlán: A népszerűséged februárban éri el a tetőfokát. Élvezni fogod, hogy körülrajonganak, ám ha van párod, akkor észre sem fogod venni, hogy olyan féltékenység tör rá, amire akár a kapcsolatotok is rámehet!

Szűz: Miközben mindenben találsz valami javítani valót, addig a párodat egy idő után idegesíteni kezdi a folyamatos takarítás. Ha nem szeretnéd, hogy a kedvesed úgy érezze, hogy nem a tárgyak és a bútorok vannak érte, hanem ő van a tárgyakért és a bútorokért, akkor próbálj kicsit lazítani!

Mérleg: Ha házas vagy, akkor a télen el kellene mélyítened a kapcsolatodat a pároddal. Ne akard egy kézlegyintéssel elintézni a féltékenységét, és azt se feledd, hogy a veszekedés és magyarázkodás csak olaj a tűzre! Ha párt keresel, akkor télen alaposan kitombolhatod magad, és nem titkolod, hogy örök szerelem helyett inkább a pillanatnyi örömre vágysz.

Skorpió: Télen légy nyitott az újra, mert nagyon sok változásra számíthatsz! Ha régebb óta élsz párkapcsolatban, akkor sokkal többet foglalkozhatsz a szerelemmel ebben az évszakban, mint a korábbiakban bármikor. Ha párt keresel, akkor könnyen lehet, hogy ebben a felpörgött időszakban nemcsak a munkádra kell jobban figyelned, hanem bontakozó szerelmi kapcsolatra is.

Nyilas: Ha régóta élsz kapcsolatban, akkor karácsonykor, de még 2021 elején is sok feszültség és vitád lehet a pároddal amiatt, hogy a szokottnál is türelmetlenebb. A társad viselkedésének oka lehet az, hogy úgy érzi, nem számíthat rád az egészségi vagy anyagi problémája megoldásában.

Ha párt keresel, akkor télen légy kicsit gyanakvóbb, és ne higgy el mindent, amit hallasz. Könnyen lehet, hogy nem is akarnak átverni, csak a te szelektálsz, és hallod meg csak azt, ami a szívedet megmelengeti.

Bak: Télen képes leszel kimondani, hogy mit szeretnél, és izgalmas kalandokba keveredsz, ám ezek csupán erotikus kalandoknak ígérkeznek. Ha házasságban élsz, akkor azt nem a félrelépés mérgezheti meg, hanem a pénz.

Vízöntő: A munkahelyeden kerülhetsz közelebbi kapcsolatba valakivel decemberbe. Amennyiben mind a ketten szabadok vagytok, akkor lehet, hogy az ünnepeket már együtt fogjátok tölteni. Ha viszont te vagy a kiszemelted kapcsolatban él, akkor lehet, hogy egyelőre, főleg a karácsony miatt, nem akartok szakítani, ám az új esztendőben meg fogjátok találni a módját, hogy titkokban együtt lehessetek.

Halak: Ha párt keresel, és szilveszterkor, vagy 2021 első napjaiban igent mondtál egy randevúra, akkor szinte biztos, hogy ebből tartós, de vitákkal tarkított kapcsolat születhet. Ha elhalasztod a randevút, akkor valószínű, hogy tavaszik nem fogsz megfelelő párt találni magadnak. Ha kapcsolatban élsz, akkor arra árnyékot vetheted a párod egyre elviselhetetlenebb féltékenysége.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló