A Mágikus kártya 2021 eleji jóslataVálassz egyet az alábbi lapok közül, ha kíváncsi vagy, hogy hogyan kezdődhet számodra az új év!1. Érzéki örömök, elégedettség, a kívánságaid tudatosítása, siker, anyagi jólét, egészség: 2021 elején el fog jönni az ideje annak, hogy rájöjj, az élet egy varázslatos hely. Végre minden erőfeszítésed kifizetődik, ezért ne felejts el megköszönni az Univerzumnak mindent, amit érted tett, valamint pihenj egy keveset!

2. Győzelem, szándék, önbizalom, hatalom, fegyelem: Valószínű, hogy 2020-ban sok sebet szereztél, a terveid körül pedig több is dugába dőlt. Az általad választott mágikus lap azonban változást jövendöl neked 2021 elejére. Amennyiben lesz elég kitartásod és akaraterőd, akkor javulásra számíthatsz az életed több területén is.

2021 elején lehetővé válik, hogy magadhoz ragadd az irányítást még az ismeretlen területeken is. Anyagiak terén okos döntés lenne a részedről, ha igénybe vennéd egy pénzügyi tanácsadó segítségét a befektetéseiddel kapcsolatban.

2021 elején egy férfi figyelhet, és segíthet, amikor csak tud. Ugyanakkor ebben az időszakban férfias energiák fognak körülölelni, ami erőt és hatalmat jelképez.

3. Anyagi jólét és kifinomultság, kitartás, hogy elérd azzal, hogy bízol magadban: 2021 első hónapjaiban minden esélyed meglesz az anyagi fellendülésre, de ennek forrásait neked kell észrevenned. A sikert könnyen elérheted, de ehhez szükséged lesz önkontrollra és segítségre. A kiégés létező állapot, ami miatt nem ér el hozzád a pozitív energia, de ebben az esetben segíthet a meditáció vagy az, hogy kitartasz egy elképzelésed mellett.

Az év elején melletted lesz valaki, aki talán átélt egy mentális betegséget vagy nehéz volt a halála, hogy segítsen az életed irányításában.

4. Felfedezés, látószög szélesítése, hosszútávú elköteleződés, utazás: Ez a mágikus lap szerencsét és sikert jövendöl neked, tehát igazán pozitív hónapokkal indulhat számodra az új esztendő. Végre biztos leszel abban, hogy mit szeretnél csinálni, és izgatott leszel, amiért olyan munkát csinálhatsz, amiben szabadjára engedheted a kreativitásod és kifejezheted önmagad.

Ugyanakkor nem kizárt, hogy az életed valamilyen tekintetben stagnálni fog, ám ennek ellenére elégedett leszel 2021 első hónapjaiban. Az új évben sok döntés vár rád, de ne félj semmit, mert fáradtságos munkával sikerül megvalósítanod a terveidet!

Ha 2021 elején eszedbe jutnak a múlt árnyai, akkor sétálj egyet, és hagyd azokat magad mögött! Ebben az időszakban apai vagy nagyapai energia lehet körülötted. Mivel ez fekete-fehéren látja a világot, ezért képes leszel jelen lenni minden helyzetben, amit 2021 eleje hoz neked.

5. Arasd le a kemény munka gyümölcsét, gondolkodj alternatívákról és más megközelítésekről: Amennyiben úgy érzed, hogy van valami, amire továbbra is várnod kell, akkor légy még türelmes! Gyakran érdemes várni, ha dönteni kell. Ha ilyen helyzetbe kerülsz 2021 első hónapjaiban, akkor lépj egyet vissza, hogy máshogy lásd a történteket, mint a pillanat hevében.

2021 elején sokszor lehetsz frusztrált, amit az fog okozni, hogy aggódsz a kudarcok és a határidők miatt. Mivel mindennek van jó oldala, így ennek a helyzetnek is, ami az, hogy minden másodpercből igyekszel majd kihozni a lehető legtöbbet, ám éppen ezért bizonyosodj meg arról, hogy jó úton haladsz és olyan tevékenységre áldozod az energiádat és az erődet, amely valóban megfelel a számodra!

6. Nehézségek elkerülése, megpróbáltatásokból való felgyógyulás, változás, csüggedés: 2021 elején igyekszel elkerülni a nehéznek tűnő körülményeket, és próbálod visszanyerni az egyensúlyodat.

Ez remek megoldás lesz arra, hogy begyógyítsd a régi sebeidet és magad mögött hagyd az érzelmileg megpróbáló időket. Ez a mágikus lap azt tanácsolja, hogy 2021 elején higgy az új lehetőségekben, mert az élet a segítségedre lesz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló