Mit mesél rólad a kedvenc nasid?



Válaszd ki az alábbi képről a a kedvenc édességedet, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!1. Praliné: Hozzon az élet bármit, te mindenben meglátod a jót, aminek köszönhetően, még a legkilátástalanabb helyzetből is sikerül kimásznod, méghozzá sokkal könnyebb, mint általában másoknak.

Szereted megélni pillanatot, kedvedre való minden spontán dolog, a nevetés és a könnyedség. A fiatalos lendületed és a lazaságod szúrhatja azok szemét, akik nálad sokkal borúlátóbban állnak hozzá a világhoz.

Amikor a helyzet úgy kívánja, akkor próbálj kicsit megkomolyodni, és ne a pillanat hevében hozz döntést fontos kérdésekben, hanem gondolkodj hosszabb távon és ne feledkezz el a következményekről se!

2. Cukorka: Szükséged lehet az önbizalmad növelésére ahhoz, hogy megvalósítsd, amit megálmodtál magadnak, és többé ne hagyd, hogy lebeszéljenek róla, vagy ami ennél is rosszabb, hogy többé ne beszéld le magad róla, azt állítva, hogy neked ez vagy az nem sikerülhet!

Amennyiben rendelkezel hozzá elegendő tehetséggel, szorgalommal és kitartással, akkor miért ne sikerülne megvalósítanod az álmodat? Amit kitalálsz magadnak, azt képes vagy elérni. Többé ne félj a csalódástól, ne add fel a terved az első nehézségnél, hanem légy bátor, és folytasd!

3. Krémes habos süti: Próbálod mindenben meglátni a szépet és a jót. A képzelőerőd átlagon felüli, emiatt előfordulhat, hogy csapongsz az elképzelés és a megvalósítás között. Az is jellemző rád, hogy kerülöd a konfliktusokat, illetve próbálod megelőzni azokat. Ha ennek ellenére mégis kirobban a veszekedés, akkor te vagy az, aki elsimítja a nézeteltéréseket és békét teremt, ezért akár mediátor is lehetsz a vitázó felek között.

Mivel nehezen állsz meg a lábadon, emiatt folyton szükséged van valakire, hogy támogasson, tereljen az utadon és kikérd a véleményét, ha döntened kell.

4. Táblás csoki: Tudnod kell, hogy a csoki csak rövid időre enyhíthet a bánatodon, azzal pedig semmit sem oldasz meg, ha bezárkózol a négy fal közé. Sokkal jobban jársz, ha inkább meg- vagy kibeszéled magadból a gondot.

Ha a táblás csoki a kedvenc édességed, akkor egyébként is szeretsz beszélgetni az élet nagy dolgairól. Ha a jövőben kevésbé bíznál meg az emberekben, nyitottabb szemmel járnál, és nem csak a jót látnád meg másokban, akkor kevesebb csalódás érne.

5. Keksz: Hajlamos vagy túlvállalni magad, és ezért nem engeded meg magadnak azt a „luxust”, hogy kényelmesen elhelyezkedve ebédelj. Igaz, hogy a határidőt be kell tartani, de a helyzeten sokat javíthatnál, ha átgondoltabb lenne az időbeosztásod. Próbálj többet foglalkozni önmagaddal és néha pihenj!

6. Gyümölcs: Megfontolt személyiség vagy. Valószínű, hogy próbálsz körültekintő és tudatos lenni az élet legtöbb területén, a sorsod irányítása a kezedben van, önmagadra és a feladataidra pedig reálisan tekintesz.

Rád az is jellemző, hogy figyelsz az egészségedre, a helyes táplálkozásra, a vitaminbevitelre és a mozgást sem hanyagolod el, ha az időbeosztásod engedi. A terveid nagyon fontosak a számodra. Ha van egy célod, akkor azt iparkodsz teljesen véghezvinni.

7. Torta: Szereted a nyüzsgést, a társasági életet és rajongsz azért, ha te állsz a figyelem középpontjában, mert imádod a népszerűséget. Rád az is jellemző, hogy könnyen elnyered az emberek rokonszenvét, köszönhetően a mindig tökéletes külsődnek és a viselkedésednek, amivel betartasz minden írott és íratlan szabályt. Nagyon szereted, ha dicsérnek, viszont a negatív véleményekkel hadilábon állsz.

8. Jeges finomságok: Rendkívül temperamentumos személy lehetsz, egy olyan ember, aki úgymond hűsítő, vagyis segít kicsit lehiggadni másoknak. Érdemes odafigyelned, hogy ne kapd fel rögtön a vizet, ha valami nem alakul úgy, ahogyan remélted, és azt se feledd, hogy sokkal többre mész a higgadt viselkedéssel, ha komoly problémával szembesülsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló